izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

iyiyim selcan sen nasılsın?
inşallah lapetus çok erken çıkardı oğlum ama durdu şimdilik :)

hamaratsın yani maaşalah bende öyle yapmaya çalışıyorum ama bi bakıyorum toplanmamış bi de ses çıkarmamaya çalışıyorum oğlumu uyuttum şimdi sende hazır ol sessizlik arayan bi bebeğin olmaz inşallah

ayy ınsallah canım yaa hurma ye dıolarr cocouk cok uslu olurmuss dogumdan sonra yersen de sutun cok olurmuss

evet hemde doğumu kolaylaştırıyo derler ama normal doğum için bi de bebeğin ağzına sürecekmişsin doğar doğmaz iştahlı oluyomuş denemedim keşke deneseymişim bende :))

ed canımm..ya hıcc bebeınızın dogumlekkesı warmı??mesela hamıleyken zeytın cılek yııyım yuzunuzue yada baska yerınıze surduugunuz oldumu??

oğlum ilk doğduğunda alnında vardı ertesi gün kayboldu :)) ensesinde doğumsal damar lekesi var kırmızı kırmızı azaldı baya ama öyle bi yerime bişey sürüp olan bi leke yok

ayy ben korkuom bıraz ya cılek ve zeytınn yedımm surdugum yerler olmusturr hep yerkenn yuzum kasınırr farkında olmadan kasıuıdıysam olurmukı??

benimde farkında olmadan sürdüğüm olmuştur ama olmadı bişey sanmam olacağını kayınvalidem gizlice yaparsan bi de çiğ et sürersen olur derdi doğrumudur bilmem ama olmadı oğlumda bişey ben şirintepe tarafındayım sen neredesin?

slmm mınecımm...yokk dr la konustumm gerek yokk dedı bende ıstemıodumm ense kalınlıgına baktı sadecee uclutestı yapccazz mayısta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…