izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

hiç belli olmuyo nasıl uyuyacağı şeymacım bazen emerek uyuyo bazen yattığı yerde dalıyo bazen kucağımda gezdirerek uyuyo şimdi üçünüde denedik en sonunda kucağımda gezdirerek uyuttum ama bi türlü dalamadı

yok ya kayınvalidemin öyle çerkez adetleri falan yok şimdi o konuda bişey diyemem :))

bi taraftan bulaşmış herkese çerkezlik:) afiyet olsun minee bende şimdi yapıorum kahvaltımı:) çerkez adetleri güseldir yaf ama bazen çok katıdır. şimdi kalmadı ama öle herkes daha rahat:)

afiyet olsun mine sanada şeyma benim bildiğim baya katıymış adetleri ama Allahtan kayınvalidem uygulamıyo :) yugoslavların çok katı hala uyguluyolar arkadaşım varda diyorum size gelin gelinmez :))

bizde gelinler rahattır ama genç kızlara yüklenilir zaten:) mesela büyüklerin yanında çocukarını sevemessin ayıp olur:) bu saçmadır yani:)yugoslavları hiç bilmiyorum ben

tşk ederşim kızlar.. ya bende birşeyi öğrendim kayınpederin yanında çocuğunu kucağına almak ayıp kaçıyormuş.. hönk oldum kafamçokkarıştı acaba mantığı nedir bunun yani illaki bir sebebi vardır ama çok saçma değilmi yahu ?

yugoslavlar gelin olduğu zaman evlendiğinin tam kaçıncı günü hatırlamıyorum ama bi yemek yapıyolarmış hanımlara ve gelin gelinlikle hizmet ediyomuş ve 3 gün mü ne arka arkaya yalan olmasın büyüklerine ikram yaptı kapıdan çıkacak arkasını dönemez geri geri çıkarlar falan daha neler neler hepsinin böyle mi bilmiyorum ama arkadaşımın böyle yapıyolar yani

valla niye ayıp kaçacak saçma bişey bence açıklamaları da genelde saçma oluyo öyle şeylerin

ben alırımki çocuğumu kucağıma yani mantığım hiç bir şekilde kavrayamadı bu olayı kafamçokkarıştı

kayınvalideminde öyle acayip şeyleri var bana mantıksız geliyo oğlumu ilk kez yıkayacağız göbek bağı düştü annemle babamda heveslendiler bizde gelelim diye 2 torunları var zaten abimin kızı var benim oğlum kayınvalidemde 4 torun var neyse öğleden sonra yıkayacağız hadi kayınvalidemide arayayım dedim belki gelmek ister hemen aa çocuk öğleden sonra yıkanmaz ama neyse :1shok: neden dedim öyle derler öyle derler de neden mantığı ne bilmem öyle derler bazı şeylere körü körüne inanıyo büyükler sağolsun

temel mantığı büyüklere saygıdır. bide şey var kayınpederine gelinlik yaparsın fısıltıyla konuşursunn sadece yanında, eğer o isterse maddi bişi verir konuşman içinn:) bununda temelinde saygı vardır. inanılmaz önemli bizde saygı:) ama dediim gibi tabi saçma bazılarıı

minecim sağ salim 9 ayı tamamlarsın inşallah bende tekrar bir uyku savaşını kazanıp geldim bakalım uyur inşallah benim bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…