hamiş hamiş artık tek gezme :) valla ingaaaa olur
kızlar benim bir sorunum var oda şu ki ; Nihat doğanın oynadığı reklama acayip gıcık oluyorum ve ikide bir tv de çıkıyor. işte bütün sorunum bu. o adam gelmesin bizim tv ye kaydirigubbakcemile3
2 hafta önce saba tümerle bu geceye katılmıştı. kadını bile uyuz etti orda. diyorki nihat, ben bir numarayım ben süperim benim genel kültürüm herkesi ezer geçer bu alemde benden iyisi yok. sanırım kendisinde aşağılık kompleksi var kaydirigubbakcemile3 madem o kadar iyisin bunu kendin söleme bırakta başkaları sölesin. oda kendini nimetten sayıyor işte
kızxlarrrr show tv yi açınn bebeişlerin için
ben onu seyrediyordum zaten tesadüfen. bebek şekerlerini beğenmedimde bebeğin boğazına bişey kaçarsa nasl çıkarılacağını gösteriyodu ona baktm ama seda sayan ikide bir kadınn lafını kesiyo konuşturtmuyoki herşey yarım yarım kalıyor
benimde elektirik gitti bakamadım ya tühhhh ben bebek şekerimi yaptırdım dagıttım bilene :) herkes çok begendiiii
asudecim tamamen aynı kaderi paylaşıyoruz sudenizde arabada durmuyor en son koçtaşta arabadan atlarken yakaladık birdahda bindirmedik nasıl becerdi anlamadık artık hep eşim kucagında gezdiriyor sudenizi dışarıda ben taşıyamıyorum çok zor oluyor
ev oturması hele dhaa beteri hala sol omzum nasıl agrıyor sol kolumu tam hareket ettiremiyorum kaslarım bile agrıyor genelde solda tutabiliyorum çünkü sudenizi
minecim inşallah senin bebişin lapetusun bebişine benzer bizimkileri örnek almaz gerçekten insan çok yıpranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?