izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

nısanurum sen nerden kuzu?
izmit gebze cnm kop larla yarım saatte geliyoruz izmite çok özledim valla izmiti bu yaz gelicem inş eşim izine gelincezemuszemus

dimi benim elitmin oğluda çok tembel zaten 2 yaşında yürümeye başladı 3 yaşında ama çok hantal bi çocuk gelince hareketleniyo yoksa hiç oynamıyomuş bile ama eltimde hep tv karşısına oturturuyodu şimdide tam doğru düzgün konuşamıyo evet böle olmasıda zor
teşekkür ederim:) bugün burda şenlik var :):)

ay az işim kaldı ..
seninde doğum günün kutlu olsn nice senelre sevdiklerinle berabera.s.

dimi benim elitmin oğluda çok tembel zaten 2 yaşında yürümeye başladı 3 yaşında ama çok hantal bi çocuk gelince hareketleniyo yoksa hiç oynamıyomuş bile ama eltimde hep tv karşısına oturturuyodu şimdide tam doğru düzgün konuşamıyo evet böle olmasıda zor

tabi hayatım ya.Bizim komşuda öyleydi sererdi bi battaniye yere yatırırdı çocuğu üstüne dönmezdi bile o çocuk.kadında çok titiz elletmez hiçbişeye çocuğu bağırıverir hemen çocukta kıpırtı yok.Ama çok kötü.Bazen bişey istiyorum çocuktan o bana bakarken benimki koşup getiriyo.7 ay var bide aralarında.Nerde hareket orda bereket :))))

benimki tembel hazır taşıyan var nasılsa :))

slmm kızlarrr dun aksam ewıme geldımm bugunde ewlılıkk yıldonumumm:) bı bakım buraya dedımm pasta yapıcamm..daha carsıya ınıp möalzeme de almam lazımm üşenirumm

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun selcan

doğum günün kutlu olsun şeymacım bırak işi gücü bugün senin günün

yaf hiç arkadaşım yokki burda bıraksam işi gücü canım sıkılcak moralim bozulcak:) tek başıma evde kutlayamamda, en iisi işe vermek kendini bu durumda:)
teşekkür ederim bu arada :)

selcancım eşinle bebişinle nce uzun senelere inş. mutluluklaopuyorumnanaktan
şeymaCIM sanada ailenle nice seneleropuyorumnanaktan
evet kokuodu canm arada böle kesik kesik kokulu kusuo ama bgün ağız dolusu olunca korktm ben sahilde pazar günü hava bozuktu üşüttüm akşm braz üşüodum ondan sanırım sütüm üşüdü miğdesini üşüüttü cırcırda zatten biraz kesn üşüüttük şimdi kucağımda emio o uyurken bnde mtfağı cifledm bulşık topldm doolplrı sildm oğlmla eşimn bi sepet ütüsünü yaptım çamşr attım uyandı bizimki zaten:) kızlar dün ttartıldım 57 kilo olmşm 1 kilom kalmş ama nasıl oluosa göbek var 1 kişlo göbekmi kalmş anlamadm:) doğmdan çıktıımda 6 kilo vermişitm 8 kilom fazla kalmştı ama bu lkdr çAbK VERCEıMı DÜŞÜNMEDM acaba tartımı yanlışş:umursamaz:

teşekkür ederim esra,
bünyen kiloya elverişli değil demekki hemencecik vermişsin maşallah:) göbeğinde zamanla gider.
kızlar sizede soriim ya bu hani banyo klozeti varya , onu etrafı ıslatmadan nasıl temizliosunuz? yani yıkamasam çamaşır suyuyla bi güsel içime sinmio da benim

öle valla hareketli bebekler yani meraklı bebekler daha cabuk kapıyolar herşeyi benim kızım yürümeye başlayınca ne yapcam bilmem şimdiden heryeri kurcalıyodelikafadulden

esracım doğrudur niye olmasın ben doğumdan 10 gün sonra hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına inmiştim oh ne güzel vermişsin bak göbek sıkılaşınca düzelir daha toparlanmamışsındır

bişe deil canım ben marketlerde pembe beyaz banyo süngerleri var süngeri pembe üstü beyaz vileda marksı lavaboya onu kullanıom küvetede ayrı var bde klozet için var benm klozetn fıskiyesini açıom süngeri ıslatıom cifliom kaldırıom kapağını fırçala içini kenarlrınıda süngerle sngeri gzelce yıkıom gene klozetn su akan yernde snra altlarınıda taşlarını bezle siliomsüprizzzzz

esracım doğrudur niye olmasın ben doğumdan 10 gün sonra hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına inmiştim oh ne güzel vermişsin bak göbek sıkılaşınca düzelir daha toparlanmamışsındır

inş. oda sıkılaşır hiç beklemiodum dün en çok ona sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhihoyyyt

teşekkür ederim esra .. yıkamassam içime sinmioda bazen acele temizlemem gerekince kalıodum öle:)
ben banyo tuvaletide hallediim tamamdır. :)

selam kızlar nasılsınız ben sabah sınava girdim çıktım dersanede sonra bir arkadaşın yanına uğradım sonra sağlık ocağına gittim aşımı oldum geldim uslu uslu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…