minecim o albüm ne bizimkinde ne eltimin oğlunda hiç işe yaramadı her bebeğe yaramıyo yani elektrik süpürgesinin aspiratörün sesi daha etkili oluyodu inan ama herzaman değil inşallah kolik olmaz gazsız da olur bi de güzel uyursa ohh ne güzel bebek tabi en önemlisi sağlık sıhhat sonra bunlarasudecim bende çok korkuyorum kolik olursa diye. buzuki orhan osman diye bir albüm bulduk netten. kolik çocuklara dinletmk için yapmış adam onun çocuğuda kolikmiş adam kendisi müzisyen belki okumuşsundur sende. inşallah öyle olmaz uslu olsun uslu bebek :ecrin_bebek:
2,5 aylık bebiş daha tahsin özbeğe gidiyodum gültekin beye ama memnun değilim yani çok ilgisiz artık özel konak hastanesine gitmek istiyorum erkan beye hatta arkaşım orda doğum yaptı çok memnun ama erkan bey hakkında sezeryana zorladığını yani bütün hastalarını sezeryan yaptığını bi çok kişiden duydum oysaki ben kesinlikle normal doğum istiyorum karşıyım sezeryana yani zorunlu olmadıkça...off aklım çok karışık şaşırdım ne yapıcağımı
şeymoşş seni unuturmuyum hiç sana da yazayım sen bu işi bu sene kıvırcan wallahi senden çok ama çok umutluyum bütün iyi dileklerim seninle bu konuda. inan çok istiyorum kazanmanı. zaten son 10 günün kaldı di mi ha gayret biraz daha kas kendini sonra salarsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bugün çok kibarım yine üslubuma bak
bu arada Allahım hayırlısyla tamamlayıp, bebişini kucağına almayı nasip etsin.. hamilelik zor bir süreç. fizyolojik değişimler kadar, çevredeki çok bilmiş insanların fikirleridefena etkiler hatta insanın psikolojisini bozar. her duyduğunu kafaya takma olurmu mesela bana şuan herkes ayyy ne kadar şişmişsin ayyy bu ne hal diyor bende 9 aylık oluyorum diyorum herksten aynı aaaaa ile başlayan cümleleri duymaktanda bıktım.bitsede gitsek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birde bu süreçte herkes başına doğum uzmanı kesilir tıka kulaklarını hamileliğin tadını çıkar olurmu bunu çok gerilmiş hatta gerim gerim gerilmiş 36. haftanın içinde olan biri olarak söylüyorum sana. Allahım hepimizi kurtarsın :Saruboceq:
canım evet ya sorma eşimin ailesi ayrı bi dert benim ailem ayrı bi dert herkes üstüme gelio herkes akıl weriyo benim hakkımda kararlar veriyo yemin ediyorum kafayı yemek üzreyim onların yüzünden eşimle aram açılıo.kendi ablam bile üstüme gelio onun iki tane erkek çocugu var benimkini herkes kız olsun istio daha 2,5 aylık kesin kız olcak belli bak sol tarafın şişmiş kızlar genelde solda olur falan diolar o kadar yıprandımki bu tür şeylerle karşılaşmaktan ewden çıkmıorum kimseye gitmiyorum artıık kalp kırıcam yoksa ondan korkuyorum kimseyide kırmak istemiorum ama psikolojim çok bozuldu(bu arada randewu aldım erkan beye gidicem bende karar verdim sonunda:))doğuumuda konakta yapmak istiyorum hayırlısı canım:)Allah hepimizin yardımcısı olsun..sende inş.sorunsuz hayırlı bir doğum yaparsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?