izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hoşgeldin büşracım
kız sen nerelerdesin ben seni hiç göremez oldum karşılaşmıyoruz artık galiba.
ne var ne yok nasılsın sudeniz nasıl

canm sen kendni beslemişin ama o bünye meselsi kilo almya meğillisin bende öleim ama bebği besldm daha çok bde ilk ay ben 8 kilo verdm bulntılrdn bde o var ilk aylr bulantılrı olan gebeler genelde kilo verio snra norml bi şeklde 15 kilo en fazla doğuma grio ama bulntsı olmyn bi arkdşm var oda 6 aylk görsn benm doğuma gtmiş halmden az daha fazla ben 7 aya kdr 6 kilo faln aldm ben hep 5 ay norml pantlnlrmı gydm ama 8 ayda bi başlıosn kilo almya 4 5 er attım valla bde ben iştahszdm braz srekli meyvele duruodum ayaktahala bulntılrm vardı yemeklere karşı yemklerden tskiniodm hep sern şeler istedm meyve yedm ondn ama 3.5 kiloda oldu oğlm sana çok kilo almşn demelrnn nedeni canm bi annenin ideal 14 kilo alması lazm bu internttede yazıo son ay çok alcaksn ondn öle demişler canm ben 10 gnde 4 kilo aldığımı biliom ama bünye işi canm sende bulntı olmadı dme bulntısı çok olmayan ilk ay alıo kilolrı ilk ay alınan kilolr kendne canm 6 aydan snra bebeğe başlıosn karnın banada byük geldi ama doktrn sorn yok diosa bişi olmz ama çok kilo alırsn norml doğm yapmzsn bliosn dme canm benm

ha birde minecim kilo konusunda şunu söyliyim ben 30 kilo dahi alan insanlar tanıyorum abartmasınlar banada habire ikizmi ikizmi diyolardı yahu bir ebe ya da anne olan insanlar hamile psikolojisinden nasıl anlamaz zaten havadan nem kapıyorsun bu dönemde dimi ama ben çok kötü oluyodum üzülüyodum çok şiştim eyvah diyodum nekadar saçmalar hele dogumdan sonra topuk kanı aldırmaya gittiğimizde ebe aaa sanki içerde bitane daha var karnın aynı duruyo dedi lohusayım nekdar taktım onu kafama gıcıklar yaaa boşver hayatım hiç takma doktorun sana gerekeni söyler zaten doktorum bana 90la doguma girersek tamamdır demişti tam 90la girdim 18 kg aldım ki sen benden kat kat daha iyi besleniyorsun

iyiyim minecim saol canım giriyorumda canım zayıflama takımındayım oraya bildirim yapıyorum sudeniz aglıyo açık bırakıp çıkıyorum hep benimle oynamak istiyor ya da mutfaga falan kaçıyor hep ayak üstü bakıyorum yani :))

bende 50 kiloydum çok zayıf hamile kalmıştım ondan bu kilo alımı bende intte okudum zayıflar daha çok alırlarmış hatta 30 a kadarçıkıyormuş büşracım aynı dediğin gibi.
hayırlısı olsun herşeyin. biz ne kadar debelensekte Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız. inşallah herşeyin hayırlısı olur.

aynen öyle minecim
ben şuna çok kızıyorum hamilelik geçiren biri hamile insanın psikolojinden anlar heleki ebe olan biri hayli hayli anlar
ve hamileyken böyle şeyler sağlam insanı hasta eder normal doguracak adama erken dogurtur olmadık şeyi takarsında takarsın
nasıl senin böyle moralini bozmuş bilmem tamam dikkat edilecek şeyler söylenir ama
erkan beyde çok dikkatli bir doktor ve erkan bey sana bunu söylemediyse vardır bir bildiği
sen doktoruna güven canım o ebeler benide mahfetmişti hamileyken tutturdu kan alalım diye iki kolumdaki damarıda çatlattı kollarım mosmor olmştu
topuk kanından sonrada daha gitmedim hiç

canm zaten zayıfmşn dedğin gibi kendne dkkt ediosan sorun yok doktrda norml diosa herşy normldr sağlıklıda besleniomşn bünye meselsi gerektiği kadr alcn tabi sen benm facede resmleri görmşndr nasıl davul gibiyim hamilelikte ama takmıodum bak hepsi 1.5 ayda gtti 1 kilo fazlam kalmış şimdi ondan bebekler sağlıklı olsunda kiloda çatlakta unutuluo erio gidio sen kendni ii hisset o yeter sana bende çatlak konusuna takmştm gebeyken pskoljiyi bozmştm ama şimdi var çatlaklrım ama iyiki doğurmuşm diyorum oğlumu severken çatlaklar takılmıo bile gözümekaydirigubbakcemile3 annelik çok gzel sağlıklı olsunlar yeteryerimseniben

sanki benden bahsediyosunuz bende 55 le başladım 82 yle doğuma girdim şuanda 62 yim ve az alıcam d,kkat edicem diyodum yalan oldu ama şimdide normal kilom boyum varda kurtarıyorum allahtan nasıl acıkıyodum bide bulantım vardı ilk aylar bulantım olduğu halde 3 er kilo aldım dr um şaşırdı kızım sen,n bide bulantın var nasıl alıyon bende bünyem müsait dr bey diyodum kaydirigubbakcemile3

minecim inş zamanında gelir kuzucuk sende strese girme streste etkiliyı biliyosun rabbim büyüktür onun emrinde oluyo herşey inş zamanında sağlıkla gelir annesini üzmez kuzucuk

sende bizdensin Hülya : ) halinden memnunsan boşver gerisini. doğanın kanunu hamile kadın kilo alır bu kaçınılmaz : ) 62 normal bir kilo zaten demekki eskiden zayıfmışsın şimdi tam yeriene gelmiş. ben fotolarına baktım onlar bebişten sonra çekilmişse gayet iyisin hoşsun

ebelerin lafına sakın bakma illa doğruları vardırda bazı şeylerdende hiç anlamıyolar ilk aylarda oğlum kolikken aşıya gidiyodum ağlarken görüyolardı aaa bu ne böyle diye bi dolu akıl veriyolar diyorum kolik o dedikleriniz sökmüyo bize aaa bu nasıl şey diyip tepemi attırıyolardı sadece ebelerde değil o yüzden sen sen ol doktoruna inan eğer güveniyosan ben çok kilo alıp normal hamilelik yaşayan bi dolu insan tanıyorum

ya bulantı ne kötü ben bilirim 4 ay sadece meyveli soda ve çubk kreker yedm ne yesem öğürüodum dolap kokuodu açamıodum kağağını eşim çalşıodu zavallm ilglnemiodu sabha kd rçalşıodu en sn 4 aylkken iğne ipliğe döndm 6 kilo verdmde annme geldm snra bi toplandm topaç oldum:) 14 kilo almştm verdklerm hariç ama:) valla doğumum erkan beyle o kdar rahat gecti bi hamileleğin ilk aylrı kötüdü ayflamayada zaylamşm ya gecen eşime diom valla 4 tane daha yaparım böle kolay doğum olcaksa sanki doğurmadım ya hiç diom gecen parktta hamile gördm özendm:) ayy hamilelimi zöledm dedm ne şirin duruomuşuz öle eşimde dio maalesef sezeryan yaptın 1 hakkın kaldı 2 doğum yapabliomuşun ya sezeryanla diorm böle rahat doğrcaımı bilsem başkalrınınkinide doğrurum çok gzeldi doğumum ya darısı tüm ahmilelere çok evham yaptm ama allh hep yanımda şükürler olsun çok raht doğrdm hemncik kalktım ayağ insan hiç acı çekmezmi o ufack acılrda svrisinek ısırığı gibidi hastnden ve doktrmdn allh arzı olsun çok ilgilendiler çok güzel doğum yaptım hep doğurasım geliyor:) ama tabi bakmak sorun allah şimdilik olmayanlara versn şakası bi yana:dance:

sezeryanla 3 maksimum 4 e kadar doğurabiliyorsun ki tanıdığımda var teyzem sezeryanla 3. doğurdu gayette iyiler. üzülme yani doğurabilirsin.

hülya senin eşinde antalyadamı çalışıyor ?

sen bebişinle tek mi kalıyorsun ?
evet cnm kaynanam var karşı binada oda akşamları geliyo bende yatıyo ama genede yanlızım yani eşim gibi olmuyo boshayallersmile
aynı cnm benim eşimde eylül ekime kadar çalışıcak ama onun işi başka izmir antalya arası yol yapılıyo orda çalışıyo eşim oda haziran başında izin kullanacak benimde bu yazas pek planlarım vardı hepsi suya düştü geçen yaz gezemedik kızım yeni doğmuştu bu yaz büyür gezeriz diyoduk kısmet olmadı hayırlısı şekerim
cnm burda bi komşum var benim onunda 6 aylıkken açılması olmuş sonra bişi olmadı gününden 2 hafta önce doğurdu rabbim büyüktür inş zamanında gelir :Saruboceq:
cnm zaten görenler aaa ne kadar zayıflamışsın diyolar çok zayıftım ben önceki hallerim o resimlerim cnm o zamanlar zayııftım şidmi normal kilom inş o kiloyada geri döncem zaten her ay bir iki kilo gidiyo inan çocuktan yemek bile gelmiyo aklına veriliyo bide hamileyken ben baya bi şiştim ondanda topaç gibiydim ama öle ağır hissetmiyodum kendimi çok hareketliydim bazıları almıyo bazıları alıyo cnm benim tek avantajım zayıf başlamamdı allaha şükür eskilerimden bi kaç bişi giyiyorm bu yaza dahada zayıflamam yazlıklarıma girmem lazımdelikafaduldendelikafadulden
valla bazıları çok nazlı oluyo ameliyat bu sonuçta herhalde acın olucak doğum zaten acısız olmuyo ben 12 saat sancımıda çektim doğmayınca sezeryana girdim ben 1 hafta sonra evimi temizledim kalktım ayaklandım hatat 3 gün sonra ayaktaydım ben hiç ah uhh demedim dayanıklıyım doğur kız bi tane daha içinde kalmsınkaydirigubbakcemile3 bende özeniyorum şimdi burdaki hamişlere ama sonra diyorumki daha erken bi 3 sene geçsin ama kararsızım benimde hamileliğim iyi geöti bulantılarım hariç ama öle herşeye öğürmüyodum sabahları ve akşamları hele sabah aç karnını o çok kötüydü son zamanlar kol uyuşmam vardı onun dışında hiç problememiz yoktu allaha şükr herekese nasip etsinhihoyyyt

ayrılık elbette zor bizimkiler 2-3 gün gidiyor dayanamıyoruz ama yaşamaı sürdürmek için çalışmak şart. yine beyler için daha zordur belkide eşi ve çocuğundan uzakta olmak duygulandım yine... işsiz kalmaktansa iş olsunda uzakta olsun. ama yine de en kısa sürede kavuşmanızı dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…