yok cnm yürüteci önermiyo dr lar bizim dr umuz kesinlikle koyma dedi nettende okudum bacak kaslarını çalıştırmıyomuş ki ben biraz koydum kızımı parmak ucunda yürümeye alıştı şimdi düzeldi allaha şükür en iyisi yerde emeklemsi :lepi:yurutece bınıo galıba resımde ole gordmm..yurutece bınen cocukk emeklemezde yurumeye baslarr emeklemeden once..ole bılıorumyanı
ayy valla bende oğlun sandım meğersem senmişsin ne kadar benziyo hakketende maşallah hamileyken kendine çokmu baktın sırnaşık şeyannesinin küçük kopyası benim meleğim :)) babasınada benziyo ama o resimde babamız pek gözükmüyo :)) tek bebeklik resmi olduğu için adamın :)
benimde öyle şeyma ama artık tek eğlencem tv ve internet bişeyler buluyoruz seyredecek napalım :)
aksine babasına benzesin diye hep babasına bakıyodum doğduğunda babasının kopyasıydı şimdi bana çok benziyo bakalım değişecek mi :))ayy valla bende oğlun sandım meğersem senmişsin ne kadar benziyo hakketende maşallah hamileyken kendine çokmu baktın sırnaşık şey
istersin ama olmaz cnm aynı senin küçüklüğün babadanda almıştır bişiler a.saksine babasına benzesin diye hep babasına bakıyodum doğduğunda babasının kopyasıydı şimdi bana çok benziyo bakalım değişecek mi :))
cnm tembel değilki ayına göre normal bence yaşında yürür 2 ayda neler olur neler bebekler her hafta başka şeyler öğreniyo benim kızım mesala 10 ayına girmeden emeklemeye başladı şimdide emekliyo sıralıyo yaşına kadarda yürür sanırım benim eltimin oğlu 1 buçuk 2 yaşına yakın yürüdü poposunun üstünde gidiyodu heryerekaydirigubbakcemile3 çok tatlı olyodu ama çok tembeldi ayağının üstüne basmıyodu yaşında bastı yani tembel diyince eltimin oğlu geliyo aklıma inş benim kızım çekmez onaa.ssudeniz iyi maaşallah ya benim oğlum asıl tembel :) yaşına yürür bence en fazla 1 2 ay geçer o da çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?