izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

sanırım öyle ama okullarda da var aşılar gerçi doktorumuzun yapacağı aşılarda var onlar ne zaman tam hatırlamıyorum ilk yapılırken bi baktı ne yapıyolar diye yanınca ağlamaya başladı sonra sustu dışarı çıkınca gülücükler saçtı çok tatlıydı :))

ii ya giderek rahatlar çocuk inşallah:) yerim onu her halleri ayrı bi tatlı olıyo valla:):)maşallah ona
artık daha rahat çıkabiliomusun dışarı?

çokta rahat değil ama eskiye göre daha iyi tabi birde açık havada yürüyeceksek seviyo yoksa oturursak falan hoşlanmıyo

inşallah ya bu halleri zaten ilk aylardaki halinin yanında melek dedirtiyo kanatsız :))

vallahi Allah kimseye kolik bebek vermesin çoook ama çok zor insan bunalıma giriyo resmen

anne karnını arama sendromu diye bişey 4,5 ayda geçti ama benim ömrümden ömür geçti

evet dış dünyadan korkuyo ve gaz sancısıyla bu korku karışıp inanılmaz bi krize giriyo morarıp tükenene kadar ağlıyodu bi de tek başımayım ne yapacağımı şaşırıyodum hoş birileri olsada işe yaramaz başkalarının kucağında daha beter krize giriyodu

ya vallahi delirirdim heralde eltimin oğlu hala öyle sayılır o da kolikti 2,5 yaşında ama onlar hala geçti diyemiyolar asla biyere gidemezler alışverişe falan hiç gitmek istemiyo çok aksi ötesi bi çocuk onu görünce diyorum benim oğlum çoook uslu Allahıma çok şükür :))
bu arada niye kimse buraya uğramıyo artık ya herkes unuttu burayı aşkolsun size gelir bakarsanız bu sitemimi görün kayıp arkadaşlar

beterin beteri var:)

evet kimse gelmiyo artık burayı unuttu herkess bütün arkadaşlarr
bende bi taraftan netten güncel bilgi kaydediyorum pcye:):)sömürüyorum valla

işte mesela 2009 nobel ödülünü obama almışş yada ne biliim anayasa değişiklikleri falan kesinlikle bi sınırı yok haber felan izliceksin gazete okuycaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…