izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Ben 31 yaşındayım minecim.Nasıl istersen öyle hitap et.ıster abla de.ıster leyla de.nasıl rahat edersen.benim için hiç farketmez canım.Bende memnun oldum tanıştığımıza.

belli olmaz minecim inşallah çok uslu bi bebeğin olur sen iyi düşün iyi olsun benimki hastaneden çıkarken belliydi böyle olacağı hemşireler bile Allah kolaylık versin diyerek yollamıştı :))
leyla memnun oldum bu arada niye adını sormak aklıma gelmediyse hakikaten :))

Sağol asude bende.Olur bazen insana öyle . Bende çok çabuk unuturm mesela isimleri, olayları.ılerde olursa öyle bişey şaşırmayın yani

aslında akşam üstüne doğru hava serinleyince sahilde marinada yada sekaparkta otursak ne güzel olurdu.. deniz kenarı serin serin.. şimdi gidip tek başıma oturasım geldi

kızlar benim bir sorunum var oda şu ki ; Nihat doğanın oynadığı reklama acayip gıcık oluyorum ve ikide bir tv de çıkıyor. işte bütün sorunum bu. o adam gelmesin bizim tv ye kaydirigubbakcemile3

2 hafta önce saba tümerle bu geceye katılmıştı. kadını bile uyuz etti orda. diyorki nihat, ben bir numarayım ben süperim benim genel kültürüm herkesi ezer geçer bu alemde benden iyisi yok. sanırım kendisinde aşağılık kompleksi var kaydirigubbakcemile3 madem o kadar iyisin bunu kendin söleme bırakta başkaları sölesin. oda kendini nimetten sayıyor işte

kızxlarrrr show tv yi açınn bebeişlerin için

kızxlarrrr show tv yi açınn bebeişlerin için

ben onu seyrediyordum zaten tesadüfen. bebek şekerlerini beğenmedimde bebeğin boğazına bişey kaçarsa nasl çıkarılacağını gösteriyodu ona baktm ama seda sayan ikide bir kadınn lafını kesiyo konuşturtmuyoki herşey yarım yarım kalıyor

benimde elektirik gitti bakamadım ya tühhhh ben bebek şekerimi yaptırdım dagıttım bilene :) herkes çok begendiiii

asudecim tamamen aynı kaderi paylaşıyoruz sudenizde arabada durmuyor en son koçtaşta arabadan atlarken yakaladık birdahda bindirmedik nasıl becerdi anlamadık artık hep eşim kucagında gezdiriyor sudenizi dışarıda ben taşıyamıyorum çok zor oluyor
ev oturması hele dhaa beteri hala sol omzum nasıl agrıyor sol kolumu tam hareket ettiremiyorum kaslarım bile agrıyor genelde solda tutabiliyorum çünkü sudenizi
minecim inşallah senin bebişin lapetusun bebişine benzer bizimkileri örnek almaz gerçekten insan çok yıpranıyor

benimde elektirik gitti bakamadım ya tühhhh ben bebek şekerimi yaptırdım dagıttım bilene :) herkes çok begendiiii

bende 2 gün önce eminönünden aldım bebek şekerlerini pembe biberon üstünde minik emzikler var.. kapı süsünüde ordan aldım ama sepet almayı unutmuşum :)

cnm Allah yardımcınız olsun sizin gerçekten bazen okudukça korkuyorum ama bir yandanda iyi oluyor okudukça kendimi en kötüsüne hazırlıyorum kızım uslu olursa o zaman kendimi şanslı sayarım böylece

amin minecim inşallah çok uysal bir bebek olur yormaz seni şimdiki umudum yürümesi belki yürüyünce birlikte dışarı çıkabiliriz diyorum ama ondan bile şüphelerim var çünkü eskidende bahar gelsin arabasına koyar gezerim diyordum çocuk aksi olunca hiçbirşey yapılmuyor

Kızlar bişey belirtmeden geçemiycem Minenin bebiş benimkine arkadaşa düşkünlükten benzesin demek istemiştim.yoksa benim oğlum düz duvara tırmanır.Hatta ve hatta çok nadirdir alışveriş merkezine gittiğimizde falan diğer çocuklar gibi çıksın genelde avaz avaz ağlayarak babası kucaklar en son atarız kendimizi dışarıya.
Ama çocukların böyle bi dönemi oluyo malesef.Belki ilerde düzelirler. biraz oynamayı öğrenseler çok farklı oluyo gerçekten helede kafa dengi arkadaşı olsa çok çok farklı oluyo.Çocuk enerjisini atıyo.rahatlıyo.
O yüzden ben çok aramıştım oyun gurubu ama çalıştığım için uymadı bana ama siz bulabilirseniz mutlaka tavsiye ederim.Bi deneyin en azından.

lapetuscum sanada kolay gelsin ozaman bizimkide koltuk tepelerinde çekmece içlerinde falan geziyor :))
oyun grubu aslında bende istedim yakınımda 2 tane kreş var 1 buçuk yaştan önce almıyorlarmış yürümesi biraz konuşması gerekiyormuş ama başkada nerde ne var bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…