izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

günaydın bütün arkadaşlarımaaa:):) burası yine durgunlaşmış:)
mine çok saol bebişim sizlerin desteğiyle girdim o sınava emin ol zaten yalnızım buralarda . umarım rahatsındır bugünün güsel geçerr

hcrt hoş geldinnnnnnnnnn :)
kızlar nerelerdesiniz yahu destanlar yazıyorum iki gün sonra gelip bakıyorum kimsecikler yoksa iyisiniz inşllh
izmitlilerin topiği böyle yerlerde sürünürmü hadi toparlanalımmm

selam büşra mine olmayınca kimseciklerde yok galiba
geçen gün bakım vardı sitede yenilemişlerdi çok kötüydü bakasım gelmemişti ama Allahtan eski haline dönmüş yoksa girmezdiim heralde :))

asudecim emirin bu fotoğrafını dün gördüm çok hoşuma gitti çok şeker çıkmış.. büşracım seninde face deki ayaklı pişmaniye çok güzel ama fotolarda palyaço poz vermiş babasıyla pişmaniye poz vermiş, bir tek sudeniz vermemiş.. sevmiyor senin kızın fotoyu :)

benimde dün akşam moralim bozuktu ama bu sefer hamilelik sıkıntısından değil, dr cumartesi veya pazartesi gelin dedi. ctesi aradım pazartesi gelin dediler, dün akşam gittik birde ne görelim her gideni geri postalıyorlar dr 2 tane ameliyata girmiş. yine muayene olamadım. bugünde eşim izmire gitti bu akşam da hastaneye gidemicem. zaten dünkü hastaları bugüne kaydırmışlar bugün aşırı yoğunluk olur. artık yarın akşam denicez birde. dr un cep no sunu verdiler eşim bugün arayıp konuşacak. şu doğumu bir atlatsam hayatımda çok şey değişecek. sanki sıkıntıları çekiyorum kendime böyle. doğumdan sonrada artık ne konak hastanesi ne dr erkan hiçkimseyi görmek istemiyorum. boshayallersmile

teşekkür ederiz mine teyzesi :) çok sevimli bi mikroptur benim oğlum
baharımızın güzel pozlarınıda görürüz inşallah :)
sudenizin yüzünü tam olarak bi türlü göremedim sevmiyo hiç paparazilerden hoşlanmıyo özel hayata saygı istiyo heralde D

ah minecim seni çok iyi anlıyorum son zamanlarda bende bitsede kurtulsam diyodum habire hastaneye gidiyodum nefret etmiştim nst ye bağladılar mı hiç seni?

teşekkür ederim,çok çok güsel diildi ama güseldi çok şükür atlattım kötü de atlatmadım şu an benden rahatı yokk:):)

oh ne güzel rahatlamışsındır hakikaten kuş gibi hafifler insan böyle şeyleri atlatınca hayırlısı olsun inşallah

evet ya öle oldu, şimdide ev temizliği alışveriş .. derdi var ama bunlar güsel dertler:)
haftasonu giresuna yolculuk .

asude emirin ellerindekiler çorap di mi? ya maşallah gerçekten çok şeker şeymacım girsunda ayın kaçından kaçına kadar kalacaksın ?? belki sen giresundayken ben doğum yaparım tabi eğer dr beyi bulup gül cemalini görüp beni doğurt diye yakasına yapışabilirsem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha bir kez nst ye girdim ben asudecim ondada ikide bir kaymış o şey karnına yapıştırdıkları varya işte o. o yüzden birşey anlaşılmadı bende tabi bilmiyordum kaydıkça düzeltmem gerektiğini sağolsun hemşirede taktı gitti birşey söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…