izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bizde ncitydekine bakıyorduk ama yaklaşık 1 ay olmuştur gitmeyeli. şimdi bizim eksiğimiz kalmadı çok şükür tamamladık ama ben bir konuda kararsızım bana fikir verin. bebek odası geldi temizledik havalandırdık öyle kokusu yoktu. hatta hiç kokmadı diyebilirim. ama 3 gün camların hepsi açıktı ondan sanırım hemencecik havalandı. şimdi içlerine örtü diktirmedim çekmece ve dolapların içine. onun yerine yapışkanlı desenli kağıt serdim. peki şimdi giysileri yerleştiriyim mi ? halısını seriyim mi ? yani odada herşeyi hazır edip bekliyim mi? ben halıyı sermedim. beşiğin uyku setinini sermedim öyle bekletiyorum. ne kadar erken hazırlasam o kadar tozlancak gibi gelior yatağı çarşafı halısı fln. kendimin olsa çoktan yapmıştmda bebiş olunca ay tozlanmasın ay kirlenmesin diyorum. ama bir yandanda sabırsızlanıyorum
kaydirigubbakcemile3

alla alla olmuyo du bakalım, mine bence serme onları dursun beş dakikalık iş tozlanmasın , giysileri yerleştirebilisin ama dolaba

bencede serme çok toz oluyo ben öyle bi hata yapmıştım doğuma yakın ser eşyalarını koyabilirsin ama onlar toz olmaz sanmıyorum gerçi ben serdim tozlandı yatağında yatırabildim mi hayır :) üzerimde yattı paşam :)

ahanda aldım vallla ay çok mutlu oldum artık rahat rahat banyomu yapabilir ütümü yemeğimi yapabilir dersimede çalışabilirim:) zaten o akşam için masa felan herşeyi planladım aklımda en zoru oydu:) tuhaf bi menüm olcak çünkü iki kişi çok yiyemiyoruz söylemiim yada canınız çekmesin :)çeşit yapmıcam öle söyliim bi çeşit yemek bi de tatlı ama ikiside özel:) ay nası rahatladım şimdi

hadi bakalım inşallah güzel geçer yıldönümünüz istediğin gibi olur herşey umarım

minecim asudecim saolun kızlar inşallah hayırlısıyla taşınırım üst kata taşınıcam inşallah oyüzden biraz kolay olabilir ama yinede bu eşyaları naısl topluycam bilmem annem gelir yardım eder artık

kızlar wenicede dantelli kot şortlar vardı onlar indirimdemi acaba gerçi sudenize pek kıyafet almayı düşünmüyorum ama hoşuma gitmişti henüz giymediği okadar çok kıyafeti varki heves edip alıyoruz kimisi bikere giymekle kçüldü kimisi hiç giymeden küçüldü
minecim sana tavsiyem ilk 3 ay normal 3 aylık giyebileceği ihtiyacı oldugu kadar al sonra hızlı hızlı büyüyolar sonrasında hep büyük şeyler al çok şeyleri giyemeden kalır yoksa :)

iyi bari büşra uzağa gitmeyeceksin aile fertlerini topla dört koldan yardım etsinler sana :))
olmuştur olmuştur şeyma bankadanda onay bekleniyo olabilir

asudecim bir annem var birde ablam akşam işten çıkınca gelebilir görümcemleri falan hiç sokmak istemiyorum bir yapar on konuşurlar şöyle yaptık böyle yaptık diye:)

büşracım ben kız ürünlerine pek bakmadım açıkçası ama herşeyde indirim vardı aslında 2 3 yaş bakmak lazımdı annem ben alıcam dedi :)) anneannemiz sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…