izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

slmmmm ben geldimmmm :) buluşmamı planlıyoruz benim haberımmm yok :) ne zaman nerde :)

hoşgeldin eylülsarım.. nassın görüşmeyeli ? ya ben bu zamana kadar senin avatarındaki resmi anahtar deliği zannediyordum kaydirigubbakcemile3 hay ne diyim kendime gül gül çatladım şimdi... şuan farkettim kapı süsü olduğunu.. hemde bizimkinin aynısı bizde dün aldık. ay hal gülüyorum kendime ben ni kadar körün gözmüşüm

ben buluşma gerçekleştirmek istiyorumda düşünsene gider tek başıma oturur oturur gelirmişim kaydirigubbakcemile3 temmuz ayında ben iptal olurum zaten gitgide sıcak oluyor ya ben çıldırcak gibi oluyorum. keşke buluşabilsek ben doğurmadan..

eyy ahali duyurulur burdan bayanssulusmile

:)görüşmeyeli ii sayılırım canım bıraz yorgunum... hayırlı olsun anahtar deliği kapı süsünüz bebişe uğur getirir inşallahhhh

evettt bencede buluşma süper fikir hadi bigün belirleyelimmm

kalabalıkca topicte olduğumuz bir gün gün kararlaştırırız.. şimdi mesela asudenin eşi izinli 15 gün o yüzden çıkabileceğini sanmıyorum.. dediğim gibi herkes toplaşsın hep berabercenek bi karar veririz ...

kızlar günaydııınnnn
minecim ggez gez hayat sana güzel ben doyamadım gezmelere :)
buluşmaya benim gelmem imkansız dün anneme bile sabahtan gitmedim öglende gittiğim halde öldüm bittim sudeniz akşam 11 e kadar kucagımdan hiç inmedi gün boyu toplam 1 saat uyudu ve bana yapıştı resmen ne ananaeye gitti ne teyzeye ne babaya boynum ve belim okadar agrıdki gece boyu bile agrı çektim hatta stresten diş agrısı bile çektim resmen yapışık ikiz gibiyiz evden çıkmak istemiyorum artık nereye gitsek aynı
hafta sonu maşukiyeye gittik gezeriz bişeyler yer döneriz diye gezemedik yemek faslıda sudenizin masayı dagıtmasıyla pek uzun süremedi birde dere kenarı bir masadaydık masaya çıkıp aşşagıya bakmaya çalışmasıda cabası biz indiriyoruz o çıkıyor ne yapıcaz bilmiyorum

Hafta sonu olursa kısmetse biz geliriz oğlumla.Çok durmasa bile sizleri görmüş olurum.Siz kararlaştırınca söyleyin banada.

günaydın hanımlar valla buluşma olayı benim içinde imkansız bende büşrayla aynı minik derde sahibim gün boyu tepemde canımı çıkartıyo geçen arkadaşlarımızla buluşup bi yerde oturalım dedik burnumdan geldi ne oturduğumdan ne konuştuğumdan hiçbişey anlamadım eve geldiğimde heryerim kasılmıştı ( bende artık dışarı çıkmak bile istemiyorum yani

Günaydın asude.
Kızlar aslında buluşma deyince illa kapaılı ortamları düşünmeyin.Mesela bebek arabalarında durmaz mı sizin bıdıklar.Bi parkta falan buluşulsa.

benimki bebek arabasında da oturmuyo ki oturmayı hiç sevmiyo zaten bu ara sıcaklarda iyice delirdi hiç hoşlanmıyo çıplak gezmek istiyo

ne yapalım sağlık olsun

günaydın bu arada ben daha yeni uyandım.. kahvalt yapmam lazım ama o kadar zor geliyorki

hazırlamak. tekbaşıma canımda birşey yemek istemiyo ama içimdeki bebecik doysun diye

yiyorum işte. bugün hava yine serin ne güzel.. sıcaklar tekrar gelecek diye o kadar

korkuyorumki. ne kadar serin gün geçirsem o kadar kardır
sempatiksalakcinni

evlerde de yabancılık yapıyo tanımadığı insanlar varsa :)) çok huzursuz bi çocuk ya başım dertte

evlerde de yabancılık yapıyo tanımadığı insanlar varsa :)) çok huzursuz bi çocuk ya başım dertte

şuan sizi ne kadar anlamıyor gibi gözüksemde anlıyorum sanırım ne de olsa yakında benimde başımda olacak bi tane cadıcık.. ya seninki gibi huzursuz bebek olur cıbıl gzmek ister, ya da büşranınki gibi yapışık ikiz olur bana.. çünkü beni başka türlüsü gelip beni bulmaz. benim bebikt kesin yaramaz olur diye düşünüyorum

Belkide benimki gibi arkadaşa düşkün bi çocuk olur.Hiç belli olmaz.

İlk sen sordun adımı şimdiye kadar. Leyla hayatım adım.

memnun oldum benimkide Mine. gerçi benimkini biliyordun ama.. isimle hitap edince daha bir samimi oluyor. burda büşra hariç herkes benden büyük ben 24 yaşındayım ama asude ve şeymaya ismiyle hitap ediyorum. sen kaç yaşındasın Leyla ? ona göre sana da isminle hitap edeyim çok büyüksen abla mı diyeyim ?? :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…