izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

daha dikkatli olurum asude tamam
ben 82liyim hülya
o şöyle oluoyo birinci kat bile olsa korkardımm:)
camlarıda silmicem tamam:)

yok yok hamile olmama gerek yok bu halde bile korkardım her halukarda düşmekten korkarım yani ha birinci kat ha beşindi kat ha üçüncü kat ha 15inci kat ha 8inci katt ayy yoruldumm farketmess:):):):
canım ister sil ister silme ben fikrimi söledim şekeer havada güzelleşti ama sen bilirsin nasıl istiyosan öle yap cnm benim
ablamla yaşıtsın a.s anladım cnm ne demek istediğini her halukarda korkuyosun sırnaşık şey

Son düzenleme:
slm kızlr napıosunu ya oğlum üşümüş hepp bezgn duruo uyuo öksrüo bgn yıkadm çok kirlnmişti dün çok kustu bi su daldrıp çıkrdm ağldı braz ama hağşrdı 4 5 kere burnundaki btün sümükler çıktı nefes alamıodu kızlar eşim cumrtesi gidio bodruma çok morelim bozuk:çok üzgünüm:

geçmiş olsun cnm çok zor inş biran önce iyileşir hele kusması çok zor bende çok çektim ondan ama iyileşti şükür hastayken ben hiç yıkamıyorum daha çok hasta olmasın diye o riski göze alamıyorum ne kadar kalcak cnm çok kalacakmı benim eşimde antalyada tek bakmak zor :1hug:

:çok üzgünüm:
sezon sonuna akdr orda canm orda maaşı ii gecen sene bende ord açalşıodum onunla iş yermz yanyanadı 2 mzde yanyana gece kulbnde çalşıoduka ama bu sene bebek var die ben gdemiom gecen sene apartta kaldık berber hamleydm çok zorlk çektm işide brktm düşük oluo gbidi ondn bu sende bebek var beni götüremio hamilekn yemk yapmıodm şimdi çock hiç durmuck kaynanamda bodrumda ama çalştığımz yere uzak git gel olmuo çnkü sabha kdr çalşıo egce klbü die ondn otelde kalıo bnde kaynanamda kalmk istemdm kaynanamda kalsmda haftada 1 2 grşcez uzak braz gece işi bide dedm ya sezn kapanana kdr eylül kdr orda canm işte tadilata gdio şimdi pzertesi başlıo snra sanırım hazran gbi iizn kullnck 10 gn snra sezn yoğun oluo full tıme çalşck aradada annemle ben tatile gtcem öle bu ya zbaya ayrıyız

minecim geçmişi okudum kendne dikkt et bana kalırsa erken doğum olck gbi gelio baya karnın büyümş bebek kaç kilo gelişmişmi? 7 aya geldnmi korkma sağlıkla doğr ama inş. 9 ay durur sen dikkt et kendne göbein aşaı düştüse doğm yakndr demk bde eskden kadnlr göbek çizgse bakrmş külot çizgnn altına indise doğm yakın ben bakmştm 2 gn snra doğrdm:) benmde son gnlerde bebek aşaı düşmştü karnmdaki diklik gtti canm çokk dkkat et allah korusun ikinizde bol bol yat dinlen üzülme sonra bırk işi gücü kursu sağlığına bak bu günlern kıymtni bil zemuszemus

esracım Alah kavuştursun zor valla annenin yanındasın Allah'tan o ufak bi teselli olur sana

esracım o göbek çizgisini bir anlatırmısın nasıl bakılıyor bide sesli harfleri de kullanır mısın
ya ben çok zorlanıyorum anlayana kadar gözlerim kayıyor
aklinialirimsmile

ya benimki daha 6 buçuk aylık 2 gün sonra 27 haftalık olcak. gelişmemiş tabi geçen gittim 850 gram , 35 cm idi. yani haftasına göre gelişmişte, doğmak için çok çok erken. bakalım erkan beye randevu alcam önümüzdeki hafta tekrar gidicem eğer rahim ağzıda açılmaya başlamışsa serklaj yapılsın bari diksinler. ya korkuyla yaşanmıyor

saol asudecm eet annemn aynnda kalmk daha ii kaynanmda uuraşamam burda rahatm orrda yemk yap ev topla çocuumla ilglnemcm kalablklr bde hiç kafa ağrıtamam gelen gden bitmio küçk gelnde benm byük gelnde ayrı evi ama orda yyip içio yatmaya gdio eve çocuu var bde yaramz hiç uuraşamam annmde rahatm:)
canm göbek deliğinden aşaı dğru kahvrengi çizgi oluşmadımı senin o külot çizginden aşaı dğru baya uzadısa aşağıya indimi çizgin belki batıldır ama ben takip etmiştim eski ebeler öle yaparmış hala o çizgi var bnde zamanla kaybolucakmış

korkma minecim ya benim doğuma başladığında da inmemişti mesela herkesin bir olmuyo sen dinlenmeye bak doktoruna da git kontrole o sana açıklar herşeyi sor tedirgin olmaktansa

bendede varda benimki silik fazla belli olmuyor bi koşu gelip baksana benimkine
kaydirigubbakcemile3 dün akşam eşimle de konuştuk eğer erken gelirse de yapacak birşey yok dirayetli olacağımız konusunda anlaştık. üzülcez ama kendimizi hayatımızı harab etmicez. öle yapacağımı bildiği için şimdiden iyiye de kötüye de hazırlıyor işte. Allahım hepimizin evlatlarını korusun. daha kucağıma almadım ama dünyadaki hiç bir nimette bulunmayan bir şey evladın tadı buna eminim daha şimdiden.

evet canm doktrn en iyisini bilir ama sen tedbri eline al yani dikkt et çok kendne dinlenmene ve yiyip içtiğine dikkt et canm fazla kiloda alma bebeği besle bol boll meyve ye ben hamillkte sırf meyve yiodum görmen lazm kilo kiloo mandlna portkl yedm çok faydalı sanada bebeğinede vtamn ondn abur cubur ağır şelerle kendni şişirme bebği besle yoğrt süt mtlka hergn tüket

bizim evde zaten beyaz ekmek pirinç gibi şeyler yasak ya çavdar ya da mecbur kalırsak kepekli ekmek yeriz. ya ben meyvede yedim dengelide beslendim. ilaçlarımı da aldım. dün sağlşık ocağına gittiğimde bana çok kilo almışsın dediler 15 kg aldım. bana diyorki kepekli ekmek ye pilav yeme dedim zaten yemiyorum. süt peynir yumurta et yemekten neye döndüm desem benzeticek bişeyde bulamadım kendimi. dediler böyle kilo almaya devam edersen hasteneye sevkedicez hatta şuan sevketmem lazım dedi bnde söledim ben zaten heray hastaneye gidiyorum benim herşeyim kontrol altında dedim. aslında olanlardan daha çok herkesin sölediği şeyler beni dah açok etkiliyor. mesela doktor kiloma normal diyor ebe çok almışsın diyor. dünden beri de ona taktım. alıyorum işte gitgide artıyor bundan sonra tartılmıcam diyorum ama yine dayanamayıp her akşam illa tartılıyorum

selam kızlarrr
minecim canım benim karnım hiç inmedi mesela
ama mayısın ilk haftasında 2 3 cm açıklık vardı doktorum her an doguma gelebilirsin dedi
ama benim günüm geçtide geçti 22 mayısta artık sezeryana aldı doktorum :))
hiç kendini sıkma canım sadece bolbol dinlen eglencesine bak
biliyorsun stres hamilelikte hiç iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…