ozebus eşin nerede çok uzak bir yerde mi? gerçi yanında olmadıktan sonra her yer uzak sayılır ama hani haftasonları gidip gelebiliyormu gibisinden sordum
o nasıl bi hemşire öle hani hamilelikte dr ayrı alıyo sağlık ocağıda alıyo ama buda bilmiyo madem insanlardan neden kan almaya kalkışıyo benimde hastanedemi oldu bizim burdaki ebemi yaptı çözemedim ama 10 aydır kalçamda iğne morluğu var vede geçmedi yaa bastırınca ağrıyodu bi gidip gösteremedim yaa çocuktan kendimi unuttum valla hamilelğimde benimde kolum mosmor olmuştu 2 ay geçmedi hastanede hemşire kan almıştı daha doğrusu alamamıştı kolum mosmor olmuştu böleleri var malesef yapacak bişide yokanladım canım benimde gittiğim orasıydı hatipköy kuruçeşmede
ben baya zaman gitmedim filiz ebe hep eve geldi illaki çağırdı beni snra
bigün gittik tutturdu kan alalım diye dedim daha doktorum yeni yaptı tahlilleri herşeye baktı dedim aa olsun biz yinede alalım bakalm bi falan denek yaptı resmen beni görsen 2 kolumda dirsekten aşşagıya mosmor oldu çürümüş gibiydi ondan sonra baya zaman gitmedim hatta süt fişlerini bile eşime aldırdım ama dogumdan sonra topuk kanına mecbur gittim kızımın ayagını kaç yerden deldi nasıl agladı varya ve 4 5 ay topugunda o iğne izleri kaldı her baktıgımda sinirden patlıyodum ama ondan sonra hastanede sarılık için topuk kanı alındı hiç aglamadı sudeniz hemde iz falan olmadı gerçekten bu işi yapana göre çok değişiyor
hg haberok nasılsın pek sık uğramıyorsun iş güç mü ? ne var ne yok ?
Hb.saol.Evet maalesef bu aralar evde inşaat var. Yarım yamalak duruyoruz gerçi ama neyse..
çıldırıyormu dışarı çıkınca çılgın bebek
bende yalnızım 10 gundur... yıne sehıtlerımız varmıs... esımde görevde aklım hep onda...
anladım canım benimde gittiğim orasıydı hatipköy kuruçeşmede
ben baya zaman gitmedim filiz ebe hep eve geldi illaki çağırdı beni snra
bigün gittik tutturdu kan alalım diye dedim daha doktorum yeni yaptı tahlilleri herşeye baktı dedim aa olsun biz yinede alalım bakalm bi falan denek yaptı resmen beni görsen 2 kolumda dirsekten aşşagıya mosmor oldu çürümüş gibiydi ondan sonra baya zaman gitmedim hatta süt fişlerini bile eşime aldırdım ama dogumdan sonra topuk kanına mecbur gittim kızımın ayagını kaç yerden deldi nasıl agladı varya ve 4 5 ay topugunda o iğne izleri kaldı her baktıgımda sinirden patlıyodum ama ondan sonra hastanede sarılık için topuk kanı alındı hiç aglamadı sudeniz hemde iz falan olmadı gerçekten bu işi yapana göre çok değişiyor
o nasıl bi hemşire öle hani hamilelikte dr ayrı alıyo sağlık ocağıda alıyo ama buda bilmiyo madem insanlardan neden kan almaya kalkışıyo benimde hastanedemi oldu bizim burdaki ebemi yaptı çözemedim ama 10 aydır kalçamda iğne morluğu var vede geçmedi yaa bastırınca ağrıyodu bi gidip gösteremedim yaa çocuktan kendimi unuttum valla hamilelğimde benimde kolum mosmor olmuştu 2 ay geçmedi hastanede hemşire kan almıştı daha doğrusu alamamıştı kolum mosmor olmuştu böleleri var malesef yapacak bişide yokklava:
Allah eşini ve tüm askerlerimizi korusun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?