Japon style Dantelli izme alan varm?

diğer resimler ...

Eklentiler

• $DSC05035.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSC05038.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 89
  • $DSC05040.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 85
Canım ben 36 gıyıyorum 37 aldım Çok az bol geldı......

diğer resimler ...

CAIM HEPSİ ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN... SENDE BENİM GİBİ AYAKKABI ÇILGINISIN HERHALDE kaydirigubbakcemile2 , BEN DANTELLİ ÇİZMENİN GRİSİNDEN ALDIM AMA SİYAHIDA GÜZEL GÖZÜKÜYOR....
TESLİM SÜRESİ ÇOK UZUN OLDUĞU İÇİN TEKRAR BİRŞEY ALMAYA ÇEKİNİYORUM DOĞRUSU....

evet çok güzel bu ayakkabılar ben de yeni bir parti daha getirteceğim yakın bir zamanda

Çok doğru laf etmişsin KKONTESS gerçekten katılıyorum sana Türk malına Türkiye'ye para kazandırmak varken ki inanın Türkiyede daha güzel daha kaliteli en azından güvencesi olan ayakkabıları almak varken ne kadar güzel olursa olsun bunlara yan gözle bile bakmam... NEDE OLSA JAPON MALI :) ÜZGÜNÜM AMA BN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM...turkbayragi

benim çok samimi bi arkadasım getirip satıyor gittigidiyorda bu çizmelerden gerçekten çok şıklar ne zaman dantelli çizmeleri giysem mutlaka biri yolda çevirir sorar nerden aldın diye :)
69 tl ye kargo dahil olarak satıyor dileyen olursa kullanıcı adını özelden atabilirim . herkes cicilerini güzel günlerde kullansın

Son düzenleme:
Kızlar bu dantelli çizmeler bacagınıza yapıştımı, içerisine kot girebilir mi?
birde süet mi bunlar tam anlaşılmıyor resimlerde? deri deildir sanırım bu fiyata deri bulmak imkansız cünkü..

yukarıda resim koymuştum ben kotumla giydiğim. içine kot giriyo hatta öyle sıkı sıkı da değil bi kot daha olsa o da girer öyle çok sıkı bişey deil

pardon resimlerde varmış şimdi dikkaimi cekti..peki süetmi bu nedir arkadaşım?
bu arada güle güle giy aldıklarını :)

CANIM BANA ÖZELDEN MSJ.ATARMISIN.BENDE ÇOK BEĞENDİM.DİĞER TARAFTA TESLİM SÜRESİ UZUNMUŞ BEN BİRAZ SABIRSIZIM BEKLEYEMEM.SENİN ARKADAŞINDAN HEMEN ALIVEREYİMzemuszemus

CANIM BANA ÖZELDEN MSJ.ATARMISIN.BENDE ÇOK BEĞENDİM.DİĞER TARAFTA TESLİM SÜRESİ UZUNMUŞ BEN BİRAZ SABIRSIZIM BEKLEYEMEM.SENİN ARKADAŞINDAN HEMEN ALIVEREYİMzemuszemus

tatlım özel mesaja profilin kapalı olduğu için malesef özelden gönderemiyorum linkini:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…