slmmmm ben geldimmmm :) buluşmamı planlıyoruz benim haberımmm yok :) ne zaman nerde :)
hoşgeldin eylülsarım.. nassın görüşmeyeli ? ya ben bu zamana kadar senin avatarındaki resmi anahtar deliği zannediyordum kaydirigubbakcemile3 hay ne diyim kendime gül gül çatladım şimdi... şuan farkettim kapı süsü olduğunu.. hemde bizimkinin aynısı bizde dün aldık. ay hal gülüyorum kendime ben ni kadar körün gözmüşüm
ben buluşma gerçekleştirmek istiyorumda düşünsene gider tek başıma oturur oturur gelirmişim kaydirigubbakcemile3 temmuz ayında ben iptal olurum zaten gitgide sıcak oluyor ya ben çıldırcak gibi oluyorum. keşke buluşabilsek ben doğurmadan..
eyy ahali duyurulur burdan bayanssulusmile
evlerde de yabancılık yapıyo tanımadığı insanlar varsa :)) çok huzursuz bi çocuk ya başım dertte
şuan sizi ne kadar anlamıyor gibi gözüksemde anlıyorum sanırım ne de olsa yakında benimde başımda olacak bi tane cadıcık.. ya seninki gibi huzursuz bebek olur cıbıl gzmek ister, ya da büşranınki gibi yapışık ikiz olur bana.. çünkü beni başka türlüsü gelip beni bulmaz. benim bebikt kesin yaramaz olur diye düşünüyorum
Belkide benimki gibi arkadaşa düşkün bi çocuk olur.Hiç belli olmaz.
İlk sen sordun adımı şimdiye kadar. Leyla hayatım adım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?