aynen cnm benimkilerde leşş ama şu yağmurların kesilmesini bekliyorum bende ne zaman silsem akşamına yapıyo delii oluyoruum ana bu kez biraz beklicem yaptığıma değecek hele bugün hiç kalkışma tatlımkaydirigubbakcemile3dimi nisanurum banada öle gelio valla ama camlarım çok kirlendii , ne zaman silsemde yağmur yağıo boşa gidiyoo neyse bakalım
evet cnm hülya adım kızımın adı nisa nur benim pek mantığıma sığmadı o olay ondan inanamaıyorumkaydirigubbakcemile3silme şeyma boşver yağabilir her an benimde yatak odası camı felaket biri oğluma baksada silsem :))
hülya di mi adın nisa nur kızının adı sanırım nisanurum diyip duruyorum :)) doğru olabilir ama neler var ya çıkan bebeğin daha doğrusu fosilin :) resmide vardı
yok be batıl inanç bende yedim elime sürüldü o oldu bu oldu kızımda leke meke yok o doğumda olan lekeleri böle batıllaştırmışlar yok anacım yaa inanma öle şeylere
evet cnm sonradan sen gittikten sonra gördüm kızım çok mızmızdı dün açıktı fakat ben yoktum başında tatlıım iki kere ben geldim sen gitmiştin tühh gene kaçırdım dedim naniknanikbenim doğum lekem var anneme sölemişler sakın sürme diye annem inanmamış tişörtünü kaldırıp kolunun görünmeyen yerine sürmüş ve şuan oramda leke var kulak arkası etmemekte fayda var .
hülyacım sana facebook sohbetten geçen gün 2 defa farklı zamanlarda yazdım sanırım görmedin
evet cnm aynenn bende pek sevmiyorumm yaa hatta sinir oluyorum bide benimkilerde büyük vede çok yüksekler silmek biraz zor oluyo haberlerde bulutluyud kocaeli ama belli olmaz bazen onlarda şaşırıyo bugün yağmasa yarın yağcak şekerimsüprizzzzzkarar verdim silmicem:)dün yağmadı ama bugün yağar yada bu bulutlar elbet bırakacak suyunu bi zaman:):) çoğunlul ütüyü sevmesya bende cam silmeyi hiç sevmiyorum kocamanlar ve güç uygulamak gerekiyo biraz o da bende yok:)
asude bayılıyorum sana:):9bende cam silmeyi hiç sevmem şeyma sadece salonumda zaten 3 tane kocaman cam var mutfak oğlumun odası yatak odası bi de kocaa balkon camları hiçççç sevmeeeem
bu arada hülyacım çayı da hiç sevmem afiyet olsun size :))
saol cnm bende hiç sevmiyorum ama iş başa düşünce mecbur yapılıyo allahtan alt kattayım üstte olsam hiç silemem yükseklik fobim vaarkafamçokkarıştıbende cam silmeyi hiç sevmem şeyma sadece salonumda zaten 3 tane kocaman cam var mutfak oğlumun odası yatak odası bi de kocaa balkon camları hiçççç sevmeeeem
bu arada hülyacım çayı da hiç sevmem afiyet olsun size :))
bende öleyim başkasının yaptığını sevmiyorum pek kendi işimi kendim görcema.shülyacım burada daha öncede yazmıştım ben doğuma giderken camlarımı silip öyle gittim başkasının yapmasını sevmiyorum hastalık ille kendim yapıcam sevmesemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?