izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Selam kızlar.Gezmeye mi gidiyosunuz.Hafta içi mesai saati olmasa ben gelirdim ama .vazife beni bekler.:)))).Ben sizin yerinizde olsam çok sık görüşürdüm.

efet kimse yok neyse gören olursa teklifim geçerliii zaten 4 gibi anca giderim:)

gelmeyi çok isterdim ve gelirdimde bilirsiniz beni çok gezginciyimdir ben.
ama malesef dünden beri çok sancım var kızlar.karnımın altına ve kasıklarıma vuruyor sancı ara ara. bir geçiyor birkaç saat sonra tekrar geliyor. son ayda olduğum için bu sancılar normalmiş ama inanın keyfim kaçtı kalkmadan yatıyorum...
:gitme:

minecim üzme kendini bol bol dinlenmeye çalış az kaldı bak sonra bebişinin peşinden koşturacaksın

sen uzaklara gezme artık mine zaten efet kısa kısa yürüyüşlere çık bebiş gelmek ister artık:)
evet burda iiydi hava ama şimdi gök gürlüo yağmur başlıyo çıkmasammıki ama çokta şartlandırdım kendimi çıkiim şemsiyemide aliim boşver

şeyma bi yağıyo bi duruyo çık serin serin boşver şemsiye al yağmurluk giy tamamdır :))

günaydınnnnnnn

bu saatte günaydın olmaz ama 4 lüyü tamamlayalım diye dedim

benim bugün sancım yok alkisalkisalkis sizler nasılsınız??

kızlaaaarrr ölmüşsünüz ağlayanınız yok haaa:gitme:
ben ağladım:)
az gelin ya noldu herkeseeee huuukaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…