izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ilk zamanlar kullanıcı panelinden bi haberdim yazdığım konuları arar dururdum öğrenince çok rahat oldu :))

şeyma yaptığın yemeklerden bana getirirmisin bendede hiç yemek yok ne yicez bilmem zavallı adamcağızım alıştı artık ama ben utanıyorum yaw hergün yemek yok evde :kedi:

kızlaaar günaydddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn siftah benden bereketi sizden
minecim boşver yaaa valla son gunlerinin keyfini çıkart ay bende öyle bir söyledim ki
yani hayatım işin aslı şöyle son son eşine bir süpriz sofra hazırla derim belki uzunca bir zaman vaktin olmaz malum bütün ilgi alaka bahar hanımın olacak :)))

Günayydıın.
Tükkan açılmış.Nasılssınız anneler,anne adayları ,anne aday adayları ve kpss çalışanları.herşey yolundamı.Bıdıklar nasıl

günaydınnn biz iyiyiz bıdık uyuyor karnımda. gezmeye gidicez bugün. doğum çantasına gecelik sabahlık don mon alcaz kaydirigubbakcemile3
bi kaç ufak eksiklerimiz var onlarıda alcaz. hava kapalıyken çıkmam gerek. güneşte hiç çıkamıyorum. baloncuk gibi şişiyorum. hepinizi öpüyorumm
:asigim:

günaydın hanımlar bugün benim için pekte güzel bi gün değil sizler iyisinizdir inşallah

sormayın kızlar ya en yakın arkadaşım dostum 11 haftalık bebeğini kaybetti dün gece kürtaj oldu

evet kızlar ilk bebekti bişeyim yok iyiyim ben diyodu üzülme sakın dediğimizde ayılırken bebeğimi verin ben bakarım ona diye ağlayarak ayılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…