Allah'ım Maaşallah kutudan cok kızınıza baktım cok tatlı ve cok güzel yaAllah sizlere bagıslasın.. sac rengi hele keske benimde sacım öle olsada her ay dip boyasından kurtulsam :))
kutuda cok şirin olmus odasına fıstıgımın :) güle güle kullansın.
Yapışkanlı kaplıklar var canım defter kabı gibi ondan alıp yapıştırıverdik...çok güzel olmuş canım. neyle kapladınız? ben de değerlendirmek isitıyorum kutularımı..
Bayılıyo herşeyde illaki eli değecek...ayy ben o kutudan cok prensese baktım masallahhh cok guzel bı kız
annecıgıyle neguzelde etkınlık yaparmıs ellerınıze saglık
Saol tatlımm...çok güzel olmuş kızının minik ellerine sağlık
Amiiinnnnnn...eveeet kızın hakkatende çook tatlı Allah kem gözlerden sakınsın nazar değmesin.bahtıda kendi gibi güzel olsun...
teşekkür ederim canımm..güzel kızının ellerine sağlık. ALLAH nazardan saklasın çok güzel bir kızınız var.geleceği hep mutluluk ve sağlık olsun.güzel yanaklarından öpün benim için .sevgiler
canım ya kızın ne kadar cok benzıyor sana allah nazardan saklasınayrıca kutunuzdaaa ccoookkk guzelll
oyy maşallah cok tatlı pozunu sevsınler..:)
kutuda ck güzel olmus.. cimcimenin odasında işe yaramış:)
maşallahçok güzel bir kızın var.birlikte bişeyler yapabilmek ne güzel değilmi:13:kutuyuda beğendim ama o fıstığı çok feci beğendim
çok güzl ya kızınızda çok tatlı
Amiinnn arkadaşlar çok teşekkür ederim :97:maşaallah çok ama çok tatlı kızın varmış canım Allah nazarlardan saklasın..
Çokk teşekkürlerr canımmmkutunun sahibine bayıldımmm bayıldımmm Allah ın gücü kudreti işte maaşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?