sanırım öyle ama okullarda da var aşılar gerçi doktorumuzun yapacağı aşılarda var onlar ne zaman tam hatırlamıyorum ilk yapılırken bi baktı ne yapıyolar diye yanınca ağlamaya başladı sonra sustu dışarı çıkınca gülücükler saçtı çok tatlıydı :))
evet dış dünyadan korkuyo ve gaz sancısıyla bu korku karışıp inanılmaz bi krize giriyo morarıp tükenene kadar ağlıyodu bi de tek başımayım ne yapacağımı şaşırıyodum hoş birileri olsada işe yaramaz başkalarının kucağında daha beter krize giriyodu
ya vallahi delirirdim heralde eltimin oğlu hala öyle sayılır o da kolikti 2,5 yaşında ama onlar hala geçti diyemiyolar asla biyere gidemezler alışverişe falan hiç gitmek istemiyo çok aksi ötesi bi çocuk onu görünce diyorum benim oğlum çoook uslu Allahıma çok şükür :))
bu arada niye kimse buraya uğramıyo artık ya herkes unuttu burayı aşkolsun size gelir bakarsanız bu sitemimi görün kayıp arkadaşlar
işte mesela 2009 nobel ödülünü obama almışş yada ne biliim anayasa değişiklikleri falan kesinlikle bi sınırı yok haber felan izliceksin gazete okuycaksın..