Jalenin yeni gelin evine buyrun...

canm bende solan perdelerine bittim ama merak ediyorum herşeyi bu evine göremi aldın?? perdelere yazık olmaz inş. evde çok güzelmiş keşke o evi alıp samsuna götürsen dimi:roflol::roflol::roflol:

oturma odasinin perdelerine bayildim,ama canim ya madem tayincisin bu kadar guzel ev niye dosedin,insallah diger evine gecerken zararin olmazzz,ben bi memur cocugu olarak her tasinmada esyalarin basina bi is gelirdi,,,ama evin cooook superr

canm bende solan perdelerine bittim ama merak ediyorum herşeyi bu evine göremi aldın?? perdelere yazık olmaz inş. evde çok güzelmiş keşke o evi alıp samsuna götürsen dimi:roflol::roflol::roflol:

hayır canım bu eve göre almadım özellikle tüllerimi 3 ile 3,5 metre arası aldımki her eve uysun diye birde yan kanatlar var salon dışında her odada onlar kurtarıcı büyük küçük geldiğinde saklayıcı kafamçokkarıştı biraz bozuk cümle kurdum ama olsun :)
bizde sürekli diyoruzki bu evi bölece samsuna ışınlasak ne güzel olur a.s.

oturma odasinin perdelerine bayildim,ama canim ya madem tayincisin bu kadar guzel ev niye dosedin,insallah diger evine gecerken zararin olmazzz,ben bi memur cocugu olarak her tasinmada esyalarin basina bi is gelirdi,,,ama evin cooook superr

tsekkürler öncelikle
ben cok detaycı ve mükemmelliyetci birisiyim ölesine bir ev döşeyipte burda huzur içinde oturamazdım
onun için içime sindiği gibi yaptım
sadece 1kez tayin olacağız ertelemek istemedim ve artık evden eve nakliyatlar gayet sistemli ve temiz çalışıyorlar vede başlarında benim gibi bekci varken bişe olmaz allahın izniyle a.s.

cok begendim canım güle güle kullan
bende d.bakırdayım 1.5 sene olacak evleneli
ben bu kadar eşya almadım ve senin kadar özenmedim
hep tayinciyiz kırılır dökülür dedim ama şimdi cok pişmanım
birde burdaki evler geniş ve güzel yapılar
başka yerde böyle evlerde oturabilirmiyim bu kadar ucuza bilemiyorum
evimi cok seviyorum gittigim yerede götürmek istiyorumkaydirigubbakcemile

Valla süpper bir evin var.Rabbim ağız tadıyla oturmayı ve o güzel eşyelerı paralayacak bir bıcırığı nasip etsin tatlım

çok güzel güle güle oturun cnm allah mutlulugunuzu daim etsin.
hastayım diyarbakırın evlerine yaa geniş ferah.

her bir kösesi cok güzel ve özenle dösenmis..bir ömür mutlu mesut oturun insallah..

çok güzel cnm çok geniş bir ev inşallah tain olunca da böyle geniş olur eviniz..eşyalar desen süper...güle güle oturunn..

bu evin her köşesiiii bi ayrı güzellllll
mutlu mesut oturunnnn çok güzellll bi ev ya
bu topikte en güzel gelin eviii olarak gördüm bennn:enbuyukkk:

jalecim evin ve eşyaların çok güzel,mutluluk ve sağlıkla oturursun inşallah,ben mutfak ,antre ve salon halılarının markasını öğrenebilirmiyim ? sevgiyle kal

salondaki perdelerin bi salonu bu kadar güzel gösterebilir..çok şık olmuş herşey cok uyum içinde gercekten cok begendim güle güle otur canım

jalecim evin ve eşyaların çok güzel,mutluluk ve sağlıkla oturursun inşallah,ben mutfak ,antre ve salon halılarının markasını öğrenebilirmiyim ? sevgiyle kal

tsk ederim
mutfak halım apex
antre merinos
salon halım bellona

herşey çok güsell allah ağız tadınızı bozmasın canm

huzurla oturun inş
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…