izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Hülya Dinç olarak değiştirdim Hülya Akyıldız Dinçten görünmüyo yaa deli oldum

Ya bu facin ne farkı var ben pek anlamam böyle şeylerdende.Msn daha kolay değilmi

tabi daha kolayda biri paylaşım sitesi. facebookta videolar fotolar bişiler paylaşabiliyosun. bende bazen hiç giresim gelmiyorda evde oturuyorum ya artık sürekli açık duruyor bu arada karnımda acıktı

tabi daha kolayda biri paylaşım sitesi. facebookta videolar fotolar bişiler paylaşabiliyosun. bende bazen hiç giresim gelmiyorda evde oturuyorum ya artık sürekli açık duruyor bu arada karnımda acıktı
Ye canım ye yarasın bebişe.
msn de muhabbet etmen lazım facete öyle değil chatleşmiyosun yani videolar resimler falan oluyo güzel yani

Alalım bari bizde .Yalnız benim almam 1 hafta sürer herhalde kaydirigubbakcemile3

büşracım fotoğraflarına baktım baktım durdum çok beğendim ...

sedenizde çok güzel bir bebek allah eşinle sana bağışlasın...

ahh canım uyudu diye umarken hala sesi geliyo yatagından senin durumda çok vahim hep gözün üstünde olmak zrunda ben evham yapmaya başladım bile ne yapıcam bakalım
büşracım fotoğraflarına baktım baktım durdum çok beğendim ...

sedenizde çok güzel bir bebek allah eşinle sana bağışlasın...

canım çok saol bende senin ve asudenin fotolarına baktım maşallah yaa ne güzel annelersiniz :)

Büşracım Mine'ye katılıyorum çok tatlısınız maaşallah Allah ayırmasın çok güzel bi ailesiniz

teşekkürler Büşracım anne halimi çok göstermedim ne hale geldim gözükmesin diye (

kamuflajlı hallerim gözüküyo kaydirigubbakcemile3 cildim mahvoldu saçlarım da gitti ah ah

ben şuan anne adayı sayılıyorum di mi

doğunca tam anne olucam :)

anneler günü bu sene bana vurmuyor anlaşılan
kaydirigubbakcemile3

geçen sene bende anneler gününde anne adayıydım ah ah :roflolğlum bana ne süpriz yapacak acaba uyusa daha ne isterim en azından 1 güncük :sm_cool:

eşimde evi toplayıp temizlese çok mu şey istiyorum ne kaydirigubbakcemile3

eşimde evi toplayıp temizlese çok mu şey istiyorum ne kaydirigubbakcemile3

inanki benimki temizliyor siliyor süpürüyor yerleştiriyor. ama benim şanssızlığım adam genelde evde olmuyor. ayda 1-2 temizlik yapmış ne anladım ben ondan
kaydirigubbakcemile3 ay ben çok arsız ve de yüzsüz olmuşum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…