izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kızlar görüşürz sonra benim bisürü işim var valla dışarıda bi çıkmam lasım akşamda komşuya gideris demiştik dünden:) ohoo öptüm hepinizi görüşrüzz

ahh ananeler asudecim ne varsa onlarda var valla
ya sudeniz bugün çok değişti birden huy değişti hiç yanımda durmuyo sürekli mutfaga odasına oturma odasına falan gidip heryeri karıştırıyo ne yapıcam bilmem

benimkide bi ayaklanırsa karıştırmadık yer bırakmayacak felaket potansiyel görüyorum eyvahedigeldismile
kızlar 74 kg olmuşum ohaoldumsmileohaoldumsmile

:gitme::gitme:
minecim kaç kiloyla başlamıştın?

:) bak sana bi tavsiyede bulunayım yuvacıkda çok güzel ahşap evler var yuvacık karaaslan tesisleri bi arkadaşım balayı için gitmişti çok begenmişlerdi hem yakın hemde sakin

eylülsarım çok teşekkür ederim bakıcam orayada:)
mine ağlama bebiş az kaldı kurtulcan kilolardan moralini bozma az kaldı artık normal bence

heyy kızlar bişi danışıcam benim kızımın rota virüs aşısı olması lazım ama kararsız kaldımmm bana bu konudaki tecrübeli anişler bilgi verebilirmiiiii

eylül ben yaptırdım neden kararsızsın?

internette okudugum yorumlardan dolayı aklım karıştı bide benim kızım 1. ay aşısını oldu hepatit aşınını akşam 4 buçuk gibi oldu akşam 10 a kadar uyandıramadım hastaneye kaldırdık doktorlarda uyandıramadı hiç bişekilde sonra kendi kusarak uyandı şimdi diğer aşılarını yaptırıyorum zorunlu olanları ama zorunlu olmadıgı için tereddüt ediyorum bide bebeğin isal olması için bir sürü neden var bu sadce rota için koruyucu

rota için ama rotada pek hafife alınacak bi ishal türü değil hastanelik olabiliyo çocuk Allah korusun amip atlattık biz mesela tamam kötüydü ama hiç değilse hastanelik olmadık neye tedbir alabilsek kardır diye düşünüyorum ağızdan yapılan bi aşı o yüzden sorun olacağını sanmam tabi herkesin kendi tercihi

yurt dışında aşı kaldırılmış ayrıca h1n1 aşısı gibi buda bir çok doktor tavsiye etmio ayrıca aşı 1999 yılında bebek ölümlerine yol açtıgı için kaldırılmış ve gecen sene yeniden yürülüğe girmiş

ben doktorumuza güvendiğim için yaptırdım dediğim gibi tercih meselesi sonuçta o zamanki içerikle bu zamankinde fark vardır ki duyulmadı ölen bi bebek çok şükür doktorumuz bu aşılarla ilgili konferanslara katılıyo bilgileniyo bizede aktarıyo bizde ona güvendik inşallah yanılmayız eğer tereddütünüz varsa yaptırmayın

hangi doktora gidiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…