izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bak ellerimle silemem yerleri belim boynum kitleniyo yapamıyorum onu kaç kere cam silerkende kitlendim o ayrı :)) doktorlar yapmayın diyo şeyma dizlerdeki kemik erimesinin sebeplerinden biride o

yaf bende üçüncü kattayım korkuyorum öle çok yüksek diil ama birinci katta olsa korkardım:):)
kaydirigubbakcemile3nasılk oluyo o kız
hülya kaç doğumlusun merak ettim kıs:)
87 liyim cnm sen
bu arada kocaeli hva durumlarında hiç yağmur demiyo yafs kafam karıştı şimdi
evet bugün için yağmur demiyo ama yarın ne olur akşam ne olur bilinmez ama sen bilirsin şeker etkilemeyeyim ben seni

kalanları şöyle bi aldırırsında genel temizliği bence eğilmeden yap tavsiyem

daha dikkatli olurum asude tamam
ben 82liyim hülya
o şöyle oluoyo birinci kat bile olsa korkardımm:)
camlarıda silmicem tamam:)

bu arada 1 yaş varmış aramızda şeyma ben senide küçük zannediyodum bana yakın biri iyi hissettim kendimi kaydirigubbakcemile5

yok yok hamile olmama gerek yok bu halde bile korkardım her halukarda düşmekten korkarım yani ha birinci kat ha beşindi kat ha üçüncü kat ha 15inci kat ha 8inci katt ayy yoruldumm farketmess:):):):

mayısın sonuna doğru kayınvalidemler gelicek bizee kalmaya birazz, seviyorum onları inşallah güsel geçer evleneli ilk kez gelicekler daha :)

di mi dün doğum günüm demiştin ayyy benim bi soğuk duşa ihtiyacım var (((

1 yaştan biraz daha fazla var aramızda yani :) aman ne güzel uzaklar aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…