izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

öyle valla babası da emeklemeden yürümüş yaşına yakınmış belki oğlu da öyle olacak ama illa karışacaklar ya işte ne yapacaksın

Asude bu arada oğlumla fotoğrafımızı yükledim.Bakabilirsin canım.biraz mink olmuş ama.Düzelticem bi ara.Biraz da eski foto.Bu bilgisayarda bu vardı o yüzden.

akannehir
öyle valla babası da emeklemeden yürümüş yaşına yakınmış belki oğlu da öyle olacak ama illa karışacaklar ya işte ne yapacaksın

İnan şuan senin bıdık koşsaydı bile söyleyecek başka bişey bulacaklardı.Hele senin taktığını görünce dahada üstüne geliyolardır.

onlara belli etmiyorum doktoruna sordum gelişimiyle ilgili herşey normal diyorum ama kayınvalidem sağolsun işine gelince doktordan profesör kesilir

Doktor normal dedikten sonra hele hiçbişeyi dert etme.Hele ki daha küçük yavrun.Kayınvalideler ne olsa bi kulp bulurlar zaten

herşeyi onlar biliyolar ya annemde bebek büyütmüş ama ne bana ne gelinimize bilmişlik yaptığını görmedim yapıyla alakalı heralde ben öyle olmam inşallah diye dua ediyorum hep

asudecim biraz sert tepki ver kızdıgını belli et kendi kendini yediğini anladıklarında üstüne daha çok gelirler
bende çok çektim aynı dertten sudenize bulmadıkları şey kalmadı ama tepkimi her seferinde belirtince onlar çekinmeye başladılar bişey söylemeye

selam kızlar.Bayadır giremiyodum.Oğlum geçen hafta çok hastalandı onunla uğraştık.İştende izin aldım.Anca kendine geliyo çocuk
Sizler nasılsınız
geçmiş olsun cnm çok zor yaa aman onlar hasta olmasın allahım sağlık versin dayanamıyo insan:Saruboceq:
cnm benim kızımda senin oğlundan 1 hafta büyük 10 ayına kadar oturamıyodu yıkılıyodu şimdi emeklemeye başladı 10 ayına 1 hafta kala 2 3 haftadırda hem emekliyo hem yeni yenide sıralamaya başladı inan 1 haftada bile çocuk değişiyo 2 aya neler olur belki emeklemeden yürücek emeklemeyen çocuk daha çabuk yürür derler ama bilemiyorum ama tasalanma ya geç ha erken yürümeyen varmı sağlığı yerindeyse yürür merak etme cnmhem daha 10 aylık yavaş yavaş emekler yürür normali zaten ya yaşından yada yaşından bi kaç ay sonra bu kışa kalmaz onun yürümesi üzülme sen
evet cnm 7 aylk yürüyen bebekler bile var bizimkilerde yürürler sağlıklı olsunlarda ha geç ha erken farketmez
kayınvalidemler dün çorba gibi deyince sinirlerim bozuldu o kadar çok takmıyodum ama sağolsunlar kafama takılıyo şimdi
ayy amaaan bende çok yaşıyorum hatta bugün gösteriye gittik eltimin oğlunun ana okulu gösterisi vardı orda nisayla yaşıt bi çocuk vardı gördüm nisadan bile küçük zayıf duruyo o nisadan daha topluymuş daha iri yarıymış bide zayıf çocuklarla kıyaslıyo ya içimden yuhh yani diyorum yani kızım iri yapılı değil bunu kabullenemiyolar illa iri yapılı eli yüzü yumuk yumuk olacak yahu olmuyo işte kızım az alıyo zayıf yapılı minyon tipli ama anlamıyolar bende hiiç takmıyorum valla seven böle sevsin elimden gelen bu ki en iyisini anneler yapar benden iyi bakacak birisinide bilmiyorum güya onlar 5 çocuk bakmışlar biz bilemiyomuşuz cahilmişiz asıl onların zamanında cahillik varmış şimdiki zamanda cahilmi kaldı elimizin alında internet var öğrenmek istediğin herşeyi öğrenebiliyosun dr lar var onlarda yol gösteriyo yani cahil kalmadı o öncedende bende kabul etmiyorum kaynanam benimle birlikte onca şey öğrendi sağma makinesini bile bilmiyodu benle öğrendi dahada neler yani bende cahilsem gerisini düşenmiyorum :jeyyar:
hee kız bide bizim çocuklarda olmadı hiç bizimkilerde olmaz diyolar yahu senin çocuğunla benim doğurduğum çocuk birmi babası ya çocuk baba taraflı oluyo ya tamamen çocuk bizim diyolar anneleri bi kenara atıyolar benim kaynanamda babası kılıklı aynı babası çocuk sahibine çeker sanki babası doğurdu babası büyütüyo ben doğurdum ya iş bitti artık çocuk daha çok babaya çekermiş ne alakaysa halbuki anne 9 ay karnında taşıyo annenin kanıyla 9 ay yaşıyo gelişiyo asıl anneye daha çok çekmesi lazım sinir oluyorum:umursamaz:

Sizinkiler gene babaya benzetiyo bizimkiler bi ara takmışlardı oğlum için eşimin dayısının oğluna benziyo diye.Tıpatıp aynıymış.Çocuklarıda o kadar yengesine ve kendi ananesine benziyoki anlatamam.Gülüp geçiyodum.En son eşimin kendi abisi kızdı.Nasıl ona benziyo, o bize benzemiyo ki bizimki için bu ona benzesin dedi.Bıraktılar sonra.malesef oluyo böyle şeyler.

hülyacım bana normal geliyo zaten ama işte kayınvalidem takar kafaya insanın beynini yer eşimde diyo anne normal diye ama ne bileyim böyle sanki çorba gibi diyo eşimde doktorumuz çok iyi olduğunu söyledi diyince tabi sağlıklı olsunda diyo hemen kaydirigubbakcemile bazen oğluma annem demiyomu sinir oluyorum ben doğurdum ben taşıdım ben büyütüyorum zerre emeğin yok ne annesi diyesim geliyo belki bu kadar sinir olmasam batmayacak ama acayip batıyo demesin ya dediğin gibi bize çekemez onlara göre onlara göre çocuk erkek tarafının yasakkelime malesef değil bi de şimdi bana benziyo ya eminim nasıl koyuyo onlara off içim daraldı sabah sabah kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın bu arada gelen olursa bugün :))

topiği yeni gördüm merhaba diyeyim dedim.hayırlı olsun topiğiniz.ben geride kalmışım ama. :)

bende değirmenderedeyimm, tam ortası, burayı es geçmişsin:)
karamürsel sahiline bi kere gitmişitm çok beğenmiştim:)
asude nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…