• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Japonya'da bunlar modaymış !

çok sexyler :utangac:
erkek olsaydım ve bu bayanlar da karşımda olsaydı napardım bilmiyorum :utangac:
saçmalamayı kesersem eğer, aklıma bol ve aşırı düşük bel pantalonlarının altından boxerlarını görmek zorunda kaldığımız (zavallı biz) rapçi erkekleri getirdi bu..

Düşük bel pntln yasaklanıodu bi ara çamaşır gözükcek şekilde olmıcak die fln.... şuraya bak yha...onlar resmen çamaşırı giyinip pntln aksesuarmış gibi........ayh nese karıştım iice bn... iğrençler...:olmaz:

valla ilk fotodaki kot pantolonu nette bi ara görmüştüm çok araştırmıştımda
satan bi yer bulamamıştımm:icecream:
ama benimki ev modası içinsengözlerimebaksanab
son iki resimdekiler zaten faziaa seksilik bile yokk :umursamaz:
çok gereksizz:olmaz:

en son resimdeki kadın bowling için top atmaya eğilirken ki manzara Türkiye'de olsa o kız hakkın rahmetine kavuşmuştu,hoş eğilmesine gerek bile yok...delikafadulden

hay sen çk yaaşa eemi güzelim bendse tam bunu dicektim :roflol: hatta bu japonlara bişeyi hatırlatmak lazım namahrem olan bacakları deil onun üst tarafı kadınlar bacakları kapatmışlar üstünü salmışlar çayıra mevlam kayıraaaa

komik, ama sanirim sondaki fotoshop, eger oyle degilse sacmalik, kadin ozaman pantalonu giyme zahmetinde bulunmus cikartsaymis zaten bosa giymis. salak

ooooooooooooooooooooooo bu ne beeee bu nasıl moda bu moda deil bu ...........................

owwwwww owwwww en son fotoya şaşırdımm nası düşmüyo o yaa :D=))) bide bowling oynuyo kız üstelikk :teytey:

Back
X