izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bende iyiyim çok şükür seni göremiyorduk arkadaşım nerlerdeydin bakalım sen neler yaptın varmı havadisler ?:CüvCüv:

kızlar merhabalar bugün yogundum biraz giremedim
şimdide eşimin tarlasını ekip yürüyüş yapıcm görüşmek üzere:)

farmwilekaydirigubbakcemile3ayy ne çok oynrdm hamileken kışın evde sıkılıodum bahceye sarmştm yarşıodm arkdşlrla doğmdn beri hiç grmymn çok sıktıkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin haberok ne kadar ilginç bir rumuz hikayesini anltırsın olurmu nasılın

Hoşbuldum saol. Bu rumuz aile rumuzumuz oldu artık.Eşimde bende üye olduğumuz her yerde bu rumuzu kullanıyoruz. Handan(ben),Berat(oğlum) ve Oktay(eşim) ın harflerini kullanarak bi rumuz oluşturduk işte böyle:)yerimseniben

güzelmiş rumuzun canım hamıleyken evet ınsan sıkılıyo baharın güzelliklerinden faydalanmak lazım değilmi ama doya doya gecırsın herkes

Günaydın kızlar.Dün oğlumun aşısı vardı.Yaptırdık ama akşam çok ateşlendi.Sabahta çok ağladı.Arabayla gezdirdik biraz.sonra büyük bi top aldık ona kandıda ben işe gelebildim.Ahhh ahh hiç bitmiyo dertleri.

günaydın asude yok hayatım ya böyle olmamıştı.Dün öğlenden beri yemek de yemiyo çocuk.Bi kanını doyursa ilaçda veremiyorum aç karınla.Şimsi tetikteyim işte Allah vermesinde ağlarsa gidicem hemen eve.Sen nasılsın.Erkencisin

bende korkuyorum bu aşılardan şimdiye kadar bişey olmadı bakalım sonrakiler ne olacak uyutmuyo benimki sabahın köründe ayaklanıyoruz ne yapalım :))

Maşallah ona.Sağlıklı olsunda erken kalksın benimkide çok erken kalkardı.Ben normalde aşıdan sonra hemen ateş düşürücü verirdim ne olur ne olmaz diye.Dünde verdim ama fayda etmedi.Gece fitil yaptık mecburen o biraz rahatlattı.
hali yok herhalde sürekli mızmız

kıyamam ona ne ağır gelmiş demekki şimdiden kara kara düşündürüyo beni benimki nasıl çığlığı basıcak kimbilir eyvahedigeldismile

Zaten sağlık ocağına girdik aşı odasına girnce başladı bağırmaya tarttırdık zar zor.Boyunu ölçtüremeden çıktık geldik.Kaldırdı ayağa herkesi. Şimdi ananesi yoğurt yedirmiş de içim rahatladı biraz.Tam dişlerlede üstüste gelişince böyle oldu herhalde

Evet canım azılar çıkıyo.Zaten normalden çok geç çıkardı ilk dişlerinide bunlarda çok zor oldu.Şimdi alttan 2 tane patlattı.Üsttede damağı morarmıştı artık çocuğun.Kan toplamış içerde.O morluk geçti çok şükür.Oda nerdeyse patlar.

azılar çok kötü oluyomuş zaten birde aşı iyice sarsmıştır Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…