izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam kızlar.Bayadır giremiyodum.Oğlum geçen hafta çok hastalandı onunla uğraştık.ıştende izin aldım.Anca kendine geliyo çocuk
Sizler nasılsınız

Kızlar unutmadan söyliyim.aşı yaptırdığınız gün bebişlerinizde hiç bişeyin olmamasına çok dikkat edin yani bi kırgınlık,hastalık belirtisi falan.Biz nerdeyse 1 haftadır aşı yüzünden çekiyoruz.Aman dikkat

hülyacım benim oğlumun 2 ayda hiç bi gelişim gösterceğine inancım kalmadı sağolsun öyle tembelki kuzenide 2 yaşına doğru yürüdü gerçi o emekliyodu en azından
lapetus çok geçmiş olsun bakalım bizim neler olacak off off

sağol canım aşı yaptırdığımız gün çocuğun kulağı boğazı kızarfbmış.yeni yeni belirtileri başlamış.Üstüne aşıda yaptırınca kötü oldu çocuk.Bi ara 39 du ateşimiz.Şimdide hiç bişey yediremiyorum.Yesede çıkarıyo hemen.En azından ateşi çıkmıyo onada şükür.

lapetusum çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım
asudecim canım hiç anlamıycaksın bile bunların hhepsi 1 kaç gun içinde gelişen olaylar
bir anda emeklemeye başlıyorlar sonra tutunarak kalkmak sonra evi talan etmek
ardından ellerini bırakarak duruyorlar sonrasını daha ögrenmedim :))
nisanurum canım sende merak etme yaşıtlarından geri kalmaz her çocugun kendine göre değişiyor malesef sabah dediğim bakkalın torununu bugünde sahile inerken gördük 10 aylık başlamış yürümeye bebeğine göre değişiyor hepsi bir olmuyor misal bende 14 aylık yürümüşüm
eninde sonunda yürüyecekler inşallah bekleyelim bakalım heycanla :))

Hayatım gene öyle büyük değilki yiğitte yaşında yürüdü.Yürüyene kadarda doğru dürüst ne emekledi nede sıraladı.Bazı çocuk emeklemezmiş.Belki seninkide öyle olacak.

kayınvalidemler dün çorba gibi deyince sinirlerim bozuldu o kadar çok takmıyodum ama sağolsunlar kafama takılıyo şimdi

sağol canım teşekkür ederim.aman aklınızda bulunsunda aşı olayına dikkat.

ya bizimde haziran sonu kıyamet kopacak off stres oldum şimdiden ortalığı kaldıracak ayağa eyvahedigeldismile

asudecim benim kızımada hamur gibi diyolardı şöyle laflar diyolar ya çok kızıyorum yaaa insan moral bozmak için konuşurmu annelerin yüreği almıyo işte böyle lafları sanki kendileri anne olmadılar
doktoru bir sıkıntı görmediği sürece hiç bozma canım en nihayetinde saglıgı sihati yerinde olduktan sonra isterse 3 yaşında yürüsün canı saolsun tosunun

doktorumuz baktı zaten ayakta duruşuna falan çok sağlam basıyo dedi güzelde basıyo dedi istemiyo daha demekki dedi ama anlatabilirsen onlara acaba ilgilenmiyomuymuşum hep kucağımda mı gezdiriyomuşum alsanaalsanasmile

herkes çok bilir zaten böyle şeylerde felaket tellalcısı olurlar yaa işte ben onlara anne demiyorum kızlar ne olursa olsun anneliği bilen biri durduk yere olmadık saçmalıklarla bir anneyi böyle üzemez hiç hakları yok kendisi istemediği sürece zaten yapmaz canım benim komşumun kızıda 9 ay hamur gibiymiş yıgılıyomuş falan herkes konuşup üzüyomuş onu sonradan bir açılmış çocuk zehir gibi valla maşallahı var şimdi 3 yaşında falan okadar akıllıki büyümüşte küçülmüş sanki

bi de şimdi kuzeni var kaynımın kızı oldu oğlumdan 2 ay küçük bayadır desteksiz oturuyo emekliyo yemekleride nasıl yiyo anlatamam ondan kıyaslıyolar ya 5 tane çocuk büyütmüş kendi diyo 5 i bir değil diye o bebeğin abiside neredeyse 2 yaşında yürüdü 2,5 yaşını geçti hala konuşmuyo gidin onunla uğraşın :mymeka:

boşver asudecim kimseyi memnun edemessin illaki bişey bulurlar hiçbişey bulamasalar dişlerine takarlar kilosuna takarlar çok hareketli olsa ona takarlar :)))

öyle valla büşra napalım benim oğlumda böyle kendine has bi çocuk :)) bazen sinirlenip diyesim geliyo ben böyle doğurdum beğenmiyosan sevme :)))

asude çok normal bi bebeğin var.ınsanlar neden böyle anlamıyorum.Ama insanların ağzıları torba değilki büzesin.Sen hiç takma kafana.benim yan komşumun kızı nerdeyse 2 yaşında yürüdü.Ama şimdi koşuşturuyo.Her çocuk farklıdır.Benim üzüldüğüm yavrunda daha 10 aylık bilmeyen 1,5-2 yaşında falan sanacak çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…