bizim evde zaten beyaz ekmek pirinç gibi şeyler yasak ya çavdar ya da mecbur kalırsak kepekli ekmek yeriz. ya ben meyvede yedim dengelide beslendim. ilaçlarımı da aldım. dün sağlşık ocağına gittiğimde bana çok kilo almışsın dediler 15 kg aldım. bana diyorki kepekli ekmek ye pilav yeme dedim zaten yemiyorum. süt peynir yumurta et yemekten neye döndüm desem benzeticek bişeyde bulamadım kendimi. dediler böyle kilo almaya devam edersen hasteneye sevkedicez hatta şuan sevketmem lazım dedi bnde söledim ben zaten heray hastaneye gidiyorum benim herşeyim kontrol altında dedim. aslında olanlardan daha çok herkesin sölediği şeyler beni dah açok etkiliyor. mesela doktor kiloma normal diyor ebe çok almışsın diyor. dünden beri de ona taktım. alıyorum işte gitgide artıyor bundan sonra tartılmıcam diyorum ama yine dayanamayıp her akşam illa tartılıyorum
canm zaten zayıfmşn dedğin gibi kendne dkkt ediosan sorun yok doktrda norml diosa herşy normldr sağlıklıda besleniomşn bünye meselsi gerektiği kadr alcn tabi sen benm facede resmleri görmşndr nasıl davul gibiyim hamilelikte ama takmıodum bak hepsi 1.5 ayda gtti 1 kilo fazlam kalmış şimdi ondan bebekler sağlıklı olsunda kiloda çatlakta unutuluo erio gidio sen kendni ii hisset o yeter sana bende çatlak konusuna takmştm gebeyken pskoljiyi bozmştm ama şimdi var çatlaklrım ama iyiki doğurmuşm diyorum oğlumu severken çatlaklar takılmıo bile gözümekaydirigubbakcemile3 annelik çok gzel sağlıklı olsunlar yeteryerimsenibenbende 50 kiloydum çok zayıf hamile kalmıştım ondan bu kilo alımı bende intte okudum zayıflar daha çok alırlarmış hatta 30 a kadarçıkıyormuş büşracım aynı dediğin gibi.
hayırlısı olsun herşeyin. biz ne kadar debelensekte Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız. inşallah herşeyin hayırlısı olur.
evet cnm kaynanam var karşı binada oda akşamları geliyo bende yatıyo ama genede yanlızım yani eşim gibi olmuyo boshayallersmilehülya senin eşinde antalyadamı çalışıyor ?
sen bebişinle tek mi kalıyorsun ?
aynı cnm benim eşimde eylül ekime kadar çalışıcak ama onun işi başka izmir antalya arası yol yapılıyo orda çalışıyo eşim oda haziran başında izin kullanacak benimde bu yazas pek planlarım vardı hepsi suya düştü geçen yaz gezemedik kızım yeni doğmuştu bu yaz büyür gezeriz diyoduk kısmet olmadı hayırlısı şekerim:çok üzgünüm:
sezon sonuna akdr orda canm orda maaşı ii gecen sene bende ord açalşıodum onunla iş yermz yanyanadı 2 mzde yanyana gece kulbnde çalşıoduka ama bu sene bebek var die ben gdemiom gecen sene apartta kaldık berber hamleydm çok zorlk çektm işide brktm düşük oluo gbidi ondn bu sende bebek var beni götüremio hamilekn yemk yapmıodm şimdi çock hiç durmuck kaynanamda bodrumda ama çalştığımz yere uzak git gel olmuo çnkü sabha kdr çalşıo egce klbü die ondn otelde kalıo bnde kaynanamda kalmk istemdm kaynanamda kalsmda haftada 1 2 grşcez uzak braz gece işi bide dedm ya sezn kapanana kdr eylül kdr orda canm işte tadilata gdio şimdi pzertesi başlıo snra sanırım hazran gbi iizn kullnck 10 gn snra sezn yoğun oluo full tıme çalşck aradada annemle ben tatile gtcem öle bu ya zbaya ayrıyız
cnm burda bi komşum var benim onunda 6 aylıkken açılması olmuş sonra bişi olmadı gününden 2 hafta önce doğurdu rabbim büyüktür inş zamanında gelir :Saruboceq:ya benimki daha 6 buçuk aylık 2 gün sonra 27 haftalık olcak. gelişmemiş tabi geçen gittim 850 gram , 35 cm idi. yani haftasına göre gelişmişte, doğmak için çok çok erken. bakalım erkan beye randevu alcam önümüzdeki hafta tekrar gidicem eğer rahim ağzıda açılmaya başlamışsa serklaj yapılsın bari diksinler. ya korkuyla yaşanmıyor
cnm zaten görenler aaa ne kadar zayıflamışsın diyolar çok zayıftım ben önceki hallerim o resimlerim cnm o zamanlar zayııftım şidmi normal kilom inş o kiloyada geri döncem zaten her ay bir iki kilo gidiyo inan çocuktan yemek bile gelmiyo aklına veriliyo bide hamileyken ben baya bi şiştim ondanda topaç gibiydim ama öle ağır hissetmiyodum kendimi çok hareketliydim bazıları almıyo bazıları alıyo cnm benim tek avantajım zayıf başlamamdı allaha şükür eskilerimden bi kaç bişi giyiyorm bu yaza dahada zayıflamam yazlıklarıma girmem lazımdelikafaduldendelikafaduldensende bizdensin Hülya : ) halinden memnunsan boşver gerisini. doğanın kanunu hamile kadın kilo alır bu kaçınılmaz : ) 62 normal bir kilo zaten demekki eskiden zayıfmışsın şimdi tam yeriene gelmiş. ben fotolarına baktım onlar bebişten sonra çekilmişse gayet iyisin hoşsun
valla bazıları çok nazlı oluyo ameliyat bu sonuçta herhalde acın olucak doğum zaten acısız olmuyo ben 12 saat sancımıda çektim doğmayınca sezeryana girdim ben 1 hafta sonra evimi temizledim kalktım ayaklandım hatat 3 gün sonra ayaktaydım ben hiç ah uhh demedim dayanıklıyım doğur kız bi tane daha içinde kalmsınkaydirigubbakcemile3 bende özeniyorum şimdi burdaki hamişlere ama sonra diyorumki daha erken bi 3 sene geçsin ama kararsızım benimde hamileliğim iyi geöti bulantılarım hariç ama öle herşeye öğürmüyodum sabahları ve akşamları hele sabah aç karnını o çok kötüydü son zamanlar kol uyuşmam vardı onun dışında hiç problememiz yoktu allaha şükr herekese nasip etsinhihoyyytya bulantı ne kötü ben bilirim 4 ay sadece meyveli soda ve çubk kreker yedm ne yesem öğürüodum dolap kokuodu açamıodum kağağını eşim çalşıodu zavallm ilglnemiodu sabha kd rçalşıodu en sn 4 aylkken iğne ipliğe döndm 6 kilo verdmde annme geldm snra bi toplandm topaç oldum:) 14 kilo almştm verdklerm hariç ama:) valla doğumum erkan beyle o kdar rahat gecti bi hamileleğin ilk aylrı kötüdü ayflamayada zaylamşm ya gecen eşime diom valla 4 tane daha yaparım böle kolay doğum olcaksa sanki doğurmadım ya hiç diom gecen parktta hamile gördm özendm:) ayy hamilelimi zöledm dedm ne şirin duruomuşuz öle eşimde dio maalesef sezeryan yaptın 1 hakkın kaldı 2 doğum yapabliomuşun ya sezeryanla diorm böle rahat doğrcaımı bilsem başkalrınınkinide doğrurum çok gzeldi doğumum ya darısı tüm ahmilelere çok evham yaptm ama allh hep yanımda şükürler olsun çok raht doğrdm hemncik kalktım ayağ insan hiç acı çekmezmio ufack acılrda svrisinek ısırığı gibidi hastnden ve doktrmdn allh arzı olsun çok ilgilendiler çok güzel doğum yaptım hep doğurasım geliyor:) ama tabi bakmak sorun allah şimdilik olmayanlara versn şakası bi yana:dance:
asudecim bu kuruçeşmedki saglık ocagındaki ebeyemi gitmiştin canım bana o geliyodu filiz ebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?