arkadaslar hepimiz jane rider farkli modelleri kullaniyoruz ve farkli konularda memnun oldugumuz yada olmadigimiz seyler olabilir ben sepetin kucuk olmasindan rahatsizim cunku markete gittigimde evet gerekirse kavun karpuzda koymam gerekebilir bu benim gorusum ve hepinizinde farkinda oldugu gibi sepeti kucuk bende bunu dile getirdimki benim gibi onem verenler alirken bu detayada baksin diye.siz neden dalga gecer gibi yorumlar yapiyorsunuz yok pazar arabasimi yok kavun karpuz satmicaz ya gibi!?! siz bi elinizde 6tane poset bi elinizde arabayla gezmekten rahatsiz olmazsiniz ama ben oluyorum bunu niye alay konusu haline getirdiniz.sonucta gercekten pahali bir araba ve insan kullanmadan once bu ufak gozuken detaylari onemsemiyor.ayrica evet sizin modelinizin portbebe olmasi bencede guzel ama benimki farkli hem diyorsunuzki hicbir arabada tamamen kapatan guneslik yok, bebegimizi gormemiz lazim. bende ayni seyden sikayetciyim ama benim yazdiklarimi anlamamissiniz demekki.diyorumki yaninda verdikleri guneslik takilinca bebek gozukmuyor! lutfen benim yazdiklarimla dalga gecmek yerine sizde olumlu olumsuz kendi goruslerinizi size yakisir bir uslupla yazin ve insanlar faydalansin.2000tl verip terletmeyeceginizi sandiginiz anakucaginin ustune havlu kilif aldiginiz gun umarim yazdiklarimi hatirlarsiniz yada gunesin yogun oldugu gun cocugunuzla gezmek istediginizde yine beni hatirlarsiniz en onemliside markettende alisveris yapmak istediginizde elinizde posetlerle giderken bebeginiz kucak istediginde o pis posetleri anakucagina koymak zorunda kalirsaniz bunlari lutfen hatirlayiniz.sanki saticiyimda bu araba iyi degil su markayi alin diyorum cok ayip ediyorsunuz