Japon style Dantelli izme alan varm?

bu japon style die yazan şeyler dandik çıkıomuş die duydum
çizmeleri konusunda fikrim yok
ama inş seninki öle olmaz canım

Çok dandik değil aslında japon style uzun sweatshirt aldım tunik gibi sadece biraz ince ama çok hoş duruyo kuaföre gittiğimde kız sordu nerden aldın diye normalde fazla bulunmayan giysiler bu botlar yazın giyilir mi çok mu kalın şortla falan giyilmez mi sırnaşık şey Sadece dantelli olsa CADIARZU

botları gayet kaliteli çok severek kullanıyorum tavsiyede ederim
yazın yazlık botlarda vardı dediğin gibi sadece dantelli olanları :)kaydirigubbakcemile2

ilk defa gördüm siyahına bayıldım çok hoşmuş. ama 75e fln var dıyenler olmuş bıraz baktım nete 135 gibi rakamlar gördüm. alan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba nereden aldılarr

lovelyshoes grup oluşturarak ayakkabı almış oldum yenilerde..Kesinlikle ayakkabı numaranız göre almalısınız türkiyedeki kalıplarda uyuyor..ama ne yazıkki buçuklu numara yok

bende herşey dahil 80.00tl almış oldum ordan bir botu ..Nede olsa fiyatına göre kalitesini kıyaslamak gerekiyor ..ama ordan gelen ayakkabıyı %50 fazla kar koyarak gg satıyorlar..ben memnunum şuan için..sonuçta türkiyedeki botlarla kıyaslarsak uygun geldi..

gr daha uygun birşeyler seçerseniz daha uygun bir fiyat çıkacaktır

ben de satıyorum %50 kar elde edebiliyosanız siz de satın hiç durmayın zaten. Siz vergi veriyo musunuz ? Yok. listeleme ücretleri ödüyo musunuz ? yok. bir ton insanın mesajlarına cvp verebilmek için saatlerce bilgisayar başında mısınız? ona da yok ..
o halde atıp tutmayalım %50 kar diye. ne olacak babalarının hayrına mı uğraşıp getirecek satacak insanlar

ha şunu da eklemek istiyorum, ayağının 35 no olduğunu söyleyip 36 numara sipariş verdi bir alıcım ve onun bile sıkı olduğunu söyledi artık siz demişsiniz ki tr numarasıyla aynı, aynı olmadığını zaten üretici ilan ediyor tablolarda

8 ürün gümrüğe takılmadı mı ? 7 ayakkabı üstü kesin takılır diye duymuştum.
Takıldıysa ne kadar ödedin acaba ozgish...

ben daha önce arkadaşım adına 7 tane sipariş ettim o takılmadı.Sonra kendi adresime 7 tane istedim gümrük müdürlüğüne çağırdılar işte. Orda açtı baktılar 2 TL ödedim vergi kesmediler yani laf olsun diye çağırabiliyolar orda işlem yapanın inisiyatifine kalmış

acaba hangi sayfadan aldınz ben bi tane sayfadan beğendim ama kargo bedeli fazla diye vaz geçtim

Son düzenleme:
bu siteden bnde almak istiyorum ama cesaret edemiyorum birde kargo çok pahalıya geliyor...

ayakkabilari burda da gorunce tekrar yaziyim dedim

kizlar bu ayakkabilarin hepsi ve fazlasi elimin altinda cok sansliyim sik sik aileme de, arkadaslarima da gonderiyorum simdiye kadar hic sorun yasamadilar gumrukle falan ayakkabi numarasini iyi secmek gerekiyor sadece...

hangi siteden alıyorsunuz bende almak istiyorum bi daha site bakmıştım ama fiyatlarıda gayet uygundu fakat kargo ücreti fazlaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…