izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kan almayı bilmemek ne kelime minecim felaket yaa benim kolumda damarlar çok rahat görülür kadın kaç yere sapladı alamadı bi sağ kolu deniyo bi sol kolu sen düşün artık ama özel lab.larda tek seferde alıyolar hiç anlamıyorum :)))

ozebus eşin nerede çok uzak bir yerde mi? gerçi yanında olmadıktan sonra her yer uzak sayılır ama hani haftasonları gidip gelebiliyormu gibisinden sordum

cnm ben esımle geldım...evım burada doğuda esımın yanında yani ama göreve uzak cıvarlara cıkıyorlar ve uzun surelı...

o nasıl bi hemşire öle hani hamilelikte dr ayrı alıyo sağlık ocağıda alıyo ama buda bilmiyo madem insanlardan neden kan almaya kalkışıyo benimde hastanedemi oldu bizim burdaki ebemi yaptı çözemedim ama 10 aydır kalçamda iğne morluğu var vede geçmedi yaa bastırınca ağrıyodu bi gidip gösteremedim yaa çocuktan kendimi unuttum valla hamilelğimde benimde kolum mosmor olmuştu 2 ay geçmedi hastanede hemşire kan almıştı daha doğrusu alamamıştı kolum mosmor olmuştu böleleri var malesef yapacak bişide yokklava:

çıldırıyormu dışarı çıkınca çılgın bebek

işine gelmedimi hem nasıl çıldırıyo ama çok duramadık onun için çıldırmaya fırsatı olmadı gezemedim yine yani (

bende yalnızım 10 gundur... yıne sehıtlerımız varmıs... esımde görevde aklım hep onda...

Allah eşini ve tüm askerlerimizi korusun!

ya bu ebeler hemşireler falan sağlık ocağında olması gerekmiyo hastanede de var bazı enteresan tipler konakta laboratuarda vardı bi tane benim damarımı hemen bulurlar bu iki saat bulamadı bi de bulduktan sonra damarın içinde çevirdi de çevirdi kolumu kaç gün kullanamamıştım insan beceriksiz olmasın alsanaalsanasmile

aslında şimdi olsa şikayet ederim onu hiç durmam madem beceremiyosun benim canımı niye yakıyosun dimi kollarımı kımıldatamamıştım saatlerce çok korkmuştuk ama bir hamile ruh haliyle nedense hiç üstünde durmadım valla şimdi olsa burnundan getirirdim onun ohaoldumsmile:dance:

Allah eşini ve tüm askerlerimizi korusun!

amin canım saolasın... Allahım herkesın yanında olsun...

benım bulundugum yerde sadece saglık ocagı var,arkadasım 7 aylık hamıle aşı ıcın her gıttıgınde gebelıkten anlamayan pratısyen hekım ultrasonla bakmayı ıstemıs...zaten arkadasım duzenlı olarak özel hastaneye gıdıyor merkezde,bende oraya gıdıyorum ama uzak oldugu ıcın asıları saglık ocagında oluyor...bır de her gıttıgınde ılla kan tahlılı yapmam lazım dıomus... zate bu kadın duzenlı kontrole gıdıyor ve ası zamanı....tetanos asısı oluyormus ya hamılelıkte... ultrasonla bakmadan kan tahlılı yapmadan yapmam dıomus deli mi ne... gereklı görse kendı doktoru zaten yapar onu ama rutın ası bu...

günaydıınn :)çok zor kalktım bugün yaf kaç gündür saati 9a kuruorum ama kalkmam 11i buluyokendimden nefret etmeye başladım artık, erken kalkma istiyorummm

sanada günaydın haberok:)
asude dünya tersine işte :):)
bende sabahları kahvatıdan bi saat felan önce bi litre kadar su içmeye başladım daha üç dört gün oluyo bakalım bi faydasını görcemmi tüm metabolizmaya çok faydalıymış diye duydum

su iyidir iç valla eşimde içmezdi doğru düzgün şimdi diyet için içiyo zayıflamasına da acayip yardımı oluyo

yok oğluşumdan değil eşimin arkadaşına rastladık hazır arabayla bırakacak diye döndük

işte eşime taksi masrafı çıkarmıyım dedim :)) nereye gitsek taksiyle gidiyoruz bi araba alsak kurtulucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…