izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Aslında normalde hareketli ama böyle huzursuz bi çocuk değil.Ama küçüklüğünden beri her dışarı çıkışımız böyle hemen hemen.Dışarı çıkınca şaşırıyo çocuk.O yüzden işte kreş araştırmaya başladım bende.Enerjisini atar yaşıtlarıyla beraber olur.
Minecim şimdi anane gitti babane geldi.

inşallah işe yarar kreş leyla yoksa çok zor huysuz çocuk eltimin oğlundan biliyorumda hiç gezemiyolar geçen görümcem çıkarmış dışarı bi daha tövbe diyodu yere yatmış kaldıramamışlar yiğit o kadar değildir eminim

Yok o kadar değil gerçi aklına gelmemişte olabilir.ama öyle alıpta rahat rahat gezdiğimiz nadirdir.Onunla ilgileneceksin hep .Mağzalara girmek istemez belli bi zaman sonra arabasını istemez.İlla arabayı iticem diye tutturur.mağzalarda soyunma kabinleri varya onların kapısını çalar,el tutmaz. Ayy anlatırken daraldım.Düzelir belki şmdi artık konuşuyorum 20. ayında isteyince anlıyo herşeyi

yavaş yavaş düzelir inşallah dediğin gibi kreşe gidip yaşıtlarıyla oynar enerjisini boşaltırsa belki daha ılımlı olur

annelik sabır di mi? sabrınıza hayranım sizin zaten. dün bana gelen misafirin çocuğuda çok yaramazdı nasıl tepiniyor yerlere yatıyor ağladı ağladı istediği ilgiyi görmedi o tiz sesiyle bir çığlık atıyor aman yarabbim. ben çok asabiyim kızlar benim öfke kontrolünü öğrenmem gerek. ciddi anlamda belki ilerde bu konuda yardım destek bile almam gerekebilir. o tiz ses, ve söz dinlememezlik dün tahammül sınırlarımı zorladı ve ben bugün kendimi toparlayamıyorum inanın

anne olunca öğrenirsin öfke kontrolünü:):)
ben bi mola daha verdim:)
bu ece gürseli beğeniomusunuz kızlar ne alaka ama:)

ayy ece gürsel kim ya o diil
ece soyadını unuttum iimi ya şu mavi şeker vardıya hep sabah programları yapıodu ece erken erken:)

anne olunca öğrenirsin öfke kontrolünü:):)
ben bi mola daha verdim:)
bu ece gürseli beğeniomusunuz kızlar ne alaka ama:)

ece erken benönceden beğeniyordum ama 30 yaşını geçipte kçük çocuk gibi davranması soğuttu beni. aramızdaki tüm ilişki bitti. ayrıca mavi şeker bence çok saçma bir programdı. klip 99 - klip 2000 gibi programları sunarkenki saçına renkliboncuklar taktığı zaman severdim kendilerini.

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dimi bana da itici gelioda acaba güzelmi bulunuyo merak ettim::):) efet hala büyüyemedi dimi yüz ifadesi felan ağzını sevmiyorum bide ben onun:):)

minecim başkalarının bebeklerinin yaptığına bende tahammül edemiyorum en basiti yeğenimin şımarıklıkları bile beni delirtiyo ama insanın kendi çocuğu olunca başka oluyo inşallah büyüyünce şımarıklık yapmaz hiç tahammül edemem gibi geliyo o zaman ama bakalım :))
şeyma avatarında çok hoş

500 ü geçince 2 kalp oluyo yanlış hatırlamıyosam bende buraya bebek bakımı bölümüne bakıyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…