Merhaba
cook uzun bir aradan sonra ben geri dondum :)))
sorusu olan arkadaslarin sorularini daha sonra cevaplayacagim.ama kisaca burada egitim gormek isteyen arkadaslar kultur bakanligindan burslara baksinlar...
Elta japonyada neredesin???ilk baslarda zor olur fakat alisinca kopamazsiniz.Ben pazartesi gunu Turkiyeye gidiyorum tatile ama ara ara agliyorum nasil ayrilacagim buradan diye.alisinca cok zor geliyor :)
aki.no.bebii shibuya cok guzel bir yer.iki arkadasim orada oturuyor.arada gidip geliyorum.bencede yerlesin.
Yasadigim yerlerin fotograflarini isteyen arkadaslar cok kisa bir sure sonra eklemeye calisagim.
hepinize sevgiler
ben japonla evliyim ama istanbulda yaşıyoruz ama okulum bitince japonyaya temelli gitmeyi düşünüyoruz daha önce gittim ben tokyoya 2 yıl sonrada tokyoda shibuyaya yerleşmeyi düşünüyoruzbi aksilik olmassa ben çok sevindim japonyadan birilerinin olmasına =)) hihoyyyt tokyoya gittim ama shibuya semtine gitmemiştim internetten baktıklarımla nasıl bi yer olduğunu anlamya çalışıyorum bide eşimin anlattıklarıyla tabi siz kobedeymişsinizi sanırım shibuyaya gittinizmi nasıl bi yer insanları nasıl iliyomusun çok merak ediyorumda yardımcı olursanız çook sevinirim =))
merhaba bn foruma yeni katıldım bn şu anda öss ye hazırlanıyorum ve üniversiteisyi yurt dışında okumak istiyorum özellikle asya ülkelerinde çin japonya kore tercihlerim ama o ülkelerdeki okulların sınavlarına nasıl girceğimi bilmiyorum asiali sen yanlış bilmiosam ilk önce trakya üni. kazanmışsın japonyadaki sınava nasıl katıldın? bu sınav konusu hakkında bana bilgi verebilirmisin bide ing. ne seviyedeydi bu sınavda ne tip sorular çıktı bu sorularıma eğer cvp yazarsan çok mutlu olurıumsırnaşık şey
selam asiali
bende 1 aydir sadece evim guzel evim kosesinin mudavini oldum:))tr de ne kadar degismis ev duzenlemesi,mobilyalari..gorunce sasirdim..burada oyle bir ev duzenlemek milyarlari alir..ama ne yapicanki,birgun geri donucez tr ye:)
nasilsin bu arada?gorusemedik bir daha?
selamlar..bilmiyorum aramizda JAponya"dan baska uye varmi..benneyaptımki
insallah vardir...sırnaşık şey
burada japonya ve hakkindaki herseyi sizlere aktaracagim..sevgilerrrrrrrrrrsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?