izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

selam herkese....

yokluğum bu kadar belli oldu mu yaw kaydirigubbakcemile3

şaka şaka eşim işte olduğu için ikametgah vb belge işlerine koşturmak bana kaldıda ondan

yoktum bugün...

çok şükür kavuştuk alkisalkisalkis

mrb kızlar bende iki gündür uğrayamadım buraya nasılsınız
hafta sonu evimin temizliğiyle uğraştım camdı perdeydi halıydı sil süpür dolapları temizle et derken anca fırsat bulabildim halada bitmedi işim hiç bitmiyo valla ama rahatladım aradan çıktı havada güzeldi iyi oldu valla zemuszemus

yurutece bınıo galıba resımde ole gordmm..yurutece bınen cocukk emeklemezde yurumeye baslarr emeklemeden once..ole bılıorumyanı
yok cnm yürüteci önermiyo dr lar bizim dr umuz kesinlikle koyma dedi nettende okudum bacak kaslarını çalıştırmıyomuş ki ben biraz koydum kızımı parmak ucunda yürümeye alıştı şimdi düzeldi allaha şükür en iyisi yerde emeklemsi :lepi:
ayy valla bende oğlun sandım meğersem senmişsin ne kadar benziyo hakketende maşallah hamileyken kendine çokmu baktın sırnaşık şey

ayy valla bende oğlun sandım meğersem senmişsin ne kadar benziyo hakketende maşallah hamileyken kendine çokmu baktın sırnaşık şey
aksine babasına benzesin diye hep babasına bakıyodum doğduğunda babasının kopyasıydı şimdi bana çok benziyo bakalım değişecek mi :))

bazı insanlar görüp aa aynı babası diyolar ama bebeklik resmimi görenler bana çok benzediğini anlıyolar babasına da benziyo ama çok fazla değil :)

kızlar gunaydınlar siftah benden bereketi sizden :)))
benim kızım azcık bana azcık babasına genel olarakta teyzoşuna benziyor :))) hatta babamada benziyor DD
işin aslı eşimle benide çok benzetirler evlenene kadar herkes akrabalık varmı çok benziyosunuz demişti
sanırım oyuzden kızım benim aileme ve eşime benziyor :)
gözlerini babamdan almış maviş
ama ben bana hiç benzetemiyorum ya herşeyinin bana benzemesini çok istemiştim
ben çok uysal bir çocukluk geçirmiştim
sürekli peki annecim tamam annecim olur annecim diyen bir çocuktum :))
bu arada ben kızımı yürütece koydum kızlar
ama öyle uzun saatler bırakmadım üstünde
ama yürütece koyana kadar kızım nasıl tembeldi anlatamam size 5. ayın sonunda başladım 5 dk ile başladım yavaş yavaş arttı
ama nasıl hareketlendi algısı nasıl açıldı anlatamam size herşeyin yerini kısa zamanda ögrendi mutfagı ögrendi beni göremediğinde geldi falan
ama 7. ayı doldugunda ya da 8. ayda daha bindirmedim şuan hatırlamıyorum zaten oturmaya başlamıştı
kendi haline bıraktım oturdu oynadı sonra emekledi hala pırpır emekliyor
ama artık beni hiç takmıyor dünden beri ben salonda otururken kalkıp oturma odasına kendi odasına mutfaga dış kapıya falan kaçıyor çok zorluyor beni ama ben salondan çıksam aglıyor kendisi çıkıp gidince güzel ohhh :)))
ayy çenem düştü sabah sabah nede çok şey yazdım :))

günaydın büşra
bende yürüteç belki bizimkinin tembelliğini geçirir diye koydum ama bizimki yürüteçten daha uzun olduğu için hiçbir işe yaramadı çok tembel benimki :))

gunaydın canım
emirin boyu kaç cm asudecim
kaçıncı ayda koymuştun canım ben biraz erken koydum zor alıştı ama alışıncada bayıldı hala görünce binmek istiyor ama açmıyorum :))

76 cm boyu bende 7 ay olmadan koydum ama hiç istemedi sonra 7,5 aylıkken falan koydum sadece önündeki oyuncakla ilgilendi şimdide uzun geliyo

olsun canım öylede böylede yürüyecekler
tabi boy uzadıkça olmuyor en son düştü sudeniz zıplamaya çalışırken :)) oda ozaman 76 cm falandı şimdi 80cm oldu değiştiğimiz her dr uzun olacak bu kız diyor inşallah diyorum bende :))

oh maaşallah ne güzel boylu hakikaten bende diyorum oğlum çok uzun değil bu yürüteçleri mi kısa bebeklere göre yapıyolar nedir yürüyecek elbet bakalım daha vakit gelmedi demekki :))

yok canım bence ayına göre gayet iyi boyu maşallah ama gerçekten yürüteçler kısa ya ben erken bindirmeseydim dahada bindiremezdim birde bindirmeye başladıktan 2 ay snra kalça ultrasonu çektirdik hani diyorlar ya kalça çıkıgı yapar diye bir sıkıntı olurmu diye merak ettik şükür çok saglıklı çıktı
bizim altta bakkal var onun torunu sudenizle aynı gün dogdu maşallah nasıl güzel yürüyor tintin sudeniz parmak ucu basmıyor ama bırakıyoruz düz duruyor dizlerini büküp sonra oturuyor en fazla 1 adım atıyor çok tembel yaaa :)))

sudeniz iyi maaşallah ya benim oğlum asıl tembel :) yaşına yürür bence en fazla 1 2 ay geçer o da çok normal

slm kızlar yürüteçten bahsedilmiş bende kızımı koydum 7 aydan sonra daha koymadm kendini yürüteçten sıyırıyodu yerde yuvalanıyodu düşmüyodu elleriyke destekliyodu ayaklarınıda alttaki demirlere koyup kendini ittirip çıkıyodu içinden ee artık bunun işi bitmiş dedim kaldırdım ama o demirlere koyup kendini ayak ucuyla ittiriyodu şimdide halada çekyatta tutunurken bile ayak ucundan inş unutur yoksa dengesini doğru düzgün sağlayamaz zaten ayayk ucuna bastığı için bi o taraf bi bu tarafa sallanıp duruyo tam bassa sağlam basacak bakalım inş geçer yaşında yürüse bari yaşıtlarından geri kalmasa biraz tırsıyo düşcem diye ama yener herhalde daha 1 buçuk ayımız var yaşımıza girmemize şimdi sıralıyoda tutunarak inş bakalım

sudeniz iyi maaşallah ya benim oğlum asıl tembel :) yaşına yürür bence en fazla 1 2 ay geçer o da çok normal
cnm tembel değilki ayına göre normal bence yaşında yürür 2 ayda neler olur neler bebekler her hafta başka şeyler öğreniyo benim kızım mesala 10 ayına girmeden emeklemeye başladı şimdide emekliyo sıralıyo yaşına kadarda yürür sanırım benim eltimin oğlu 1 buçuk 2 yaşına yakın yürüdü poposunun üstünde gidiyodu heryerekaydirigubbakcemile3 çok tatlı olyodu ama çok tembeldi ayağının üstüne basmıyodu yaşında bastı yani tembel diyince eltimin oğlu geliyo aklıma inş benim kızım çekmez onaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…