öyle valla babası da emeklemeden yürümüş yaşına yakınmış belki oğlu da öyle olacak ama illa karışacaklar ya işte ne yapacaksın
geçmiş olsun cnm çok zor yaa aman onlar hasta olmasın allahım sağlık versin dayanamıyo insan:Saruboceq:selam kızlar.Bayadır giremiyodum.Oğlum geçen hafta çok hastalandı onunla uğraştık.İştende izin aldım.Anca kendine geliyo çocuk
Sizler nasılsınız
cnm benim kızımda senin oğlundan 1 hafta büyük 10 ayına kadar oturamıyodu yıkılıyodu şimdi emeklemeye başladı 10 ayına 1 hafta kala 2 3 haftadırda hem emekliyo hem yeni yenide sıralamaya başladı inan 1 haftada bile çocuk değişiyo 2 aya neler olur belki emeklemeden yürücek emeklemeyen çocuk daha çabuk yürür derler ama bilemiyorum ama tasalanma ya geç ha erken yürümeyen varmı sağlığı yerindeyse yürür merak etme cnmhem daha 10 aylık yavaş yavaş emekler yürür normali zaten ya yaşından yada yaşından bi kaç ay sonra bu kışa kalmaz onun yürümesi üzülme senhülyacım benim oğlumun 2 ayda hiç bi gelişim gösterceğine inancım kalmadı sağolsun öyle tembelki kuzenide 2 yaşına doğru yürüdü gerçi o emekliyodu en azından
lapetus çok geçmiş olsun bakalım bizim neler olacak off off
evet cnm 7 aylk yürüyen bebekler bile var bizimkilerde yürürler sağlıklı olsunlarda ha geç ha erken farketmezBsRNzM[/COLOR .!.:;13038869]lapetusum çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum canım
asudecim canım hiç anlamıycaksın bile bunların hhepsi 1 kaç gun içinde gelişen olaylar
bir anda emeklemeye başlıyorlar sonra tutunarak kalkmak sonra evi talan etmek
ardından ellerini bırakarak duruyorlar sonrasını daha ögrenmedim :))
nisanurum canım sende merak etme yaşıtlarından geri kalmaz her çocugun kendine göre değişiyor malesef sabah dediğim bakkalın torununu bugünde sahile inerken gördük 10 aylık başlamış yürümeye bebeğine göre değişiyor hepsi bir olmuyor misal bende 14 aylık yürümüşüm
eninde sonunda yürüyecekler inşallah bekleyelim bakalım heycanla :))
ayy amaaan bende çok yaşıyorum hatta bugün gösteriye gittik eltimin oğlunun ana okulu gösterisi vardı orda nisayla yaşıt bi çocuk vardı gördüm nisadan bile küçük zayıf duruyo o nisadan daha topluymuş daha iri yarıymış bide zayıf çocuklarla kıyaslıyo ya içimden yuhh yani diyorum yani kızım iri yapılı değil bunu kabullenemiyolar illa iri yapılı eli yüzü yumuk yumuk olacak yahu olmuyo işte kızım az alıyo zayıf yapılı minyon tipli ama anlamıyolar bende hiiç takmıyorum valla seven böle sevsin elimden gelen bu ki en iyisini anneler yapar benden iyi bakacak birisinide bilmiyorum güya onlar 5 çocuk bakmışlar biz bilemiyomuşuz cahilmişiz asıl onların zamanında cahillik varmış şimdiki zamanda cahilmi kaldı elimizin alında internet var öğrenmek istediğin herşeyi öğrenebiliyosun dr lar var onlarda yol gösteriyo yani cahil kalmadı o öncedende bende kabul etmiyorum kaynanam benimle birlikte onca şey öğrendi sağma makinesini bile bilmiyodu benle öğrendi dahada neler yani bende cahilsem gerisini düşenmiyorum :jeyyar:kayınvalidemler dün çorba gibi deyince sinirlerim bozuldu o kadar çok takmıyodum ama sağolsunlar kafama takılıyo şimdi
hee kız bide bizim çocuklarda olmadı hiç bizimkilerde olmaz diyolar yahu senin çocuğunla benim doğurduğum çocuk birmi babası ya çocuk baba taraflı oluyo ya tamamen çocuk bizim diyolar anneleri bi kenara atıyolar benim kaynanamda babası kılıklı aynı babası çocuk sahibine çeker sanki babası doğurdu babası büyütüyo ben doğurdum ya iş bitti artık çocuk daha çok babaya çekermiş ne alakaysa halbuki anne 9 ay karnında taşıyo annenin kanıyla 9 ay yaşıyo gelişiyo asıl anneye daha çok çekmesi lazım sinir oluyorum:umursamaz:bi de şimdi kuzeni var kaynımın kızı oldu oğlumdan 2 ay küçük bayadır desteksiz oturuyo emekliyo yemekleride nasıl yiyo anlatamam ondan kıyaslıyolar ya 5 tane çocuk büyütmüş kendi diyo 5 i bir değil diye o bebeğin abiside neredeyse 2 yaşında yürüdü 2,5 yaşını geçti hala konuşmuyo gidin onunla uğraşın :mymeka:
geçmiş olsun cnm çok zor yaa aman onlar hasta olmasın allahım sağlık versin dayanamıyo insan:Saruboceq:
Sağol canım Allah herkesin yavrusunu korusun
hee kız bide bizim çocuklarda olmadı hiç bizimkilerde olmaz diyolar yahu senin çocuğunla benim doğurduğum çocuk birmi babası ya çocuk baba taraflı oluyo ya tamamen çocuk bizim diyolar anneleri bi kenara atıyolar benim kaynanamda babası kılıklı aynı babası çocuk sahibine çeker sanki babası doğurdu babası büyütüyo ben doğurdum ya iş bitti artık çocuk daha çok babaya çekermiş ne alakaysa halbuki anne 9 ay karnında taşıyo annenin kanıyla 9 ay yaşıyo gelişiyo asıl anneye daha çok çekmesi lazım sinir oluyorum:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?