herkese merhaba arkadaşlar 1 yıllığına japonyaya gideceğiz eşim ve bebeğimle eşimin işi dolayısıyla okazakide Uvsor laboratuvarı varmış o civarda bir yerde ev tutacağız benim en çok merak ettiğim japonların banyo ve mutfak kültürleri:) banyo ve mutfak apartmanlarda ortakmış diye duydum bu doğrumu??? lütfen bilenler cevap yazsın ölecem meraktan:)
merhaba toriii.ordami yasiyorsun.ne kadardir ordasin.hic turk varmi zamanin nasil geciyor.japonya kac saat turkiyeden ve saat farki ne kadar meraktan soruyorum..memnunmusun orda olmaktan...
tesekkurler... insan nerede yasiyorsa oraya ayak uydurmak zorunda kaliyor...ben rusya da sibirya bolgesinde yasiyorum. saat farki 5.... kizim var....benim de yasadigim sehirde bildigim kadariyla hic turk bayan yok...en cok neyi ozluyorum biliyormusun bir arkadasa gidip kahve icmeyi...ailenle beraber saglik mutluluk ve huzur diliyorum.....
canim evet cok soguk kisin eksi 30 eksi 40...ama alistim artik. hava eksi 20 olunca bugun hava guzel diyorum...bende surekli evdeyim canim SIKILIYOR gercekten kizim olmasa heralde vakit zor gecer...esim magazada mudur...ben yazlari genelde turkiyede geciriyorum...canim turkiye gidebiliyormusun. ozel olmazsa bir sorum var esinle nerde tanistin,...
canim onemli olan saglik mutluluk ve huzur...ins.en kisa zamanda gidersin.....bu arada artik kendimi yalniz hissetmiyorum, insan paylastikca rahatliyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?