daha dikkatli olurum asude tamam
ben 82liyim hülya
o şöyle oluoyo birinci kat bile olsa korkardımm:)
camlarıda silmicem tamam:)
canım ister sil ister silme ben fikrimi söledim şekeer havada güzelleşti ama sen bilirsin nasıl istiyosan öle yap cnm benimyok yok hamile olmama gerek yok bu halde bile korkardım her halukarda düşmekten korkarım yani ha birinci kat ha beşindi kat ha üçüncü kat ha 15inci kat ha 8inci katt ayy yoruldumm farketmess:):):):
geçmiş olsun cnm çok zor inş biran önce iyileşir hele kusması çok zor bende çok çektim ondan ama iyileşti şükür hastayken ben hiç yıkamıyorum daha çok hasta olmasın diye o riski göze alamıyorum ne kadar kalcak cnm çok kalacakmı benim eşimde antalyada tek bakmak zor :1hug:slm kızlr napıosunu ya oğlum üşümüş hepp bezgn duruo uyuo öksrüo bgn yıkadm çok kirlnmişti dün çok kustu bi su daldrıp çıkrdm ağldı braz ama hağşrdı 4 5 kere burnundaki btün sümükler çıktınefes alamıodu kızlar eşim cumrtesi gidio bodruma çok morelim bozuk:çok üzgünüm:
esroşşş şimdiden Allah kavuştursun ne kadar kalcak orda ?:çok üzgünüm:
jonyy sen nerelerdesin yahu ? niye uğramaz oldun anlat neler yapar neler edersin nası gidiyo bebiş üzüyomu?slm bayanlar a.s.
geçmiş olsun cnm çok zor inş biran önce iyileşir hele kusması çok zor bende çok çektim ondan ama iyileşti şükür hastayken ben hiç yıkamıyorum daha çok hasta olmasın diye o riski göze alamıyorum ne kadar kalcak cnm çok kalacakmı benim eşimde antalyada tek bakmak zor :1hug:
minecim geçmişi okudum kendne dikkt et bana kalırsa erken doğum olck gbi gelio baya karnın büyümş bebek kaç kilo gelişmişmi? 7 aya geldnmi korkma sağlıkla doğr ama inş. 9 ay durur sen dikkt et kendne göbein aşaı düştüse doğm yakndr demk bde eskden kadnlr göbek çizgse bakrmş külot çizgnn altına indise doğm yakın ben bakmştm 2 gn snra doğrdm:) benmde son gnlerde bebek aşaı düşmştü karnmdaki diklik gtti canm çokk dkkat et allah korusun ikinizde bol bol yat dinlen üzülme sonra bırk işi gücü kursu sağlığına bak bu günlern kıymtni bil zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?