- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.452
- 113
- Konu Sahibi idilbilgeasya
-
luva klinik canımHangi doktor için 8 bin dendi
çene genel olarak pahalı:) çok malzeme istiyor sanırım. fiyat da artıyor ona göre. çeneniz küçük ve büyütmek belirginleştirmek istiyorsan daha kolay. ama jawline için bütün çene kemiği taranıyor nerdeyse. bi de oraya özel dolgular var. onların fiyatları da daha fazla.Kızlar bakındım ama böyle bir konu göremedim. Jawline yaptıran var mı? Özellikle üç aşağı beş yukarı maliyetini ve memnuniyet derecenizi merak ediyorum.
Ben Ankaraya tasinmadan once dugun geldigimde yaptirmistim maliyet farki var tabii ki daha belirginlestiriyor.Islemi Mehmet Akgune yaptirmistim hala bi bozulma olmadi memnumum.Kızlar bakındım ama böyle bir konu göremedim. Jawline yaptıran var mı? Özellikle üç aşağı beş yukarı maliyetini ve memnuniyet derecenizi merak ediyorum.
Ben de Mehmet Bey'e yaptıracağım kaç cc kullanıldı.Hiç çenemde bir belirginlik yok ve biçimsiz duruyor sizin şikayetiniz neydi?Ben Ankaraya tasinmadan once dugun geldigimde yaptirmistim maliyet farki var tabii ki daha belirginlestiriyor.Islemi Mehmet Akgune yaptirmistim hala bi bozulma olmadi memnumum.
Yaptırdınız mı bende düşünüyorum.TakipteyimBen de Mehmet Bey'e yaptıracağım kaç cc kullanıldı.Hiç çenemde bir belirginlik yok ve biçimsiz duruyor sizin şikayetiniz neydi?
Merhaba, nerede yaptırdınız ? Benim çenem yok değil sadece biraz uzayarak yüzüm zayıf görünsün istiyorum aslında, buna da işe yarar mı .Ben de bugun yaptırdım hanımlar. Eğer çene hattınız yoksa çene bölgesi dolguyu resmen içiyor. Tam 4 ml dolgu kullanıldı bana. İstanbulda bir doktora yaptırdım. 10 bin liraya mal oldu bana. Ama çok sevindirici bir sonucu oluyor. Eğer çeneniz varsa daha az ml kullanılabilir. Belki daha ucuza gelebilir.
peki ne kadar süre kalıcı bu işlem ? 10 bin tl cok ciddi bir rakam çünküBen de bugun yaptırdım hanımlar. Eğer çene hattınız yoksa çene bölgesi dolguyu resmen içiyor. Tam 4 ml dolgu kullanıldı bana. İstanbulda bir doktora yaptırdım. 10 bin liraya mal oldu bana. Ama çok sevindirici bir sonucu oluyor. Eğer çeneniz varsa daha az ml kullanılabilir. Belki daha ucuza gelebilir.
12-18 ay arası kalıcılığı var ama 3-4 seferden sonra kalıcı hale geliyormuş. Cunku cene dolgusunda her uygulamadan sonra yüzde 10-15 civarı kalıyormuş. Mesela elmacık kemiği her zaman yenilenmeliymiş ama çene kalicilasabiliyormus.peki ne kadar süre kalıcı bu işlem ? 10 bin tl cok ciddi bir rakam çünkü
Bence kesinlikle aradığınız şey eğer yüzünüzü ince göstermekse amaciniz. Beni gören arkadaşlar ne kadar zayıflamışsın diye tutturdular. Ünlü bir doktorun kendi muayenehanesinde yaptırdım ben. Oldukça temiz çalışıyor ve çok güvenilir. İsterseniz özelden mesaj atabilirim size.Merhaba, nerede yaptırdınız ? Benim çenem yok değil sadece biraz uzayarak yüzüm zayıf görünsün istiyorum aslında, buna da işe yarar mı .
Bana da özelden nerde yaptırdığınızı yazabilir misinizBence kesinlikle aradığınız şey eğer yüzünüzü ince göstermekse amaciniz. Beni gören arkadaşlar ne kadar zayıflamışsın diye tutturdular. Ünlü bir doktorun kendi muayenehanesinde yaptırdım ben. Oldukça temiz çalışıyor ve çok güvenilir. İsterseniz özelden mesaj atabilirim size.
Özel mesaj hakkım yokmuş henüz yeni üye olduğumdan. Dr. Orçun Yıldız diye aratırsanız İnstagramda çıkıyor. ❤Bana da özelden nerde yaptırdığınızı yazabilir misiniz
Yaptırdım çene hattım yoktu zaten şuan hatlar belirgin.Yaptırdınız mı bende düşünüyorum.Takipteyim
merhaba. orçun beyin fiyatları nasıl acabaOrçun Yıldız çene konusunda çok başarılı, ben de ona yaptırdım.
1900 TL ama ayda birkaç gün indirim yapıyor, 1500 tlOrçun Yıldız çene konusunda çok başarılı, ben de ona yaptırdım.
1 ml fiyatı sanırım bu1900 TL ama ayda birkaç gün indirim yapıyor, 1500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?