Jade ile süslü kızının yaptığı :)

jade

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
2.913
18
358
İstanbul
Kutunun ilk halini çekmeyi hiç düşünmemiştim.
Sağlam bir kartondan kutuydu,işyerime kargoyla gelen... :90:
Çok beğendim eve götürdüm ...
Kızımla odası için kapladık ...

Son düzenleme:
Allah'ım Maaşallah kutudan cok kızınıza baktım cok tatlı ve cok güzel ya Allah sizlere bagıslasın.. sac rengi hele keske benimde sacım öle olsada her ay dip boyasından kurtulsam :))

kutuda cok şirin olmus odasına fıstıgımın :) güle güle kullansın.

Aynen canım aynen boyadan kurtulsak... işallah değişmez diycem ama daha sarıydı bebekken koyulaşıyor
Çok teşekkür ederiz ablası

çok güzel olmuş canım. neyle kapladınız? ben de değerlendirmek isitıyorum kutularımı..

ayy ben o kutudan cok prensese baktım masallahhh cok guzel bı kız
annecıgıyle neguzelde etkınlık yaparmıs ellerınıze saglık

çok güzel olmuş kızının minik ellerine sağlık

eveeet kızın hakkatende çook tatlı Allah kem gözlerden sakınsın nazar değmesin.bahtıda kendi gibi güzel olsun...

çok güzel olmuş canım. neyle kapladınız? ben de değerlendirmek isitıyorum kutularımı..
Yapışkanlı kaplıklar var canım defter kabı gibi ondan alıp yapıştırıverdik...

ayy ben o kutudan cok prensese baktım masallahhh cok guzel bı kız
annecıgıyle neguzelde etkınlık yaparmıs ellerınıze saglık
Bayılıyo herşeyde illaki eli değecek...
Çok teşekkürler...

çok güzel olmuş kızının minik ellerine sağlık
Saol tatlımm...

eveeet kızın hakkatende çook tatlı Allah kem gözlerden sakınsın nazar değmesin.bahtıda kendi gibi güzel olsun...
Amiiinnnnnn...

güzel kızının ellerine sağlık. ALLAH nazardan saklasın çok güzel bir kızınız var.geleceği hep mutluluk ve sağlık olsun.güzel yanaklarından öpün benim için .sevgiler

güzel kızının ellerine sağlık. ALLAH nazardan saklasın çok güzel bir kızınız var.geleceği hep mutluluk ve sağlık olsun.güzel yanaklarından öpün benim için .sevgiler
teşekkür ederim canımm..
Ayy kutudan çok kızıma yorum var çok sağolun ablaları teyzelerii...

bende kutudan çok minik cadıya baktım maaşallah poposunu kaşıyın çooook tatlı...

kutunuz çok güzel olmuş ama kızında çok tatlı maşallah allah bağışlasın

canım ya kızın ne kadar cok benzıyor sana allah nazardan saklasın ayrıca kutunuzdaaa ccoookkk guzelll

oyy maşallah cok tatlı pozunu sevsınler..:)
kutuda ck güzel olmus.. cimcimenin odasında işe yaramış:)

maşallahçok güzel bir kızın var.birlikte bişeyler yapabilmek ne güzel değilmi:13:kutuyuda beğendim ama o fıstığı çok feci beğendim

canım ya kızın ne kadar cok benzıyor sana allah nazardan saklasın ayrıca kutunuzdaaa ccoookkk guzelll

oyy maşallah cok tatlı pozunu sevsınler..:)
kutuda ck güzel olmus.. cimcimenin odasında işe yaramış:)

maşallahçok güzel bir kızın var.birlikte bişeyler yapabilmek ne güzel değilmi:13:kutuyuda beğendim ama o fıstığı çok feci beğendim

çok güzl ya kızınızda çok tatlı

maşaallah çok ama çok tatlı kızın varmış canım Allah nazarlardan saklasın..
Amiinnn arkadaşlar çok teşekkür ederim :97:

kutunun sahibine bayıldımmm bayıldımmm Allah ın gücü kudreti işte maaşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…