izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ne deresi dere olarak değilde alabalık çiftliği var orda akıyo dereler üstünde masalar filan çok güzel bir yer birsürü restoranlar filan orasıdır belki dediğin yer

Mine sen nasılsın hayatım havalar bi sıkıntılı bi açıyo bi kapıyo.Artık sayılı gün 30 herhalde dime.Dikkat et bu ara kendine çok.

öle yapıorum süre tutuyorumm dersanede zaman yetmioduu ama evde en az yarım saat önce bitio nası iş anlaamdım çok panik yapıorum galiba hayrlısı neyse o olur ama

leylacım sağol inşallah bizde sıkıntısız atlatırız şu büyükler bi karışmasa herşeye böyle sıkıntılı olmayacaktık ama işte ille karışacaklar
sezen hoşgeldin bu arada

asude resmini gördükçe öpesim gelio emiri:):)çok tatlı maşallah:)kaldır hemen başka kötü resim koyy
bak bi konuşuyorum durmak bilmiyorum:) en geveze benim:):)

gel öp şeyma teyzesi öptürürse tabi çok nazlıdır hiç hoşlanmaz sevilmekten uzaktan gülücükler atar ama alıp sevmeye kalkınca sinirlenir çok

orası kartepeye çıkmadan biraz aşağıda eski belediye binasının ordan ilk sağdan yukarı çıkınca yol seni götürüyo zaten yada merkezde maşukiye alabalık tesislerine çıkmk istiyorum diyince herkez tarif eder en meşhur yeridir maşukiyenin bilmeyen aslaaa yokturr

Mine sen nasılsın hayatım havalar bi sıkıntılı bi açıyo bi kapıyo.Artık sayılı gün 30 herhalde dime.Dikkat et bu ara kendine çok.

teşekkür ederim Leyla evet 23 temmuz günü tam 30 gün kaldı geri geri sayıcam artık bugün hava kapalı rahat ettim ben birkaç gün böyle olacakmış hayatımda ilk kez hava kapalı diye seviniyorum önceden hiç sevmezdim kapalı havayı içim kararırdı

hmm biz dere varmış diye sorduumuz için kimse bilmiyo demekki:) çok saol sezencim iiki geldin:) dediin şekilde gideris bi dahakine:)

leylacım sağol inşallah bizde sıkıntısız atlatırız şu büyükler bi karışmasa herşeye böyle sıkıntılı olmayacaktık ama işte ille karışacaklar
sezen hoşgeldin bu arada

Aaaa asude söylemedimmi en başta söyliycemi söylememişim.Benim çocuğa anane-babane dönüşümlü baktığı halde ben 2 gün izin alınca çarşamba akşamından annemi götürdük.babanede cmrtesi geldi.Biz hiç kimseye bişey söylemeden sadece komşu bi ablamız vardı onu aldık gittik.özellikle denk getirdim ve çok uğraştım böyle ayarlamak için.Öteki türlü düşenemiyorum bile. Siz sünnet düğününüde mi yapacaksınız şimdi.

inşallah bunda 90 üzeri alırsın yoksa zor sanıyorum di mi bende 1 kere girdim ama önlisans tabi kolay bizimki ama 71 almıştım zor olsa 50 yi geçemezdim heralde

asude emiri ben sana çok benzetiyorum. mşallah
asude sende gircenmi kpssye ? sen ne mezunusun? lisans başvurusu bittide eğer önlsans yada lise mezunuysan hala başvuru devam ediyor bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…