izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ah asudecim bnimde kociş evde olsada azcık sudenizi zaptetse 7de dikyo beni ayaga uykudan bayılıyorum valla:S

ikiziz canım ama cumartesi pazar çok kalabalık oluyor yani ertesi güne orda olacaksanız pek sakin kalmıyor bu mevsimde malum o tarz yerler hiç boş kalmıyor özellikle istanbul geleni çok oluyor birde yuvacıkta eraslan var ordada ahşap evler var orasıda güzel
yayla otelde biz balayı odasında kalmıştık giriş bir oda tv banyo orda üst katta yatak var tamamen ahşap güzel bir yer ama yemekler oda fiyatına dahil değilse biraz fazla tutabilir canım çünkü normal bir ögün 35 40 lira falan tutuyor
keşke burdada bodrumdaki antalyadaki gibi 5 yıldızlı otellerde konaklamak normal fiyatlara olsa ya yalovada bile çok pahalı

bizimde 1 hafta kaldı sonra yine ben uğraşacağım bide sıcaklardan iyice huzuzrsuz e-bebekten ona kurbağalı havuz aldık bakalım bugün su doldurup koyucaz içine ne yapacak inşallah hoşuna gider :))

bende bayılıyorum o siteye çok güzel şeyler e doğumgünü değil nasıl olsa evde ortak kullanacağınız bişeyler olabilir aslında yıldönümü ya sonuçta :))

asudecim bizde alıcaz bir havuz ama taşınma zamanına var daha 20 gun kadar ozaman alıcaz inşallah bizimkide sever
ikiziz inşallah diledğin gibi bişeyler bulrsun kolay gelsin canım bu arada adın şeymaydı dimi ben isim özürlüyüm biraz

buldunuzmu ev büşra hadi hayırlı olsun yine plajyolunda heralde toparlanıyosunuzdur artık yavaş yavaş sıcaklardada Allah kolaylık versin düşününce bana çok zor geliyo :))

ay ben bunu tek başıma organize edemem vazgeçtim:) çok detaylı çok araştırma gerektiriyo:) offffff

demin yemek yapıyordum şeymoş inanki yemek boyu düşündüm ne yapabilirsin diye..

bende yalova termali düşündüm sizin için. ama sen vazgeçtin sanırım o zaman güzel bir akşam yemeği organize edebilirsin şık bir yerde ama izmitte sınırlı yerler var bu konuda.
ayy canm ya sen daha ilkinde bu kadar düşünüyorsun ya peki ilerideki 40 sene boyunca her sene böyle düşüncenmi?? sen neye karar verirsen bize yaz olurmu bende senden kopya çekerim

büşracım taşınıyormusun ben hiç bilmiyordum hadi hayırlı olsun bir çırpıda bitiverir inşallah
şimdi ne tarafa geçiyorsun??

bu arada hamişlere ve annelere duyurulur bebeklerinize kıyafet alacaksanız wenice de indirim var çokta güzel şeyler var tavsiye ederim biz baya bi aldık oğluma çokta yakıştı :))) artık hep ona alıyoruz zaten kendimize yok

asude ilk gönderdiin siteden iki şey alıyorum biri işyerinde masasına koysun diye kalemlik şu yerde yatan kalbine kalem saplanan adam:) diğeride masa üzerinde toplar var dağılan kağıtlarını felan arasına koyması için :) değişik olur sanırım hemde elini altında olur:) aslında bunları görmüştüm ama emin olamamıştım şimdi düşündüm güsel olur hem ona özel hem her zaman kullanıcaa hemde orjinal:) o tatil yerlerinede ayrıca bakıcam valla

teşekkür ederim minecim inşallah atlatırım dayak yemiş gibiyim ya çaktırmadan biri beni dövdümü ne

wenicede her zaman indirim var sanırım yaklaşık 8 aydır ne zaman gitsek hep indirim var hemde %70 yazmışlar fiyatlarda çok uygun ama yeni bebiş için çok seçenek yok bizde her seferinde gelmiştir diye gidiyoruz ama bulamadık. ama şöyle 2-3 yaş kız çocuklar için o kadar güzel rengarenk şeyler varki böyle uzun uzun bakıyoruz hep

güle güle kullansın şeyma bence birde akşam yemeği organize et sen en güzeli ben evde daha çok seviyorum nedense böyle süprizler yapmayı eşimi şaşırtmayı dışarıda zor geliyo :))

mine çok sağol benim için her zaman problem bu hediye konusu , düşün ben kendime özel giyicek aldım ayarladım yapıcaam yiyeceklerde tamam kafamda bi hediye beni mahvetti günlerdir valla:) söylediğiniz bütün o yerleride dikkate alıcam valla bi tanesiniz hepiniz:):)

güzel seçimler şeymoş değişik olmuş oluyor... hadi hayırlı uğurlu olsun. ALlahım nice mutlu yıldönümleri nasip etsin.
:Saruboceq:

neredekine baktınız mine ben ncity dekinde yeni bebeklere baya bişey gördüm hatta minicik çıtçıtlı badilerine bittim :) 3 liraydı hemde bende arkadaşıma söyleyeceğim alsın diye en yakın arkadaşımda hamile teyze oluyorum :lepi:

ya ben netten alışveriş yapmadımda hiç:) bu kredi kartı bilgilerindeki cvc? ne oluyoki güvenlik numarasımı üç haneli acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…