izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

minecim o albüm ne bizimkinde ne eltimin oğlunda hiç işe yaramadı her bebeğe yaramıyo yani elektrik süpürgesinin aspiratörün sesi daha etkili oluyodu inan ama herzaman değil inşallah kolik olmaz gazsız da olur bi de güzel uyursa ohh ne güzel bebek tabi en önemlisi sağlık sıhhat sonra bunlar

bende erkan beye gidiyorum. asıl varya ben onu zorladım sezeryana. bana diyorki vücudun normal bebekte iri değil boşuna kesmeyelim, istemiyorum dedim korkuyorum dedim , baya üstüme geldi en sonunda sinirlendim bende istemiyorum normal doğum anlatamıyormuyum dedim. eşimde yanımdaydı erkan beyde en sonunda tamam o zaman ayın 20 sinden sonra gün belirleyin dedi. kimse istemediğin birşeyi zorla yapamaz falanda dedi ama beni rahatlatmak için. ayın 20 sinden sonra ben 39+ oluyorum. sizce kız bebek o kadar beklermi ? bence beni avutmak için gün seç dedi benim sancılanmamı bekleyecek. ben ne kadar sezeryan istesemde normal doğurcakmışım gibi doğuyor içime. ama istemiyorum
:gitme:

bu arada Allahım hayırlısyla tamamlayıp, bebişini kucağına almayı nasip etsin.. hamilelik zor bir süreç. fizyolojik değişimler kadar, çevredeki çok bilmiş insanların fikirleridefena etkiler hatta insanın psikolojisini bozar. her duyduğunu kafaya takma olurmu mesela bana şuan herkes ayyy ne kadar şişmişsin ayyy bu ne hal diyor bende 9 aylık oluyorum diyorum herksten aynı aaaaa ile başlayan cümleleri duymaktanda bıktım.bitsede gitsek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 birde bu süreçte herkes başına doğum uzmanı kesilir tıka kulaklarını hamileliğin tadını çıkar olurmu bunu çok gerilmiş hatta gerim gerim gerilmiş 36. haftanın içinde olan biri olarak söylüyorum sana. Allahım hepimizi kurtarsın :Saruboceq:

yan komşum 9 ay gültekin beye gitmiş, erkek bebek beklerken tüm hazırlıklarını ona göre yapmışken doğumu gerçekleşmiş. bi bakmışlar kız kızın psikolojisi alt üst olmuş ilk başlarda kabullenmes zor olmuş çünkü düşünsene 6 ay oğlum diye sevmiş erkek beklerken kız çıkmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gültekin beye hesap sormaya gitmişler pişkin pişikn demişki nasıl süprizimi beğendiniz mi diye.. ayy ne desem bilmiyorum tecrübeli doktorda olsa teknoloji gelişmişde olsa yanılmalar hala oluyor demekki. benimkide kız beklerken erkek doğmaz umarım. yoksa herşeyimiz pembe vah vah çocuğumun haline oluruz

i

sıkıyorum kendimi ama dün çözdüüm denemeyle yine 75i geçemem az önce de deneme çözdüm genel kültürüm çok kötü olduuu 75i rüyamda görürüm inşallah bildiim şeyler gelirrrr bozmucam moralimi

yeni geldim delimm yazıodumm:):) yemek yapıcam bıraktım dersi sıkıldım bide zaten.ev de günlerdir yemeksiz ööle idare ediyorum eşimde yoktu:)elim kolum kalkmıo :)

minecim bebeğe bağlı kaçıncı haftada doğacağı ama ne kadar dursa iyidir diye bekletiyodur erkan bey oğlum 38+4 de doğmuştu sezeryan ama benim doğumum başlamıştı malum sancıları çekmek bebek için iyiymiş korkuyorsan neden normal yapasın alırlar seni de sancıların başlasada sezeryana

asudecim inan acayip tırsıyorum. elimden gelse tutucam içimde gerçi o durmaz ama..eyvahedigeldismile

şuan kanal 7 de bir adam şarkı söylüyor. şarkı şu

yeeeerim yeeeerim elma gibi yerim seni
yeeeerim yeeeerim ayva gibi yerim seni
yerim yerim yerim yerim Allahıma yerim seni

Allahım yarabbim şarkının güzelliğine bak bayıldım bayıldım bundan sonraki hitim budur

boshayallersmile :roflol: :roflol:

asude bide göbek kalıyormuş ya sezeryandan sonra kafamı çok kurcalıyor zaten psikolojim bozulmaya başladı bu kilolar yüzünden. bide gerçekten kocaman göbecik kalırsa çok kötü hissederim sanıyorum. bugün tartıldım bir kilo daha almışım yani 28 kg almış oldum 78 kg olmuşum. bu kadar dert edeceğimi bilmezdim başıma gelmeden. çok taktım bunu kafaya son zamanlarda.

ayy adamın adını kaçırdım ben yaaa kanal 7 de ebru gediz de konuk o amca şuanda.
aynı şarkıyı birdaha söylemezde amcamın belki başka bombaları vardır hihi
sempatiksalakcinni

mine birazda yapıya bağlı göbeğin kalıp kalmaması sen hareketli bi insansın eritirsin bence bende çok tırsıyodum ama doğumda inanılmaz sakindim taki bayıltıcaz seni denene kadar sende o anın heyecanıyla sakinleşirsin merak etme

canım evet ya sorma eşimin ailesi ayrı bi dert benim ailem ayrı bi dert herkes üstüme gelio herkes akıl weriyo benim hakkımda kararlar veriyo yemin ediyorum kafayı yemek üzreyim onların yüzünden eşimle aram açılıo.kendi ablam bile üstüme gelio onun iki tane erkek çocugu var benimkini herkes kız olsun istio daha 2,5 aylık kesin kız olcak belli bak sol tarafın şişmiş kızlar genelde solda olur falan diolar o kadar yıprandımki bu tür şeylerle karşılaşmaktan ewden çıkmıorum kimseye gitmiyorum artıık kalp kırıcam yoksa ondan korkuyorum kimseyide kırmak istemiorum ama psikolojim çok bozuldu(bu arada randewu aldım erkan beye gidicem bende karar verdim sonunda:))doğuumuda konakta yapmak istiyorum hayırlısı canım:)Allah hepimizin yardımcısı olsun..sende inş.sorunsuz hayırlı bir doğum yaparsın...

20 sinden sonra birgün seçin dedi doktor. bizde 23 ünü seçtik ama daha doktora söylemedik bu cuma günü gidicez kontrole o zaman söyleyeceğiz. 23 temmuz bizim ilk karşılaştığımız, tanıştığımız gün o yüzden 23 istedik. umarım kızım o güne kadar bekler babasına ve bana çektiyse acele eder. şimdi biz doktora 23 istiyoruz dicez oda defterine mi yazıyor ne yapıyor çok komikmi oldu sorum ?

teşekkürler everynight. senin ismin nedir? benimki mine.

kesin tamam denirse randevu verilir o gün saat kaçta geleceğiniz falan not alırlar herşeyi sanada 1 gün önce neler yapacağını anlatır sanırım

ama daha o güne 23 gün var ya cuma gidince 21 gün kalmış olacak daha erkendir belkide randevu için. şimdi sen beni anlarsın zaman geçmek bilmiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…