izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

yok ya oğlum çıldırmasın diye değildi bu sefer eşimin arkadaşına rastladık arabayla getirdi oğluma fırsat kalmadı genlde o delirir ama bu sefer fırsat bulamadı :))

asudecim az önce sana cvp yazıyodum tam yazamadım galiba :)
canım ben sudenizi uyutup koşu bantında yürüyorum koşuyorum falan yoksa dışarı çıkmak hayal biliyorsun sudeniz çıldırıyor ancak eşimle çıkabiliyorum o zaptediyor kısçemizi :)
bu arada kızlar kipada hayal dünyası oyuncak varya orda çocuk oyun çadırları yarın fiyatından aşşagıya inmiş 17.90 dı sanırım yada 17.0da olabilir tam emin değilim çok güzeller orda ufak gibi duruyor ama baya büyükler ben bile giriyorumiçine ama sudeniz sevmedi pek şimdilik kaldırdık öyle birşey almayı düşünen varsa çok güzel

hayal dünyası çok uygun bir yer ya.oyuncakçılar pahalı olurdu ama oranın fiyatları bize çok uygun geliyor.Geçen de scooterler çarptı gözümüze .geçen yıl 32 olan şeyler şimdi 20 mi neydi

bende diyorum nasıl çıkıyo dışarı büşra kaydirigubbakcemile3 tamam canım
bizde geçen gittik girmedik oraya bak bilseydim girer alırdım büyünce hoşuna gider merak etme büşracım kızlar bayılıyolar çadırlara

evet haberok gerçekten çok ucuz bebekler falan o konuşan bebekler kızımın bebekleri var şarkı söyleyen biz nctydeki oyuncakçıdan 10 lirayamı ne almıştık her brini orda 8 liraydı

asudecim sende spidermanlısını al D emeklemeye başlayınca nasıl olsa heryere girmek isticek :)
sudeniz masa altlarına bayılıyo oyuzden dedim sever belki ama belkide üstündeki barbiyi kıskandı hanfendi

Bizde de mcqueen li var.Oğlum çok seviyor ama odada çok yer kaplıyor.Zaman zaman çıkarıp kullanıyoruz.Bi kaç kere oğlumla içinde uyumuşluğum bile var:)

asudecim sende spidermanlısını al D emeklemeye başlayınca nasıl olsa heryere girmek isticek :)
sudeniz masa altlarına bayılıyo oyuzden dedim sever belki ama belkide üstündeki barbiyi kıskandı hanfendi

inşallah bitmezde hafta sonu falan gidebilirsek alırım bakalım sudeniz daha güzel barbiden niye kıskansın annesi :) barbi onu kıskansın

Bizde de mcqueen li var.Oğlum çok seviyor ama odada çok yer kaplıyor.Zaman zaman çıkarıp kullanıyoruz.Bi kaç kere oğlumla içinde uyumuşluğum bile var:)

oh ne güzel oğlunu büyütmüşsün haberok bakalım bizimkide bizimle oynayacak mı

evet haberok ya malesef çok yer kaplıyor salonun yarısını kapladı mobilyaları çıkartsak ancak rahat edicez heralde :))
ayy asudecim sorma bizim kız bebeklerini bile kıskanıyor bizden biz oynadıysak bebegiyle ellemiyor daha ona :))

oh ne güzel oğlunu büyütmüşsün haberok bakalım bizimkide bizimle oynayacak mı[/QUOTE]

O oynarda siz oynamak ister misiniz bilmiyorum:) erkek oyuncaklarıyla oynamak beni pek açmıyor:)

büşracım işiniz var sudenizle yani bak sen cadıya demek kıskanıyo :))
haberok oynarım ya sorun değil o mutlu olursa daha ne olsun :))

merhaba kızlar ben geldim bugün çarşıay çıktım gezdim bi güzeel hava aldım havada süperdi ama esiyodu geldim evimi topladım halılarımı kaldırdım yıkanacakk nankör iş hiç bitmiyo valla yaa

öyle valla asudecim her çocuguda sevmez bzim kız mesela kuzenleriyle gıcık gidiyor hep biberonuna dokundurmuyor bazen ciyak ciyak bagırıyor
ama bazı çocuklarlada oynuyor bi haller hareketler ölüyoruz gülmekten :)))
nisanurum aynen canım ya iş çok nankör sabah topluyosun akşama kadar sanki herşey aynııı hele bizim hafta snu hiç elliyemiyrum eve çok dagılıyor ama ne güzel gezmişsin ahh ahh

aynenn cnm yaa gezdim valla hava aldım iyi geldi hep evde hep evde daralıyorum arada çıkıyorum öle iyi geliyokaydirigubbakcemile3

ah ah sudeniz hanımda arabasında dursa bende hergun sahile insem ama nerdeeee gerçi her vakitte inilmez sahile tek başına sekapark olsa yine bir derece plajyolu gündüz ıssız sakin oluyor korkarım valla genelde polis oluyor hemen aşşağıda ama bazende olmuyor televiyonda müge anlıyı izlemekten kapıcıya bile kapı açmıyorum kızlar eşim veriyor çöpleri eşim yoksa ben hiç duymazdan geliyorum ne yapayım :)) artık müge anlıyıda izlemyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…