yok zaten gelmezler sünnet olurken kayınvalidem çok ödlektir bi de ben istemem herşeye öyle yapın böyle yapın hiç çekemem annemin içi gider aşılarında bile benimle geldiğinde ben dışardayım dayanamam ağlamasına der çıkardı ben onu şundan söyledim biz doğar doğmaz yaptıracaktık kayınvalidem ayy mayy başladı büyüyünce yapılsaydı bilmem ne demeye eşimde hemen içi eridi ama şimdi kabul etmiyo ben ondan vazgeçmedim diyo onların üstüne kalacak ya alsanaalsanasmile yok düğün falan yapmayacağız eniştem çok hasta kimsede öyle eğlenecek hal yok istesekte yapamayız yaniAaaa asude söylemedimmi en başta söyliycemi söylememişim.Benim çocuğa anane-babane dönüşümlü baktığı halde ben 2 gün izin alınca çarşamba akşamından annemi götürdük.babanede cmrtesi geldi.Biz hiç kimseye bişey söylemeden sadece komşu bi ablamız vardı onu aldık gittik.özellikle denk getirdim ve çok uğraştım böyle ayarlamak için.Öteki türlü düşenemiyorum bile. Siz sünnet düğününüde mi yapacaksınız şimdi.
leylacım dolphindeki mağazalara bakabilirsin koton batik falan sanki vardır orada güzel bişeyler ne zaman gitsem ben buluyorum bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?