izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

face olmayanlarda alabilirse alsınlar çok güzel paylaşım alanı tavsiye ediyorum ben geçen sene açtım anaa çok geç kalmışım almakta dedim dah önce neden facem yoktu benim dedimkaydirigubbakcemile3

herkes face hesabımı alıyo kızlar olanlarda facete takılıyo galibazemuszemus

benim ders çalışmam lazım

ama canım istemiyo napıyım zorla mı
delikafadulden sırnaşık şey

ay kızlar kaçırdım muhabbetleri çok hızlı gidiyosunuz maşallah :))
sudeniz bir ilk yaptı düz duvara tutunarak kalktı :)))

saol Asudecim ama vurunda öldürüyo bizim kız televizyonun arkasına girmeye çalışıyo ayy yürüdüklerinde yandık biz yaaa ne yapıcaz bilmiyorum :S

ama canım istemiyo napıyım zorla mı delikafadulden sırnaşık şey
cnm benimde kalktıp evimi temizlemem lazım ama cnm hiç istemi,yo eşimde yok yaa bişi yapasım gelmiyo eşim çok dağıtırdı evi şimdi dağıtanda yok sadece toz alıp süpürmem lazım şurda 2 hafta sonra zaten toptan temzilik yapcam yaz temizliği ondanda biraz umursamıyorumkaydirigubbakcemile3
ay kızlar kaçırdım muhabbetleri çok hızlı gidiyosunuz maşallah :))
sudeniz bir ilk yaptı düz duvara tutunarak kalktı :)))
maşallah cnm oda enterasan bi bebek desenealkisalkisalkis

Lapetuscum çok heycanla yürümesini bekliyorum ama çokta korkuyorum nasıl koruycam ozaaman onu diye :)
öyle valla nisanurum nerde fena bişey varya çekmecelerin içine oturmak onları basamak yapmak tv arkaları koltukların altına bişeyler sokuşturmak hepsi benim kızda:)

bizimkide televizyona çok hevesli o yüzden bizde en yakın zamanda duvara asıcaz mecbur ah bu çocuklar ah nerde bela var oradalar

bizimkide televizyona çok hevesli o yüzden bizde en yakın zamanda duvara asıcaz mecbur ah bu çocuklar ah nerde bela var oradalar

TV yi kurtarırsın ancak.Bu sefer başka bişeye dalıcak.O hevesini alana kadar peşinde koşuyosun mecburen.Bizim evin teli daha yeni kurtuldu .Hala aklına eserse gider alır söker yerinden kendi kendine oynar.Kaç kişi aramış yokuz sanmışlar.Buzdolabı,çamaşır makinasının düğmeleri,çekmeceler,dolaplar sırada bunlar var kızlar hazırlıklı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…