izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

ay ben bunlara çok güldüm çok şirinler yerim ben onları

siz böle anlatınca bana güzel geldide başıma gelince pek güzel gelmeyebilir yani

farkındayım zaten dolaplara falan kilit almayı düşünüyorum şimdiden nerelere tırmanıcak acaba diye kaydirigubbakcemile3

minecim ben seni sanki bi yerden hatırlıyorum yüzün tanıdık geldi banabilmiyorumkismile

ay ben bunlara çok güldüm çok şirinler yerim ben onları

siz böle anlatınca bana güzel geldide başıma gelince pek güzel gelmeyebilir yani
Canım benim Allah sanada sağlıklı,hayırlı nasip etsin.Sağlıklı olsunlarda insan herşeye katlanıyo.Benim oğlum biraz hareketli bi çocuk.Tabi biraz daha laf anlasa tercihimdi ama.
farkındayım zaten dolaplara falan kilit almayı düşünüyorum şimdiden nerelere tırmanıcak acaba diye kaydirigubbakcemile3

Sizin prizler aşğıdaysa onları kapat hayatım.dolaplara kilidide bişeyi ne kadar saklarsan o kadar merak ediyo çocuk.Ben kaç ay kapalı tuttum şimdi kilitlemiyorum artık aaa aaa diyim dalıyo dolaba,çekmeceye.Ama buzdolabına o kadar diretmiyo mesela açar açar gösterirdim doydu ona.

prizlerimiz aşağıda değil Allahtan bizdede çok karıştırılacak dolap var mecbur düşünüyorum ama bakalım daha niyeti yok ayaklanmaya nasılsa kaydirigubbakcemile3

facemii alıyosunuz kızlar var olmamı :)))
minecim sen daha dur gözünün önünde hergün yeni birşey yaptıkça nasıl gülüp egleniceksin :))
ayy lapetusum bizim çekmeceler feci durumda hemen açıyo döküyo ev telefonunu biyerde unutmuym hemen alıp düğmelerine basıyo mama sandalyesindeyken buz dolabını açıyorum hemen kapısını yakalıyo bırakmıyo ne zormuş güvenini sgalmamak :)

kültür dersanesinde çalıştım bir ara belki ordandır..

yada tanıdık mıyız acaba ??
bi yerde gördüm snei ama bilmiyorum ama yüzün tanıdık ya gözüm ısıryı senikaydirigubbakcemile3
evet cnm faceleşiyoruz benim kızımda 10 aylık emekliyo ama çok fena patır patır her yere ukaşıyo televizyo sehbasının gözlerini karıştırıyo tutunup kalkıyo ama ulaşamıyo malesef deli oluyo:roflol:

prizlerimiz aşağıda değil Allahtan bizdede çok karıştırılacak dolap var mecbur düşünüyorum ama bakalım daha niyeti yok ayaklanmaya nasılsa kaydirigubbakcemile3

Hayatım sende düşünüyosundur mutlaka ama ben genede aklımdayken söyliyim.Bide kablo,ip vs dikkat etmek gerek çok.Çok kolay doluyolar boğazlarına falan.Allah korusun.Bide benimki daha yürüteçteyken ütüyü kablosundan çekip düşürmüştü yere ama parkede resmen delik açılmıştı.Allah korudu da başına falan gelmedi.ne dualar ettim ozaman.Çok korkmuştum.Uzana uzana çekmiş kablosunu düşürmüş ütüyü masadan.,
Ben gene söyliyim aklında olsun canım

sağol canım insanın aklına gelmiyo bazen hakikaten çok akıllı bu bıdıklar neler akıl ediyolar ya ben tv yi o yüzden duvara asmak istiyorum çok kablo var şu an açıkta onlar toparlanacak duvara asılınca

Bi benim mi yok yahu face.Alıyım bari.Ama anca akşam evde alabilirim İşte yasak giremem siteye.
BsRNzM aynen canım şimdi benimki evin kapısını açıp kaçmaya başladı.Kitliyoduk onuda açmayı öğrendi.Artık kitleyip anahtarı alıyoruz üzerinden.Bi kapı çalıyo halimizi gör anahtarı bul aç.

ya esım sewmez pek ole seylşerı canım yaa..ama eger uygun olanlar warsa msn werım kaydedınn yada ozelden sız atın ben kaydedımm msnden de gorusuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…