asudecim temizliğe birini tutsanda gidince arkasından sen yine yaparsın hep öyle oluyo çünkü ya illaki bişeyleri düzgün yapmıyolar
ama eger taşınma durumum olursa drykinge yaptırmayı düşünüyorum temizliği
200 tl alıyorlar ama 2 bayan 1 adam geliyolar adam mobilyaları kaldırıyomuş enn ine yere kadar siliyolarmış koltukları halıları buhar makinasıyla yıkıyolarmış evin bütün giderlerini özel makinayla temizliyolarmış birde kendi malzemeleriyle geliyorlarmış çok aklıma yattıda kendi evim olsa ya da daha büyük daha rahat bi ev olursa degeceğine inanıyorum ama şuan oturdugum ev biraz sıkışık yapılsada değmicek
Bende yapıcamda nerden başlasam diye düşünüyorum.İlk duydum bunuasudecim temizliğe birini tutsanda gidince arkasından sen yine yaparsın hep öyle oluyo çünkü ya illaki bişeyleri düzgün yapmıyolar
ama eger taşınma durumum olursa drykinge yaptırmayı düşünüyorum temizliği
200 tl alıyorlar ama 2 bayan 1 adam geliyolar adam mobilyaları kaldırıyomuş enn ine yere kadar siliyolarmış koltukları halıları buhar makinasıyla yıkıyolarmış evin bütün giderlerini özel makinayla temizliyolarmış birde kendi malzemeleriyle geliyorlarmış çok aklıma yattıda kendi evim olsa ya da daha büyük daha rahat bi ev olursa degeceğine inanıyorum ama şuan oturdugum ev biraz sıkışık yapılsada değmicek
kızlar üçümüzünde eşi diyet yapıyor benimkide diyette göbekciğini eritmeye çalışıyor benimki büyüdükçe onunki küçülüyor kaydirigubbakcemile3
ben sevmiyorum birileri gelsin yapsın güzel yapıyolardır ama işte diyorum ya kötü bi huy ille kendim yapıcam :))
sizin kocalarınız kilolu değil büşranın eşi zayıf baya zaten benimki hepten tombikti kaydirigubbakcemile3 zayıflıyo artık hamileliğimde ben kilo almıyodum o alıyodu öyle bi olay var ya kocalarda hamilelik yaşarmış :))
83 hiçbişey değil benim eşim 121 kiloydu göbeği için mekik çeksin bol bol ancak öyle gider
kızlar bu arada ben kilo veremedim hala aynı yerde sayıyorum ama cumartesi beni her gören çok zayıflamışsın ne yaptın böyle aaa zayıflık ne yakıştı dediler anlamadım gitti halbuki 78 kiloyken görmüştüler beni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?