izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bencede ben çok sıkılıyorum haberler seyrederken falan hiç gerçekçi bi insan olamadığım için gerçekler beni bunalıma sokuyo

selam kızlar bugünlerde çok yoğundu iş dışardayım hep.Şimdi gene çıkıcam.Evdede aynı.keyifler de pek yok.Uğrarım gene.

mehmet ali paşada oturuyorum..kpssye çalşıorum ewde arasıra bakıorum internete siz nerde oturuyorsunuz..

ben kuruçeşme tarafındayım sanırım bebek bekliyosun diğer bi başlıkta gördüm yazını hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah

yok ben eylüldeki sınava giricem..evet bebek bekliyorum amin inş.hayırlısıyla alırım kucağıma bebeğimi:)doktorumu değiştircem bende araştırma yapıorum iyi bi doktor için:)

hayırlısı olsun inşallah içine sinen bi doktor bulursun
iyi çalışmalar şeyma bende kaçtım benim bıcırık huysuzluğa başladı iyice

selam kızlar ben geldim kimsecikler kalmamış ben bütün gün kk daydıım ama aktif değildim yata yata göbişimi büyüttüm kaydirigubbakcemile3

asudecim bende çok korkuyorum kolik olursa diye. buzuki orhan osman diye bir albüm bulduk netten. kolik çocuklara dinletmk için yapmış adam onun çocuğuda kolikmiş adam kendisi müzisyen belki okumuşsundur sende. inşallah öyle olmaz uslu olsun uslu bebek :ecrin_bebek:

everynight hoşgeldin sende takılırsın bundan sonra buraya. bekleriz yani bebişin kaç aylık ?

dr kimdi önceden memnun değilsin sanırım değiştirmek istediğine göre umarım bulursun

kafana göre bir doktor. çünkü doktor çok önemli ya ben talihsiz olaylarla tecrübe ettiğim için

anlayabiliyorum
.

şeymoşş seni unuturmuyum hiç sana da yazayım sen bu işi bu sene kıvırcan wallahi senden çok ama çok umutluyum bütün iyi dileklerim seninle bu konuda. inan çok istiyorum kazanmanı. zaten son 10 günün kaldı di mi ha gayret biraz daha kas kendini sonra salarsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bugün çok kibarım yine üslubuma bak

2,5 aylık bebiş daha tahsin özbeğe gidiyodum gültekin beye ama memnun değilim yani çok ilgisiz artık özel konak hastanesine gitmek istiyorum erkan beye hatta arkaşım orda doğum yaptı çok memnun ama erkan bey hakkında sezeryana zorladığını yani bütün hastalarını sezeryan yaptığını bi çok kişiden duydum oysaki ben kesinlikle normal doğum istiyorum karşıyım sezeryana yani zorunlu olmadıkça...off aklım çok karışık şaşırdım ne yapıcağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…