izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

cnm dışardaki kimseye güven olmaz gerçekten hele tanımadığın insanların içindeysen hiç güvenilmez doğrusunu yapıyosun bende arada bir bakıyorum ama günümüzde o cinayet olayları o kadar arttıki korkmakta haklıyız seka park güzel gerçekten bende gittim gezilecek yer orda otursam ben evde durmam sanırım:jeyyar: önümüz yaz zaten bebişleride çıkartıcaz zaten onlarda dışarıyı ister ben kızımı dışarı çıkartayım çok huzurlu oluyo o gün neşeli oluyo hergün evde oda sıkılıyo sırnaşık şey

doğru söylüosun valla o yüzden izlemiyorum haberde fazla:) çok üzülüyorum yoksa kötü oluyorum
allah korusun hepimizi kötülerden

sen karşıdaydın dimi canım ben plajyolunda oturuyorum şimdi sekaparkla birleşti bikaç sefer burdan çıkıp sekaparka yürüdük çok güzel oldu birleşme yeri hatta orda ablamla bende baya oynadıkD ama işte sudeniz arabasında durmuyor keşke ablam çalışmasaydı hergun gelir çıkardık ama tekim malesef :)
ben hiç izlemedim o programı ama izleyince paranoyak oluyo insan anladıım kadarıyla..en iisi yine izlemiim:)
işin çok inciğini cinciğini araştırıyorlar canım artık havadan nem kapar olmştum hamileyken hep izliyodum o ilknur cinayetinde okadar çok şüpheli vardı ki ogunden sonra kapıcıya kapı açmamaya başladım adamın ne günahı varsa haha
paranoyak olmak için programlara gerek yok haberlerde yetiyo

öyle valla canım haberlerdede bikere bi kadını elektrk idaresinden geliyoruz demşler uniformalı adamlar 2 bileziği için öldürmüşler meger takip etmişler falan filan hiç unutamıyorum o olayı düşünsene 2 bilezik için yani birazda fazla üstünde duruyorlar insanın bilinç altına gidiyor haliyle

bu arada herkeslere günaydın sudeniz herzamanki formunda çığlık çığlığa biraz ortalıgı toparlamaya çalşyrum farkettim de son zamanlarda bişey yazarken hep ayakta yazıyorum hiç oturupta şöyle güzel güzel yazamıyorum sırtım agrıdı vallahi ama hep ayakta olmak zorundayım her an bişey yapabilir ):))

günaydın büşracım
ben bi ara rüyamda birileri beni öldürmeye çalışırken falan görüyodum o derece paranoyaklaşmıştım :))

ne tesadüf bende ayaktayım oturmamla kalkmam bir oluyo oğlum oturtmuyo sağolsun :))

ya bu gibi olaylar annemlerin zamanında da olurmuş hala oluyo yani yeni yeni olan şeyler diil, kötü adammı yok dünyada bisürü. ben apartmanın altından çalınan zillerde kapıyı açmıyorum, katta olursa da bakıyorum tanımıosam açmıyorum. tedbirli olmakta fayda var tabi.kapıcıya açıyorum ama valla:):)

günaydın büşracım
ben bi ara rüyamda birileri beni öldürmeye çalışırken falan görüyodum o derece paranoyaklaşmıştım :))
ayy hele benim rüyalar film şeridi mübarek DD
ne tesadüf bende ayaktayım oturmamla kalkmam bir oluyo oğlum oturtmuyo sağolsun :))
ben sandalyeyi hiç çekmiyorum bile canım direk sandalyenin arkasından ayakta yazıyorum sonra devam ediyorum toparlamaya falan yoksa bütüngün iki yakam bir araya gelmiyor:))

iyi yapıyorsun canım benimki biraz fazla farkındayım ama kapıcımız universitede bir hocam vardı ona çok benziyor birazda ordan gıcık kapıyorum sanırım DDD

bu arada bende içtim 1 litre suyumu bir kupada yeşilçayımı ohhh gitsin kilolar bu hafta kilo verdim nihayet :))

günaydın güzel bayanlar... a.s.

bende şöyle bir baktım, bugün geç uyandım o yüzden hemen gidip kahvaltımı yapmam

gerekiyor. yine gelicem .
cokacimcoook

kaçmadım kaçmadım:) odamı topladım geldimm,, şimdide mutfağı halledicem karar verdim işleri erken bitircem artıkk gün bana kalsın diye, derslere iice yoğunlaşmam lasım iki ay kaldı uyumakla olmuycakk:)

ben suyu kilo vermek için içmiyorumm sağlığım için içiyorummm hihi bakın ilk etkisini söyliimmmii sabah suyu içtikten sonra hemen tuvalete gidiosunuzz öle sorunları olanlar varsaa:):)benim yoktu ama şimdi daha iyi:)daha fazla açıklama yapmiim en iisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…