- Konu Sahibi elayaamber1
-
saydığınız doktorları bende araştırıyorm çok kararsızım araştırmalarıma göre hepsi birbirinden iyi ama beni en çok hangisinin daha uyguna estetik yaptığı ilgilendiriyor
ben izmitte konak has. ameliyat oldum. kbb uzmanı yaptı ameliyatımı bazı şikayetlerim devam etmesinden kaynaklı 2. ameliyatımı olacagım.Bu sefer plastik cerrah ile birlikte giricekler ameliyata
canım senin deviasyon ve estetik amaçlımıydı acaba doktorun kim öğrenebilrmiyim??
evet her ikisiydi kbb uzmanı levent bey yaptı.2. ameliyat için bu ay gidicem bu sefer plastik cerrahıda giricek sanırım
emre üstündağ, yasin ünal, zübeyir örter, tonguç işken, hakan ağır... evet hangisi en iyisini yapıyor?? bi karar veremedim ya.. istanbulda gittim doktora ama ben burda ameliyat olmak istiyorum lütfen yardım edin.. Ameliyat olan arkadaşlar...
. Çok uğraşmak gerek. Acaba acıbadem hastanesinde iyi bir estetik cerrah varmı ve fiyat nasıl bilginiz varmıVe hakan bey bi ay yokmus yeni zelandaya gitmis
Zübeyr'i bey nerede hangi hastanede muayene ve ameliyat ücretleri nasıl arkadasim(null)
. Çok uğraşmak gerek. Acaba acıbadem hastanesinde iyi bir estetik cerrah varmı ve fiyat nasıl bilginiz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?