X xiongmao Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2009 148 0 86 Diğer 17 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi areen #81 melissa7 .!.: hangi siteden alıyorsunuz bende almak istiyorum bi daha site bakmıştım ama fiyatlarıda gayet uygundu fakat kargo ücreti fazlaydı Genişletmek için tıkla... ben taobao dan aliyorum, ama site yurtdisina gonderim yapmiyor bu yuzden tr ye kendim kargoluyorum :81:
melissa7 .!.: hangi siteden alıyorsunuz bende almak istiyorum bi daha site bakmıştım ama fiyatlarıda gayet uygundu fakat kargo ücreti fazlaydı Genişletmek için tıkla... ben taobao dan aliyorum, ama site yurtdisina gonderim yapmiyor bu yuzden tr ye kendim kargoluyorum :81:
M melissa7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2009 418 19 118 Manisa 18 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi areen #82 türkiyye gönderen başka bir site varmı acaba
X xiongmao Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2009 148 0 86 Diğer 18 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi areen #83 turkiyede satan bi siteyi birisi burda http://www.kadinlarkulubu.com/ayakk...u-cizme-nereden-bulabilirim.html#post16579606 eklemis. ben de fiyatlari gorunce altina taobaoyu yazmistim... Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2010
turkiyede satan bi siteyi birisi burda http://www.kadinlarkulubu.com/ayakk...u-cizme-nereden-bulabilirim.html#post16579606 eklemis. ben de fiyatlari gorunce altina taobaoyu yazmistim...
FashionbyHatis Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2008 1.926 9 0 İstanbul 18 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi areen #84 arkadaşlar, şekilli delgeçler satılyor inkilap vs yerlerde normal bir botu böle yapın üstünede dantel takın bunda ne var yahu...
arkadaşlar, şekilli delgeçler satılyor inkilap vs yerlerde normal bir botu böle yapın üstünede dantel takın bunda ne var yahu...
X xiongmao Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2009 148 0 86 Diğer 18 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi areen #85 FashionbyHatis .!.: arkadaşlar, şekilli delgeçler satılyor inkilap vs yerlerde normal bir botu böle yapın üstünede dantel takın bunda ne var yahu... Genişletmek için tıkla... ugrasmaya degmez ki canim, zaten en pahalisi bile 50-60 dolar... ama becerebilen icin kendi yaptigin seyi giymenin zevki de baskadir tabii
FashionbyHatis .!.: arkadaşlar, şekilli delgeçler satılyor inkilap vs yerlerde normal bir botu böle yapın üstünede dantel takın bunda ne var yahu... Genişletmek için tıkla... ugrasmaya degmez ki canim, zaten en pahalisi bile 50-60 dolar... ama becerebilen icin kendi yaptigin seyi giymenin zevki de baskadir tabii