izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bugünde hava açık mutlu oldum valla balkona masayı çıkarıp ders çalışabilirim:) akşamda yürüyüşe çıkarımm inşallah kapanmaz hava:) bayanssulusmile
bu arada kimsecikler gelmedi hala bak :)

tam sen derken mine geldi bak günaydın mine :) hava güzel gözüküyo inşallah böyle giderde bozmaz

mine merhaba dedi kaçtı :)) bende oğlumu uyuttum oh rahatladım hemen uyanmaz inşallah :Saruboceq:

bahar çarpması yaşıyosun galiba :)) seyret bi dram film ağla rahatlarsın

hiç filme felan gerek yok bıraksam kendimi kopucam yani:):) ağlayınca açılırım aslında biliyorum du bakalım kopma noktası ne olcakk, bikaç hafta önce yine böyle olmuştuu eşim eve girince akşam ağlamaya başladımm:):)

kızlar merhabalar herkese günaydın ya da tünaydın :))))
yürüyüşümü yaptım çok yorgun hissediyorum birazdanda eşim gelir pazara gidicekti aldıklarını getirir
hiç halim kalmadı oyyy

eşini bekle o zaman sen :)) naz yaparsın hem

kızlar merhabalar herkese günaydın ya da tünaydın :))))
yürüyüşümü yaptım çok yorgun hissediyorum birazdanda eşim gelir pazara gidicekti aldıklarını getirir
hiç halim kalmadı oyyy

tünaydın büşra dinlen diyeceğim ama kızın izin verirse bu arada kaç gündür soracağım unutuyorum sen yürüyüş yaparken kızını kime bırakıyosun sanki evde yalnızım dedin diye hatırlıyorum :uhm:

yok kız eşimi beklemiim hem o yarın gelcek hemde dicek noluyo bu kıza böle psikopata bağladı:):)

büşra sanada tünaydın..

benimde dün gitti yarın gelcek efet iş için gitti o da uzak şehirlere:) her hafta gidiyoda bi gece oluyo genelde iki gece olunca zor oluyo ama allah sağlık sıhhat versinde gerisi önemli değil

tekrar selammm evet demin gelip kaçmış gibi oldum :kedi: bugün çok başım ağrıyor uyandığımdan beri dün çok ağladım sanırım ondandır neden ağladığıma gelince bende bilmiyorum beni de bahar çarptı galiba. bugünde kız kardeşim geldi yanıma şuan evi süpürüyor. hava çok güzel gerçekten ama gezebilene..

kız sen niye ağladın ondan başın ağrıyo olabilir efet banada oluyo çok ağlarsam harap oluyorum:):)
ben gezeyim sizin yerinize akşama doğru ama olurmu:):) önce ders çalışcam sonra kendimi ödüllendirmek için gezerim inerim sahilimizezemuszemus

eşleriniz gidiyo geliyo e mine sende hamilelik var moral bozukluğu var geldi bahar ayları normaldir benimde ağlayasım var uykusuzluktan bi yatsam aralıksız uyuyabilir miyim acaba çok merak ediyorum

gez tabi canım sen burdaki herkesin yerine gez. biz gezemiyoruz benimki daha doğmadan eve bağladı beni. asude desen dün bebek çıldırmasın diye gezemeden geri gelmiş. büşra desen onun bebişte yaramaz. sen 4 kişilik gez :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…