izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

yok yok bugün iiymiş okudumda:)kaçırmışım çok şeyy şimdi herkes dağıldı ama sanırım zaten asudenin kocişi evde ohh ne güsell mine buralarda olsa gerek ama, allah yardımcınız olsun bebişlerinizle sizin :) şükretmeyi ihmal etmeyin ama bebişniz var diyee:)

ah evet şikayet ederken süreklide şükrediyorum melek onlar melek :)
asude için birazda iyi olmuştur bebişide babasıyla oynarken oda kafa dinler azcık
ama ben eşim tatile çıkınca fazla uzayınca bunalıyorum
evi otel gibi kullanmaktan sürekli dışarda durmaktan ev bir dagılıyorki
offff toplamak ölüm gibi oluyor çok zahmetli oluyor valla

ayyy evettt tatil uzayınca ev evlikden çıkıoo :) yastıklar yerde sehpanın üzeri :) bardak tabak dolu :)

oyy eylülsarm mutfak tabak doluyo dediğin gibi heryer bardak herşey heryerde sabah çıkıyosun gece dönüyosun toparlanmıyoda bizim var tatilimize daha temmuz sonu ama yinede batıcak

kızlar benim aksine eşim evde olunca evim mis gibi oluyo o topluyo bi yandan bi yandan oğlanı oynatırken ben topluyorum çok rahat oluyo keşke tatil hiç bitmese :lepi:
yaramazlığa gelince eltimin oğlunun yanında benimki melek bi anlatsam korkar hamileler :) çok şükür Allahım çocuk aratmadı bize ama biraz söylenmekte anneliğin şanından :))

oyy eylülsarm mutfak tabak doluyo dediğin gibi heryer bardak herşey heryerde sabah çıkıyosun gece dönüyosun toparlanmıyoda bizim var tatilimize daha temmuz sonu ama yinede batıcak

tatilden çok zevk alıyorum ama tatilin bitmesini 2 gün kala tatilden pişman oluyorum :) tatil yapmasaydık ev bu hale gelmicekti die :):) şaka şaka huzurlu olunca dahınıklık toplanıo çok şükür canım

ben yokkene amma kaynatmışsınız :sinifsinif: maşallah bende eşimle oturuyorum evde.. yaprak dökümü başlasın diye bekliyorum

herkese günaydınlarrr
nasılsınız kızlar
hava yine dengesiz oyy bi açsa artık gezsek tozsak yaa D,
sıcakta gezmek çok bunaltıyo amaaa böylede olunca evden çıkamıyoruz .:))

gerçi çıkabildiğimizde bir sahil ondada sudenizi taşımaktan yorulup sekaparka geçemeden dönüyoruz çarşıya bile gittiğimizde öyle bir üstün körü dolanıp geliyoruz artık markete gitmek bile gezmek bizeDD

günaydın kızlar.. bende uyandım kahvaltımı yaptım. evi azcık topladım geldim. dün kızımın odasının perdesi geldi. bugünde mobilyası gelebilir. gerçi mobilyacılar hep 3-5 sarkıtırlar ama yinede bekliyorum işte heyecanlıyım

günaydın minecim afiyet olsun
evet mobilyacılar hep sarkıtıyor bize verdikleri tarihten bir hafta sonra geldi
bir hafta sonra bile sarkıtmaya çalıştılar ama eşim üst üste aradı evden çıkıcaz sizimi bekliycez bugün geldi geldi gelmedi iptal ederim dedi 1 saat sonra geldi
insanı gıcık ediyorlar madem 1 saatte gelebiliyor ne diye ugraştırıyorsunuz dimi :))

bu bizim aldığımız mobilyacı ahlaklı sözünde bi adama benziyordu ama esnaf sonuçta ne yapacakları belli olmaz..

cnm gezmek istiyor..

gezmelere aşeriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…