izmit gebze cnm kop larla yarım saatte geliyoruz izmite çok özledim valla izmiti bu yaz gelicem inş eşim izine gelincezemuszemusnısanurum sen nerden kuzu?
dimi benim elitmin oğluda çok tembel zaten 2 yaşında yürümeye başladı 3 yaşında ama çok hantal bi çocuk gelince hareketleniyo yoksa hiç oynamıyomuş bile ama eltimde hep tv karşısına oturturuyodu şimdide tam doğru düzgün konuşamıyo evet böle olmasıda zorOhh Maşallah ne güzel en kötü gününüz böyle olsun inş.Baya bi açılmışsınızdır.
Canım harektli olsun zaten daha iyi.Bende öyle diyorum oğlum için ama komşumun kızı var 2 yaşında kızı daha koşarken hızlı yürüken görmedim.O da kötü.Boşver hareketli olsunlar.
Nice yıllara selcan.Allah daha da mutlu etsin sizi.
seninde doğum günün kutlu olsn nice senelre sevdiklerinle berabera.s.teşekkür ederim:) bugün burda şenlik var :):)
ay az işim kaldı ..
zamanla cnm yürücek benim kızımla aralarında 2 hafta var sanırım benim kızımda 1 haftadır emekliyo emeklemek için çabaları varmı ilk önce ittiriyolar kendilerini yuvarlanıyolar kendi kendine oynamuyomu cnm
slmm kızlarrr dun aksam ewıme geldımm bugunde ewlılıkk yıldonumumm:) bı bakım buraya dedımm pasta yapıcamm..daha carsıya ınıp möalzeme de almam lazımm üşenirumm
evlilik yıldönümün kutlu olsun selcan nice güsel yıllara sevdiğin adamla.. benim doğumgünümde evlenmişsiniz:) bende temizlik yapıorum yerleri silicem tuvalet banyo sonra bitiyo iş:) pazara gidicem yağmur indirmesse:)
yaf hiç arkadaşım yokki burda bıraksam işi gücü canım sıkılcak moralim bozulcak:) tek başıma evde kutlayamamda, en iisi işe vermek kendini bu durumda:)
teşekkür ederim bu arada :)
öle valla hareketli bebekler yani meraklı bebekler daha cabuk kapıyolar herşeyi benim kızım yürümeye başlayınca ne yapcam bilmem şimdiden heryeri kurcalıyodelikafaduldendimi benim elitmin oğluda çok tembel zaten 2 yaşında yürümeye başladı 3 yaşında ama çok hantal bi çocuk gelince hareketleniyo yoksa hiç oynamıyomuş bile ama eltimde hep tv karşısına oturturuyodu şimdide tam doğru düzgün konuşamıyo evet böle olmasıda zor
tabi hayatım ya.Bizim komşuda öyleydi sererdi bi battaniye yere yatırırdı çocuğu üstüne dönmezdi bile o çocuk.kadında çok titiz elletmez hiçbişeye çocuğu bağırıverir hemen çocukta kıpırtı yok.Ama çok kötü.Bazen bişey istiyorum çocuktan o bana bakarken benimki koşup getiriyo.7 ay var bide aralarında.Nerde hareket orda bereket :))))
benimki tembel hazır taşıyan var nasılsa :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oda yürümeye başlayınca peşinde koşcan merak etmealkisalkisalkis
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun selcan
doğum günün kutlu olsun şeymacım bırak işi gücü bugün senin günün
teşekkür ederim esra,
bünyen kiloya elverişli değil demekki hemencecik vermişsin maşallah:) göbeğinde zamanla gider.
kızlar sizede soriim ya bu hani banyo klozeti varya , onu etrafı ıslatmadan nasıl temizliosunuz? yani yıkamasam çamaşır suyuyla bi güsel içime sinmio da benim
esracım doğrudur niye olmasın ben doğumdan 10 gün sonra hamile kaldığım kilonun 2 kilo altına inmiştim oh ne güzel vermişsin bak göbek sıkılaşınca düzelir daha toparlanmamışsındır
teşekkür ederim esra .. yıkamassam içime sinmioda bazen acele temizlemem gerekince kalıodum öle:)
ben banyo tuvaletide hallediim tamamdır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?