Günaydın hanımlar nerelerdesniz
tünaydın hanımlar :))
inşallah yarın hava güzel olur babam bizi arabayla biryerlere götürecek bakalım neresi olursa artık
minecim inşallah sözünü tutan biridir bizim mobilyacı söz verdi diye adam dükkanı bırakıp gelip kendisi kurmuştu nakliye yapanlar gelemeyecek diye sözünün eriymiş hakikaten inşallah sizinkide öyledir nereden aldın?
günayyddıınnn:)kaydirigubbakcemile2 minee uykular dağolmış iice galibaa gece geç yatıosun erken kalkıosunnn heyecan sardı dimimobilyalarına gelince hayırlı olsun diycemm hihih:)
hava bi öle bi böle malesef ama açıcak galiba artık hava durumuna göree:)
acıktım bennn
benimkide belis bebe ama izmit çarşıda bi mağazaydı inşallah sözlerini tutarlar minederincede engin bebe diye biryer var ordan aldım ama adam sipariş veriyomuş belis yapıp getiriyomuş.. bakalım anlıcaz bugün. umarım getirir.. bugün cnm sıkılıyor . azıcık aşağıya incem kamelyada oturanlar var gidip yanlarına dedikodu dinlicem daha hiç aşağıda oturmadım. yarın bigün bebeğe mevlüt yapıcam burda kimseyi tanımıyorum bi hoca bi ben okuruz mevlütü bu gidişle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim şeyma inşallah güzel olurasude için hava güsel olur inşallahh yarınnolumunekankayizsmile
bugün buranın tadı tuzu yok yahuu
eylülsarım cam mobilya nası oluyo? bebekler için özel bişimi?yada bildiim bişeymi acaba?:)
öncelikle herkese slmlar ...
arkadaşlar alikahya neresi oluyo lys ye gircemde biri sabancı teknik ve endüstri meslek lisesi alikahyada
diğeri muallim naci lisesi gündoğduda. ben gebzede oturuyorum bu okulları rahat bulabilirmiyim ?
günaydıın kızlar,anneler,hamişler nasılsınız
günaydıınnn:)
efet bilmiyorum ben sanırım galiba cam mobilyayıgitte kamelyana otur sen kız:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?