cnm sen ver bana ismini ben ekleyeyim seni bazen çıkmıyor benim ismim nedense açıkta yani ama facete var bir sorun istersen özelden at ismini tatlımayy ben bulamadımki.... onu bile beceremedim
Lapetuscum çok heycanla yürümesini bekliyorum ama çokta korkuyorum nasıl koruycam ozaaman onu diye :)
öyle valla nisanurum nerde fena bişey varya çekmecelerin içine oturmak onları basamak yapmak tv arkaları koltukların altına bişeyler sokuşturmak hepsi benim kızda:)
TV yi kurtarırsın ancak.Bu sefer başka bişeye dalıcak.O hevesini alana kadar peşinde koşuyosun mecburen.Bizim evin teli daha yeni kurtuldu .Hala aklına eserse gider alır söker yerinden kendi kendine oynar.Kaç kişi aramış yokuz sanmışlar.Buzdolabı,çamaşır makinasının düğmeleri,çekmeceler,dolaplar sırada bunlar var kızlar hazırlıklı olun
TV yi kurtarırsın ancak.Bu sefer başka bişeye dalıcak.O hevesini alana kadar peşinde koşuyosun mecburen.Bizim evin teli daha yeni kurtuldu .Hala aklına eserse gider alır söker yerinden kendi kendine oynar.Kaç kişi aramış yokuz sanmışlar.Buzdolabı,çamaşır makinasının düğmeleri,çekmeceler,dolaplar sırada bunlar var kızlar hazırlıklı olun
a.s.a.s.yaşasın arkadaş olduk alkisalkisalkis
büşracım senin yok mu face
Canım benim Allah sanada sağlıklı,hayırlı nasip etsin.Sağlıklı olsunlarda insan herşeye katlanıyo.Benim oğlum biraz hareketli bi çocuk.Tabi biraz daha laf anlasa tercihimdi ama.
ay ben bunlara çok güldüm çok şirinler yerim ben onları
siz böle anlatınca bana güzel geldide başıma gelince pek güzel gelmeyebilir yani
farkındayım zaten dolaplara falan kilit almayı düşünüyorum şimdiden nerelere tırmanıcak acaba diye kaydirigubbakcemile3
minecim ben seni sanki bi yerden hatırlıyorum yüzün tanıdık geldi banabilmiyorumkismile
bi yerde gördüm snei ama bilmiyorum ama yüzün tanıdık ya gözüm ısıryı senikaydirigubbakcemile3kültür dersanesinde çalıştım bir ara belki ordandır..
yada tanıdık mıyız acaba ??
evet cnm faceleşiyoruz benim kızımda 10 aylık emekliyo ama çok fena patır patır her yere ukaşıyo televizyo sehbasının gözlerini karıştırıyo tutunup kalkıyo ama ulaşamıyo malesef deli oluyo:roflol:facemii alıyosunuz kızlar var olmamı :)))
minecim sen daha dur gözünün önünde hergün yeni birşey yaptıkça nasıl gülüp egleniceksin :))
ayy lapetusum bizim çekmeceler feci durumda hemen açıyo döküyo ev telefonunu biyerde unutmuym hemen alıp düğmelerine basıyo mama sandalyesindeyken buz dolabını açıyorum hemen kapısını yakalıyo bırakmıyo ne zormuş güvenini sgalmamak :)
prizlerimiz aşağıda değil Allahtan bizdede çok karıştırılacak dolap var mecbur düşünüyorum ama bakalım daha niyeti yok ayaklanmaya nasılsa kaydirigubbakcemile3
kızlar adınızı soyadınız werın de bakım sıze kardesımın facesınden
Hayatım sende düşünüyosundur mutlaka ama ben genede aklımdayken söyliyim.Bide kablo,ip vs dikkat etmek gerek çok.Çok kolay doluyolar boğazlarına falan.Allah korusun.Bide benimki daha yürüteçteyken ütüyü kablosundan çekip düşürmüştü yere ama parkede resmen delik açılmıştı.Allah korudu da başına falan gelmedi.ne dualar ettim ozaman.Çok korkmuştum.Uzana uzana çekmiş kablosunu düşürmüş ütüyü masadan.,
Ben gene söyliyim aklında olsun canım
facemii alıyosunuz kızlar var olmamı :)))
minecim sen daha dur gözünün önünde hergün yeni birşey yaptıkça nasıl gülüp egleniceksin :))
ayy lapetusum bizim çekmeceler feci durumda hemen açıyo döküyo ev telefonunu biyerde unutmuym hemen alıp düğmelerine basıyo mama sandalyesindeyken buz dolabını açıyorum hemen kapısını yakalıyo bırakmıyo ne zormuş güvenini sgalmamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?