izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Asude hatta kendi annemim hala haberi yok hafta sonu yeğenimin sünneti var oraya gidince göstericez.Zaten kendileride derdi bize söylemeden yaptırın dayanamayız diye.

geçerdin ya çalışmayla ilgili bişe. şimdi ben tekrar çıkıyorum mola vermiştim devam ediim:):) öpüyorum hepiniziiiii

yok zaten gelmezler sünnet olurken kayınvalidem çok ödlektir bi de ben istemem herşeye öyle yapın böyle yapın hiç çekemem annemin içi gider aşılarında bile benimle geldiğinde ben dışardayım dayanamam ağlamasına der çıkardı ben onu şundan söyledim biz doğar doğmaz yaptıracaktık kayınvalidem ayy mayy başladı büyüyünce yapılsaydı bilmem ne demeye eşimde hemen içi eridi ama şimdi kabul etmiyo ben ondan vazgeçmedim diyo onların üstüne kalacak ya alsanaalsanasmile yok düğün falan yapmayacağız eniştem çok hasta kimsede öyle eğlenecek hal yok istesekte yapamayız yani

Kızlar bu arada hafta sonu yeğenimin sünneti için hala bişey almadım.Dün akşam çıktık ama yiğit parçaladı kendini geri döndük.Bu akşam iş çıkışı direk gidicem nerelere bakıyım vakit kısıtlı bi bu akşamım var.Yatın yiğitin kontrolü cuma gidicez zaten.Bildiğiniz yerler lütfenn

minecim bana benziyo di mi eşimin yakınları kayınvalidemler hariç tabi hep eşime benzetiyolar onun dışında bana benzetiyo çoğunluk
yok ben girmeyeceğim mine çalışamamki zaten yaş neredeyse 30 oldu kalsın bu saatten sonra anadolu üniversitesi turizm mezunuyum ben önlisans lisans devam ediyodum ama üst üste kalınca bıraktım baktım geçemiyorum

leylacım dolphindeki mağazalara bakabilirsin koton batik falan sanki vardır orada güzel bişeyler ne zaman gitsem ben buluyorum bişeyler

ncityde kimlikte falanda olabilir outlette de ama çarşı içinde aklıma gelmiyo biyer

mağazalarda ne arıyorsunuz? sünnet kıyafetimi okudum ama anlayamadım benim kafam uçmuş bugün böyle bir tuhafım sempatiksalakcinni

asumanda yabancı değil halam olur çoğu kişi şaşırıp bana asuman der alışkınım
leylacım orhonları biliyor musun onun yanında ptt nin ilersinde

valla asude dün ncityde adil ışıkta bi kıyafet deniyodum yiğit inletti ortalığı nasıl çıktım hatırlamıyorum ordaki kız bile acele etti benim yerime.

yiğit emirden fena bebekliğidemi huysuzdu böyle yoksa büyüdükçemi huysuzlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…