izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

minecim hamileyken benim eşimde çok yapardı şimdi sadece haftada bir akşam yemegi yapıyor onuda 1 2 haftadır saldı vallahi birde şekeri ve kolstrlu biraz yuksek çıktı oda diyete başladı oyuzdende pek mutfaga ugramıyor DD
ama bebek olduktan sonrada bebege bakmalarıbile yetiyor valla:)

benimki de işte mahvolup gelmese yapacak adam ama krizde tek mühendis kaldı bütün işler ona yüklendi yoksa yapıyo Allah için hakkını yiyemem ben kıyamıyorum çoğu zaman birde şimdi diyet yapıyo zaten yaptırmam ama yapılsa şöyle sihirli bi el tarafından zemuszemus kimsenin yaptığı temizliğide beyenmem çok kötü bi huy bu ya ille kendim yapıcam sanki yapabiliyorumda oğlum hep tepemde tek elle çok güzel oluyo tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3

asudecim temizliğe birini tutsanda gidince arkasından sen yine yaparsın hep öyle oluyo çünkü ya illaki bişeyleri düzgün yapmıyolar
ama eger taşınma durumum olursa drykinge yaptırmayı düşünüyorum temizliği
200 tl alıyorlar ama 2 bayan 1 adam geliyolar adam mobilyaları kaldırıyomuş enn ine yere kadar siliyolarmış koltukları halıları buhar makinasıyla yıkıyolarmış evin bütün giderlerini özel makinayla temizliyolarmış birde kendi malzemeleriyle geliyorlarmış çok aklıma yattıda kendi evim olsa ya da daha büyük daha rahat bi ev olursa degeceğine inanıyorum ama şuan oturdugum ev biraz sıkışık yapılsada değmicek

kızlar üçümüzünde eşi diyet yapıyor benimkide diyette göbekciğini eritmeye çalışıyor benimki büyüdükçe onunki küçülüyor kaydirigubbakcemile3

benim evimde temizliğe ihtiyacı var ama 200 çok yaw. değil mi ? hem ben daha 7 aylık evliyim o kadar pislenmemiştir ev. ben sulu makineyle süpürüyorum suyun rengi bile değişmiyor. ben yaptırmıcam görümcemin kızları bide kardeşim gelsin yapsınlar. ben onlara dondurma ısmarlarım :teytey:

Bende yapıcamda nerden başlasam diye düşünüyorum.İlk duydum bunu
kızlar üçümüzünde eşi diyet yapıyor benimkide diyette göbekciğini eritmeye çalışıyor benimki büyüdükçe onunki küçülüyor kaydirigubbakcemile3

bende kilo aldırmaya çalışıyorum

ben sevmiyorum birileri gelsin yapsın güzel yapıyolardır ama işte diyorum ya kötü bi huy ille kendim yapıcam :))
sizin kocalarınız kilolu değil büşranın eşi zayıf baya zaten benimki hepten tombikti kaydirigubbakcemile3 zayıflıyo artık hamileliğimde ben kilo almıyodum o alıyodu öyle bi olay var ya kocalarda hamilelik yaşarmış :))

benimkide 83 kg kilosuna takmıyor göbeğine takmış durumda bunalımda
kaydirigubbakcemile3

83 hiçbişey değil benim eşim 121 kiloydu göbeği için mekik çeksin bol bol ancak öyle gider

Asudecim minecim aslında banada pahalı geldi 200 ama halıları koltukları yıkamaları cazip geldi çünkü halıları yıkamaya yollayınada baya tutuyor ama genel temziliği şimdilik kendim yapıcam mecburen :)))çünkü hala taşınma konusu muallak :)
ya kızlar benim eşim 95 kilo zayıf değil ama sadece göbegi çıkıyo kime sorsak en fazla 85sindir diyolar ona ben gıcık oluyorum geçen haftadan beri diyet yapıyor spor yapıyor hemen 3 kilo gitti bile çok hızlı kilo verebiliyor ama yapmıyor işte daha önce çok spor yapmış sigara alkol falan asla kullanmıyor sanırım onların avantajı :))

kızlar bu arada ben kilo veremedim hala aynı yerde sayıyorum ama cumartesi beni her gören çok zayıflamışsın ne yaptın böyle aaa zayıflık ne yakıştı dediler anlamadım gitti halbuki 78 kiloyken görmüştüler beni :)))

büşracım ben aslında emin olmadığım şeylerde konuşmayı pek sevmiyorum ama sadece gördüm diye söylüyorum benim 2 arkadaşım elma sirkesi içiyor birisi zaten zayıf içmesine gerek yok ama diğerininde 1 ay sora düğünü var onun için içiyor. zayıfladıklarını söylüyorlar bak ben hiç denemedim sana da dene demiyorum ama sadce böle birşey duydum midene dokunabilir

minecim bende içiyorum arada canım ama pek süreklilik saglıyamıyorum ama ablam 50 kilo hala akşamları yatarken içer hiç bırakmadı 74 kiloydu bir zamanlar 2 yıldır hep dikat ede ede bu hale geldi şimdide aşırı zayıf :)))

benim eltimde akupunktura gidiyor körfezde hastaneye. anlattığına göre iğneler takıyorlarmış. birde diyet çorbası ile diyet suyu var. 1 aydır gidiyor baya kilo verdi ama benim eltim aşırı kilolu. 4 dene de çocuğu var.nerden baksan 90 kilo vardır şuan yani tahminimce sormadımki hiç

büşracım eşimde kendi kendine diyet yapamadı mecbur diyetisyene gitti öyle güzel zayıfladı ki hovardalık yapıyo insan kendi kendine yapınca minecim bisiklet zayıflatmaktan çok kas yapıyomuş eşimde almıştı diyetisyeni çok kullanmayın dedi kilolarınızı kasa çevirirsiniz dedi bi de o kadar aradık ki 130 kiloya kadar tartan bisikleti boşunaymış kaydirigubbakcemile3

maşallah minecim ben 4 tane dogursam ne olurum kimbilir hahahaaa
Asudecim eşimde gidicek yarın diyetisyene ama ben hiç cesaret edemiyorum ya ben sadık kalamam böyleara ara kendimi gaza getirip birkaç kilo verip duruyorum ekmek hamur işi ve tatlıyı çok sevyorum dayanamıyorum o konularda çok ayarsızım
ama birkaç gündür çok iyi gidiyorum maşallahım var az önce çikolata yedim ya mesela akşam yemegini yogurt ve elmayla kapatıcam
ama şimdi gidip yürümem gerek nihayet uyudu küçük hanım görüşürüz canlarım :))

güle güle büşra....

bende gidip yemek yiyim acıktı yawrucak yazık onada bugün çok pc de oturdum ama akşam birara yine giricem... kendinize iyi bakın canlar.. öptüm baş baş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…