izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hem nasıl bunaltıyo anlatamam uykuya direniyo uykusu olduğu halde ne yapacağımı şaşırıyorum bebeğin uslu olur inşallah selcan

küçükken yaramaz olan erkek bebekler büyüyünce parmakla gösterilir mevkilere gelirlermiş.. bi kaç yerden duydum bunu. demekki emir bebek büyük adam olacak

amin inşallah halimi görenler özelliklede eşim oğlum büyüynce seni yaşatacak başının tacı yapacak diyo :)) göreceğiz bakalım :)) insan sevmese katlanamaz ya çocuk bakmak meziyetmiş hakikaten bunu anladım

banada şimdiden düştü tasası.. bende çok zorlanıcam sanıyorum. mesela gece kafasını çevirirse kusarsa boğulmasın diye bütün gece başında nöbetmi tutucam asude ? ciddi soruyorum bu soruyu.

valla oğlum kusan bi bebek olmadığı için nasıl olur bilemiyorum ama baktın çok kusuyo o zaman ona göre davranırsın zaten ilk zamanlar yanında yatırırsın büyük ihtimalle çünkü o kadar çok kalkıyolarki benimki öyleydi yani

bugün sessizdi yine burası..

yarın sanırım kimsecikler gelmez

herkese şimdiden iyi pazarlar dilerim arkidişlerr
Şeniz

kızlaaarrrrr günaydınnn
ben geldim pek yüüzm yok çoktandır girmiyorum
tam giriyorum yazıcam diye yazamıyorum
eşiminde haftaya sınavları var yüksek lisans yapıyor o çok yogun çalışma sorularınıda ben hazırlyıorum elim sürekli klavyede yaz yaz bitmiyor

aaaa kızlar söylemeyi unutmuyim günlerdir aklımda
geçen gün sudenizin kontrolu ve 1 yaş aşısı için özel ilgiye gittik neden bilmiyorum ama ücret almadılar
herzaman normal muayne ücreti alınırdı ilk defa böyle birşey oldu neden dedik yönetim kararı dedi kız ama anlam veremedik bilmiyorum belki bu dönem böyle bir uygulamaları vardır
eğer bebeklerinizin kontrol zamanı geldiyse bir arayıp sorun gidin derim kızlar
hem herzamanki gibi özel ilgileniyorlar hemde ücret almadılar
aklınızda bulunsun

büşracım merhaba sağlık ocağında yaptırmıyo muydunuz aşıları ne yaptı sudeniz bende korkuyorum nasıl olacak bakalım

oo harika asudecim iyi tatiller bizim daha 1 ayımız var tatile :)
yok asudecim sağlık ocagında bitek topuk kanı aldırdık ondada çok canını yaktılar bidahada gitmek istemedim hep ilgide yaptırdık bazen doktorlarımız kendi yaptı aşıları bazen doktorun hemşiresi yaptı
genel aşıları ücretsiz yapıyorlar sanırım ama su çiçeği aşısı falan ücretli onuda önümüzdeki ay yaptırıcaz doktor isterseniz şimdi yapalım isterseiz önümüzdeki ay gelince yapalım dedi bizde birden karma aşı ve su çiçeği agır gelmesin diye önümüzdeki ay gelelim dedik

anladım canım geçmiş olsun bakalım bizde bu ayın 30 unda yaptırıcaz karma aşı neler olacak bakalım :))

büşracım seni görmek ne güzel....

ben artık bizleri unuttuğunu düşünmeye başlamıştım...

tekrar buraya gelmen beni çok mutlu etti...
:1hug:

hiç unutrmuyum minecim sadece kk ya çok kızgın ve kırgınım burda herkes bizler gibi değil çok bencil kıskanç ve saçma sapan insanlarıda yönetici yapmışlar
çok kez açıyorum ama içimdeki sogukluk kırgınlık birşley yazmadan kapatmama sebep oluyor açıkçası canım belki biraz zaman geçince öfkem sogur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…