cnm benm bi arkadaşım vardı almanyada oturuyo orda doğum yaptı suyu patlamış fakat ne açılma nede bi sancısı varmış suni sancı vermişler onuda hissetmemiş 1 gün öle geçmiş 2 gün tekrar gitmişler bu kez bi kaç cm açılması olmuş vede sancısıda gelmiş hemen epidural yapmışlar o sadece ıkınmış acı felanda hissetmemiş 2 3 saat içerisinde doğum yapmış bende bi ara düşündüydüm sonra vazgeçtim baktım araştırdımda çok ıkınma olmadığından vakumla çekebiliyolarmış bebği bi zararı olmazmış gerçi ama ben genede denemek istemedim ama tekrar öle bi şansım olsa denerdim şimdi açıkcasıherkesin kendi tercihi. bana kalsa bende epidural normal istiyorum. neye göre istiyorsun derseniz hem normal yolla doğum yapmak hemde acı çekmemek için istiyorum. ama malesef doktorlar artık normal doğurtturmaktan korkuyorlar bin bir türlü bahane hemen sezeryana alıyorlar. ben her ikisinden de çok korkuyorum. doğurmaktan korkuyorum.
cnm benm bi arkadaşım vardı almanyada oturuyo orda doğum yaptı suyu patlamış fakat ne açılma nede bi sancısı varmış suni sancı vermişler onuda hissetmemiş 1 gün öle geçmiş 2 gün tekrar gitmişler bu kez bi kaç cm açılması olmuş vede sancısıda gelmiş hemen epidural yapmışlar o sadece ıkınmış acı felanda hissetmemiş 2 3 saat içerisinde doğum yapmış bende bi ara düşündüydüm sonra vazgeçtim baktım araştırdımda çok ıkınma olmadığından vakumla çekebiliyolarmış bebği bi zararı olmazmış gerçi ama ben genede denemek istemedim ama tekrar öle bi şansım olsa denerdim şimdi açıkcası
ahh ahha seninki iki üç gece benimki 5 6 ay yok yanımda mafoldumbenmafoldumbenhoşbuldum selcancım..
büşracım sudeniz kesin öcü gördü. minik kuranı kerimler var 2-3 cm lik alıp baş ucuna iliştiriversene eğer yoksa. hiç kıyamam ya ben dedin ya gözyaşları aktı babasının kravatına yapıştı bırakmıyor diye....
benimde ağlayasım var... dün gece eşim yoktu.. bu gece de yok.. bööööö senağlama
bızde bır an once bebıslerıme kavusmakk ıstıorzz:) cıkınca ıcımızden bısde bole dert yanarıss:)
minecim Allah kavuştursun çok sık gidiyo eşin Allah yardımcın olsun valla tam hassas dönemdesin çok zor gelir şimdi anlayabiliyorum seni
şansızlık cnm sağ sağlim geldi ya o önemli illa bi aksilik çıkar bende normal çok istiyodum olmadı bişeyi çok istersen olmazmış zatensempatiksalakcinniNisanurum benimkide öyle oldu hayatım.Sezeryan için gün almıştık.Evden çıkmadan izmitte bemnim suyum geldi.Adapazarına gittik beni hazırladılar ama kasılma olmadı doğum başlamadı yani.Plesanta parçalanmış dedi doktor aldılar hemen sezeryana.
valla mecbur kalınınca bekliyosun cnm ama çok zor geçiyo hep bi boşluk var bende aynen sen gibi diyodum hatta hiç göndermek istemiyodm ama iş için gitti mecburuz yani alışıcam yavaş yavaş 1 ay olucak gideli:gitme::gitme:nisanurum Allah kavuştursun ay benim eşim yanımda olmasa delirirdim heralde nasıl dayanıyorsun valla düşüncesi bile benim aklımı başımdan alıyo yani
Öyle canım öyle çok şükür sağlıklı doğduya o yeter.şansızlık cnm sağ sağlim geldi ya o önemli illa bi aksilik çıkar bende normal çok istiyodum olmadı bişeyi çok istersen olmazmış zatensempatiksalakcinni
Öyle ya bide büyüycek seni dinlemiycek.Ahh ahhkızlar ne zor şeymiş anne olmak ya valla hem çok güzel hem zor ne çok endişeleri oluyo insanın küçücük bi insanı büyütüyosun işliyosun çok öenmli bişey gerçekten en ufak yanlış yapmak istemiyosun her isteyene versin Allah inşallah kolaylıkta versin :))
nisanurum seninki nereye gitti ??
kızlar geçen gün biz face'leştik kaydirigubbakcemile3 yani asude ben bide esra89 birbirimizi ekledik faceden. bu arada ben yeni resim ekledim en şişko halimle kaydirigubbakcemile3 isterseniz sizlerlerde face'leşelim.( bu kelimeyi şuan uydurdum)
dünyanın en zor işi annelik cnm ama en güzel en tatlı şeyi gene annelik zor olmadan güzel olmuyo zaten allahım isteyenlerede versin yaşatsın geçen sene bu zmanlar kızıma hamileydim hep aklıma hamileliğim geliyo sanki o heyecanı tekrar yaşıyorum çok güzeldi yaa bidamı yapsam nee :roflol:kızlar ne zor şeymiş anne olmak ya valla hem çok güzel hem zor ne çok endişeleri oluyo insanın küçücük bi insanı büyütüyosun işliyosun çok öenmli bişey gerçekten en ufak yanlış yapmak istemiyosun her isteyene versin Allah inşallah kolaylıkta versin :))
antalyaya cnm iş için :gitme: olur cnm tabi isteyen olursa vereliniortaknisanurum seninki nereye gitti ??
kızlar geçen gün biz face'leştik kaydirigubbakcemile3 yani asude ben bide esra89 birbirimizi ekledik faceden. bu arada ben yeni resim ekledim en şişko halimle kaydirigubbakcemile3 isterseniz sizlerlerde face'leşelim.( bu kelimeyi şuan uydurdum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?