izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

slm kızlar 3 gündr yokum:) dün gece facebooka hftasonu resmlermi atydm 12 gecmşii okudmmm baya kaynatmşınızkaydirigubbakcemile3 cumrtesi annem ben arkadşı çarşıdAADIK boll boll gezdsik oğluma kendme alşverşş yaptık lcw den kotla patik aldım oğluşuma:) kendme çamaşr falan aldım pazar günü seka parka gttk ailece kahvaltı sahlde snra annem ben kardeşim arkdşı annemn gezdk sekaparkta çock parkına girdik çocuk gbi eğlendik:) ege arabada uyuyor anası salnck taktrevelli binio:) ne resmler çekldk facebooka koydk çok gzeldi haftasonum dünde eşim izinlidi hafta tatilidi onla çarşıya gittik ona alşveriş yaptk bu seferde öle 3 gündür gezintideim oğlum üşüdü galba demn bi kustu kesik kesikk bide ağız dolusu kustu demin korktm bişe olmamştr inş. bde 2 gndr uyuo srekli uslu uslu

mrb kızlar bende bi bakayım dedim size asudecim benim kızımında 1 dk durduğu yok çok hareketli mamasını yerken bile kıpır kıpır bazen sinir ediyo beni bu hareketliliği ama ne yapalım büyüyecekler öle böle bugün çok güzel uyandık gülücükler atarak oyun istiyo benden saçımla oynuyo azcık oynattım birazdan mama yicek

ohh ne güzel gezmişsin valla artık bi kaç gün evde oturursun bu gezme bi zaman yeter sana zaten havalarda gene bozdu haftasonu çok güzeldi tam gezilmelikti sende değerlendirmişsin kokuyomuydu cnm bende çok çektim kızımın kusmalarından aynen dediğin gibiydi dr a götürdük ve midesini üşütmüş dedi ilaç verdi iyi geldi üşütmüş olabilir cnm bugün takip et cnm kokulu ve sürekli ağız dolusu kusuyosa bekletme dr a götür derim eğer tekrarlamazsa sorun yoktur geçmiş olsun cnm

benimki durmuyo ama hep benim tepemde emekleme falan yok hiç istemiyo nasıl baş edeceğimide şaşırdım yürüse en azından kendi kendine oynayacak sabırsızlıkla bekliyorum :))

benimki durmuyo ama hep benim tepemde emekleme falan yok hiç istemiyo nasıl baş edeceğimide şaşırdım yürüse en azından kendi kendine oynayacak sabırsızlıkla bekliyorum :))
zamanla cnm yürücek benim kızımla aralarında 2 hafta var sanırım benim kızımda 1 haftadır emekliyo emeklemek için çabaları varmı ilk önce ittiriyolar kendilerini yuvarlanıyolar kendi kendine oynamuyomu cnm

slmm kızlarrr dun aksam ewıme geldımm bugunde ewlılıkk yıldonumumm:) bı bakım buraya dedımm pasta yapıcamm..daha carsıya ınıp möalzeme de almam lazımm üşenirumm

slmm kızlarrr dun aksam ewıme geldımm bugunde ewlılıkk yıldonumumm:) bı bakım buraya dedımm pasta yapıcamm..daha carsıya ınıp möalzeme de almam lazımm üşenirumm
nice senelere cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun sağlıklı huzurlu bereket dolu senelere inş
buarala bendede var bi tembellik bide hava böle kötüyse hiçbişi yapasım gelmiyo güneşliyken çok hareketlen,yorum bi tuhafım sırnaşık şey

ssaoll canımm herkesınn yuvası huzurlu olurr ınsallahhh aynen ya hava bole kapalı olunca bıse yapasım gelmıoo

Ohh Maşallah ne güzel en kötü gününüz böyle olsun inş.Baya bi açılmışsınızdır.
Canım harektli olsun zaten daha iyi.Bende öyle diyorum oğlum için ama komşumun kızı var 2 yaşında kızı daha koşarken hızlı yürüken görmedim.O da kötü.Boşver hareketli olsunlar.

Nice yıllara selcan.Allah daha da mutlu etsin sizi.

saoll canımmm tesekkurr ederımmmzemuszemus:1hug:

evlilik yıldönümün kutlu olsun selcan nice güsel yıllara sevdiğin adamla.. benim doğumgünümde evlenmişsiniz:) bende temizlik yapıorum yerleri silicem tuvalet banyo sonra bitiyo iş:) pazara gidicem yağmur indirmesse:)

hayatım seninde doğum günün o zaman.doğum günün kutlu olsun canım nice nice yıllara sevdiklerinle beraber inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…