cnm dışardaki kimseye güven olmaz gerçekten hele tanımadığın insanların içindeysen hiç güvenilmez doğrusunu yapıyosun bende arada bir bakıyorum ama günümüzde o cinayet olayları o kadar arttıki korkmakta haklıyız seka park güzel gerçekten bende gittim gezilecek yer orda otursam ben evde durmam sanırım:jeyyar: önümüz yaz zaten bebişleride çıkartıcaz zaten onlarda dışarıyı ister ben kızımı dışarı çıkartayım çok huzurlu oluyo o gün neşeli oluyo hergün evde oda sıkılıyo sırnaşık şeyah ah sudeniz hanımda arabasında dursa bende hergun sahile insem ama nerdeeee gerçi her vakitte inilmez sahile tek başına sekapark olsa yine bir derece plajyolu gündüz ıssız sakin oluyor korkarım valla genelde polis oluyor hemen aşşağıda ama bazende olmuyor televiyonda müge anlıyı izlemekten kapıcıya bile kapı açmıyorum kızlar eşim veriyor çöpleri eşim yoksa ben hiç duymazdan geliyorum ne yapayım :)) artık müge anlıyıda izlemyorum
sen karşıdaydın dimi canım ben plajyolunda oturuyorum şimdi sekaparkla birleşti bikaç sefer burdan çıkıp sekaparka yürüdük çok güzel oldu birleşme yeri hatta orda ablamla bende baya oynadıkcnm dışardaki kimseye güven olmaz gerçekten hele tanımadığın insanların içindeysen hiç güvenilmez doğrusunu yapıyosun bende arada bir bakıyorum ama günümüzde o cinayet olayları o kadar arttıki korkmakta haklıyız seka park güzel gerçekten bende gittim gezilecek yer orda otursam ben evde durmam sanırım:jeyyar: önümüz yaz zaten bebişleride çıkartıcaz zaten onlarda dışarıyı ister ben kızımı dışarı çıkartayım çok huzurlu oluyo o gün neşeli oluyo hergün evde oda sıkılıyo sırnaşık şey
işin çok inciğini cinciğini araştırıyorlar canım artık havadan nem kapar olmştum hamileyken hep izliyodum o ilknur cinayetinde okadar çok şüpheli vardı ki ogunden sonra kapıcıya kapı açmamaya başladım adamın ne günahı varsa hahaben hiç izlemedim o programı ama izleyince paranoyak oluyo insan anladıım kadarıyla..en iisi yine izlemiim:)
paranoyak olmak için programlara gerek yok haberlerde yetiyo
ayy hele benim rüyalar film şeridi mübarekgünaydın büşracım
ben bi ara rüyamda birileri beni öldürmeye çalışırken falan görüyodum o derece paranoyaklaşmıştım :))
ben sandalyeyi hiç çekmiyorum bile canım direk sandalyenin arkasından ayakta yazıyorum sonra devam ediyorum toparlamaya falan yoksa bütüngün iki yakam bir araya gelmiyor:))ne tesadüf bende ayaktayım oturmamla kalkmam bir oluyo oğlum oturtmuyo sağolsun :))
ya bu gibi olaylar annemlerin zamanında da olurmuş hala oluyo yani yeni yeni olan şeyler diil, kötü adammı yok dünyada bisürü. ben apartmanın altından çalınan zillerde kapıyı açmıyorum, katta olursa da bakıyorum tanımıosam açmıyorum. tedbirli olmakta fayda var tabi.kapıcıya açıyorum ama valla:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?