cuma evlilik yıldönümüm ve ben düşün düşün bi hal oldum bişede bulamadım alcak güsel özel,o kadar sinirliyimki kendimee sürpriz yapmak istiyorum şaşırtmak istiyorum , aklınıza gelen bişe olursa yazın emi, izmite gittim hani değişik bişi bulurmuyum diye zaten bildiim bi fethiye ordada bişe yok malum,internetten bakıorum ordada abudik gubidik şeyler var paylaşiim dedim belki bi yardım eli uzanır diye:) ama cidden çok sinirliyim kendime kaç gündür
kızlar merhabalar nasılsınız
gerçekten hava çok sıcak evde oturdugum yerde bayılıcam sanki offf
ikiziz canım erkeklere çok süprizli bi hediye bende bilmiyorum malesef çünkü alternatif pek yok yani
ben kol düğmesi kravat mendil takım almıştım şimdide doğum günü için chino pantolon 2 tane 1 de gömlek aldım giyimi çok seviyor eşim sevgililer gününde traş makinesi almıştım phlipsn ama sanırım bu eşe görede değişiyor canım mesela hobileri varsa balık tutmak futbol oynamak falan gibi onlarla ilgili bişeyde alabilirsin
kıyafet almak istemiyorum çünkü ilk yıldönümümüz aslında sever benim aldığım şeyleri ama, hobimiz yokk:) az önce şöyle bi fikir geldi aklıma ama yakınlarda biyerde termal felan varsa bi geceliğine gitsek haftasonu ayarlasam olurmu acaba bilmiyorum
canım kuzuluk var yakında yani akyazıda 1 saatlik falan yol belki sürmez bile okadar ev tutarsanız 80 lira geceliği sakin bir yer ben 2 yıldır gidemedim ama yılbaşı tatillerinde giderdik ihlas kuzuluk yazarsan google çıkar
şeyma yalovada var termal ama internetten araştır bi bence ilginç hediyeler severse öyle siteler var oralardan değişik bişeyler bulabilirsin
bu arada ben dökülüyorum çok kötü hastalanıyorum galiba off ya ne kötü bişey (
yada peki böle manzaralı sakin bi otel biliomusun? ben şimdi baktımda maşukiyede yayla otel diye bi yer buldum hoş görünüyo( fiyat listesine ulaşamasamda):)
ayy neyse yada seninde zamanını çalmiim ben :)
asude geçmiş olsun ya daha yeni başlama aşamasındysa hemen müdahele et ıhlamur felan iç daha rahat atlatırsın dikkat et kendine
internette ilginç hediye bakıyorumda günlerdir çok işe yarar bişe bulamadım başım gözüm döndü araştırmaktan hiçte sevmem nette bişiler araştırmayı özellikle aklında bişe varmı bakıım o dediin tarafada dur
asudecim havadan olabilir annemde öyleymiş bi öyle bi böyle havalar
aaa ikizizz canım bilmemmmiiiii orası geceleri okadarr güzel olurki yazıcılar yayla otel yayla alabalık biz eşimle ilk görüştüğümüzde oraya gitmiştik düğün yemegimizide orda yedik ilk balayımızdada orda kaldık daha sonra tatile gittik hele oranın yayla kahvaltısı harika ama fiyatları bilmiyorum biraz pahalı olabilir canım emin değilim şuan geceliği 140 180 arası diye hatrlıyorum ama buna yemek dahilmi diye öğrenmek gerek bir ara sor istersen canım cuma akşamdan kalacaksanız hafta içi diye belki daha uygundur
büşra güsel diyosun yani o kadar tercih ettiğinize gör eminim güzeldir zaten resimleri falan beğendim sakin biyer gibide:) dur o zaman orayı az daha araştıriim olmadı telefonla arar görüşürüm:) tavsiyen varmı peki orası hakkında odalar falan?